OKJ képzések Zalaegerszeg, felnőttképzés, tanfolyamok Zalaegerszegen

állattenyésztő szakmacsoport

Állattenyésztő tanfolyamok

élelmiszeripar szakmacsoport

Élelmiszeripari tanfolyamok

online tanfolyamok

Zalaegerszegen vagy Zalaegerszeg környékén élsz?

 
Szeretnél szakmát tanulni? Szakmát tanulnál, de nem találsz olyan 2019-ben induló tanfolyamot, ami munka mellett is elvégezhető? Még nem találtad meg a megfelelő iskolát? Nézz körül oldalunkon, hiszen nálunk több zalaegerszegi iskola ajánlataiból válogathatsz.

A „Zalaegerszegi OKJ tanfolyamok” kategóriában önköltséges felnőttképzési tanfolyamok közül válogathatsz, melyek délutáni vagy hétvégi képzések, így munka mellett is elvégezhetőek. Nálunk nem kell a munka és a tanulás között választanod! A részletekért kattints a kiválasztott tanfolyamra!

A TanfolyamOKJ.hu weboldalt olyan tanulni vágyó felnőtteknek hoztuk létre, akik szeretnék megtalálni azt a szakmát, mellyel szívesen elhelyezkednének. Célunk, hogy Zalaegerszegen is bővítsük képzéskínálatunkat, hogy minden zalaegerszegi vagy Zalaegerszeg környékén élő fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el.

Ismersz olyan zalaegerszegi vagy Zalaegerszeg környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n? Akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra! Segítsd küldetésünket, hogy a zalaegerszegiek is minőségi szakképzésben részesüljenek!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes elvégezni egy zalaegerszegi OKJ-s tanfolyamot?
  • Az esti és hétvégi zalaegerszegi OKJ-s tanfolyamokat azok is elvégezhetik, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének 2019-ben szakmát tanulni.
  • OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • Ha szeretnél szakmát váltani, itt a lehetőség! A 2019-ben induló zalaegerszegi esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek, ezért azoknak is érdemes jelentkezni, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • A zalaegerszegi partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a kiválasztott szakmát.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz még ma zalaegerszegi tanfolyamaink valamelyikére, hiszen folyamatosan fogynak a helyek!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)