Szépségipari tanfolyamok Budapesten

iskolarendszerű tanfolyamok

Fizetős iskolarendszerű képzések

online tanfolyamok

Érdekel a szépségipar? A szépségápolás a szenvedélyed?

 
Szeretsz emberekkel foglalkozni, és szívesen dolgoznál a szépségipar területén? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való, 2019-ben induló képzést!

A szépségipari és egyéb tanfolyamok kategóriában olyan Budapesten induló képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A 2019-ben induló tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A Budapesten induló tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma az szépségipari tanfolyamok valamelyikére!

A kategóriában található Budapesten induló tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Miért érdemes elvégezni egy Budapesten induló szépségipari tanfolyamot?
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor a szépségipari esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • A szépségipari esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre. A szépségipari szakmákkal könnyen indíthatsz saját vállalkozást is.
  • A Budapesten induló szépségipari esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.
  • A szépségipari esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • A szépségiparban 2019-ben szükség van jól képzett szakemberekre. Ezekkel a tanfolyamokkal piacképes szakmát szerezhetsz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a Budapesten induló szépségipari esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)