Legkeresettebb szakmák 2018

Legkeresettebb szakmák 2018

Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 6
    Shares

Tanfolyam közvetítő vállalkozásként folyamatosan figyeljük és időről időre oldalainkon közzétesszük, melyek a legkeresettebb szakmák, milyen OKJ-s képzéseket érdemes elvégezni, milyen szakmákkal lehet leggyorsabban elhelyezkedni.

Az elmúlt negyedévben tovább növekedett a munkaerő iránti kereslet, és minden eddiginél több álláshirdetés jelent meg az online állásportálokon.

Fontos változás, hogy ezzel együtt a munkaadói elvárások is csökkentek – a munkáltatók összességében kevesebb munkatapasztalatot várnak el, és a meghirdetett állások kétharmadát közép- vagy alapfokú végzettséggel is be lehet tölteni.

Rengeteg a betöltetlen, OKJ-s végzettséggel megpályázható állás a következő területeken:

 

Ezek a szakmacsoportok és képzés kategóriák a felnőttképzési kínálat jó részét lefedik. Nézzünk néhány konkrét OKJ-s szakképesítést is, melyek értékesek a munkaerőpiacon. Számos azonnal betölthető munkahely vár Rád, ha az alábbi szakmák közül válogatsz:

 

 

Kattints az egyes szakmák nevére, és máris láthatod, melyik városokban kínáljuk az adott OKJ-s képzést.

Láthatod, hogy a tanfolyamok jó része rövid idő alatt elvégezhető, így akár pár hónap elteltével a kezedben tarthatsz egy OKJ-s bizonyítványt, mellyel megtöbbszörözheted az esélyedet a munkaerőpiacon.

Ha Te is keresett szakmát szeretnél, válogass a listából, és jelentkezz még ma.

Ne feledd – a több tízezer meghirdetett állás között lehet, hogy a Te álommunkahelyed is ott van.


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 6
    Shares
  • 6
    Shares
Comments are closed.