Elektrotechnikai, elektronikai és építőipari tanfolyamok Budapesten

elektronika szakmacsoport

Elektrotechnikai és elektronikai tanfolyamok

online tanfolyamok

Érdekel az elektronika? Szívesen elhelyezkednél a termelőipar területén?

 
Esetleg az építőiparban szeretnél dolgozni? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való, 2019-ben induló képzést!

Az Elektrotechnikai, elektronikai és építőipari tanfolyamok kategóriában olyan Budapesten induló képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A 2019-ben induló tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A Budapesten induló tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma az elektrotechnikai, elektronikai és építőipari tanfolyamok valamelyikére!

A kategóriában található Budapesten induló tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Miért érdemes elvégezni egy Budapesten induló elektrotechnikai, elektronikai és építőipari tanfolyamot?
  • A Budapesten induló elektrotechnikai, elektronikai és építőipari esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.
  • Az elektrotechnikai, elektronikai és építőipari esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • A Budapesten induló elektrotechnikai, elektronikai és építőipari tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akik fontolgatják a külföldi munkavállalást, hiszen olyan hiányszakmákat sajátíthatnak el, melyre Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is nagy kereslet van.
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az elektrotechnikai, elektronikai és építőipari esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • Az elektrotechnikai, elektronikai és építőipari esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre. 2019-ben az elektronika és az építőipar területén folyamatosan szükség van jól képzett szakemberekre. Ezekkel a szakmákkal piacképes tudást szerezhetsz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a Budapesten induló elektrotechnikai, elektronikai és építőipari esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)