Vendéglátóipari és idegenforgalmi tanfolyamok Budapesten

iskolarendszerű tanfolyamok

Fizetős iskolarendszerű képzések

online tanfolyamok

Érdekel a vendéglátás és az idegenforgalom? Szívesen dolgoznál étteremben, cukrászdában vagy kávézóban?

 
Mindig is szerettél volna rendezvényszervezéssel foglalkozni? Esetleg szeretnél saját vállalkozást indítani? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való, 2019-ben induló képzést!

A kategóriában található Budapesten induló tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

A Vendéglátóipari és idegenforgalmi tanfolyamok kategóriában olyan Budapesten induló képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A 2019-ben induló tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A Budapesten induló tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a vendéglátóipari és idegenforgalmi tanfolyamok valamelyikére!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Miért érdemes elvégezni egy Budapesten induló vendéglátóipari vagy idegenforgalmi tanfolyamot?
  • A vendéglátóipari és idegenforgalmi esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor a vendéglátóipari és idegenforgalmi esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • A vendéglátóipari és idegenforgalmi tanfolyamok kategóriában több olyan képzést is találsz, melyhez nem szükséges érettségi, csak alapfokú iskolai végzettség.
  • Ha fontolgatod, hogy külföldön vállalnál munkát, a Budapesten induló vendéglátóipari és idegenforgalmi tanfolyamok között megtalálhatod számításaidat, hiszen olyan hiányszakmákat sajátíthatsz el, melyre Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is nagy kereslet van. Ráadásul külföldön a vendéglátóiparban dolgozók kiemelkedően magas fizetést érhetnek el.
  • A vendéglátóipari és idegenforgalmi képzésekkel akár saját vállalkozásodat is elindíthatod. Nyisd meg álmaid éttermét, cukrászdáját vagy borozóját, esetleg indíts rendezvényszervező vállalkozást, és legyél saját magad főnöke!
  • Nem kell olyan munkát végezned egész életedben, amit nem szeretsz! A vendéglátóipari és idegenforgalmi esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2019 után.
  • A Budapesten induló vendéglátóipari és idegenforgalmi esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a Budapesten induló vendéglátóipari esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)