OKJ képzések Székesfehérvár, felnőttképzés, tanfolyamok Székesfehérváron

állattenyésztő szakmacsoport

Állattenyésztő tanfolyamok

élelmiszeripar szakmacsoport

Élelmiszeripari tanfolyamok

gépészet szakmacsoport

Gépészeti és gépkezelő tanfolyamok

online tanfolyamok

Tanulj szakmát Székesfehérváron!

 
Ha Székesfehérváron vagy Székesfehérvár környékén élsz, itt a lehetőség, hogy megtaláld az igazán Neked való szakmát! Nézz körül oldalunkon, hiszen nálunk több székesfehérvári iskola ajánlataiból válogathatsz.

Nálunk nem kell a munka és a tanulás között választanod! A „Székesfehérvári OKJ tanfolyamok” kategóriában önköltséges felnőttképzési tanfolyamok közül válogathatsz, melyek délutáni vagy hétvégi képzések, így munka mellett is elvégezhetőek. A részletekért kattints a kiválasztott 2019-ben induló tanfolyamra!

A TanfolyamOKJ.hu weboldal célja, hogy minden székesfehérvári vagy Székesfehérvár környékén élő tanulni vágyó fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el. Ennek érdekében szeretnénk székesfehérvári képzéskínálatunkat folyamatosan bővíteni.

Kérjük, segítsd küldetésünket! Ha ismersz olyan székesfehérvári vagy Székesfehérvár környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n, akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes elvégezni egy székesfehérvári OKJ-s tanfolyamot?
  • OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • Az esti és hétvégi székesfehérvári OKJ-s tanfolyamokat azok is elvégezhetik, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • Ha szeretnél szakmát váltani 2019-ben, itt a lehetőség! A székesfehérvári esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek, ezért azoknak is érdemes jelentkezni, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2019 után.
  • A székesfehérvári partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a kiválasztott szakmát.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz még ma, hiszen tanfolyamainkon folyamatosan fogynak a helyek!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)