Közszolgálati tanfolyamok Budapesten

online tanfolyamok

Érdekel a tűzvédelem és a munkavédelem?

 
Szeretnél olyan szakmát tanulni, mellyel segíthetsz másokon, és életeket menthetsz? Szívesen foglalkoznál emberekkel? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való, 2019-ben induló képzést!

A Közszolgálati tanfolyamok kategóriában olyan Budapesten induló képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

A kategóriában található Budapesten induló tanfolyamok munka mellett is elvégezhetőek. A képzések pontos ütemezését az adott tanfolyamleírásában találod. A Budapesten induló képzések közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a 2019-ben induló közszolgálati tanfolyamok valamelyikére!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Miért érdemes elvégezni egy Budapesten induló közszolgálati tanfolyamot?
  • A közszolgálat területén folyamatosan szükség van jól képzett szakemberekre. Ezekkel a tanfolyamokkal piacképes szakmát szerezhetsz 2019-ben.
  • A közszolgálati esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • A Budapesten induló közszolgálati esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.
  • A közszolgálati esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor a közszolgálati esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a Budapesten induló közszolgálati esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)