Online tanfolyamok, oktató videók, e-learning

Fotós, videós online tanfolyamok

Fotózás alapjai online tanfolyam

A fotózás alapjai

Fotográfiai alapok. Óriási tudásanyag a fotózásról, kezdőtől haladó szintig minden korosztály számára.

Videózás alapjai online tanfolyam

A videózás alapjai

Ennek az online videós tanfolyamnak az a célja, hogy egy átfogó képet adjon az alapokról, videó készítésről, elsősorban üzleti célra, de akár hobbi videóként is.

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Szeretnél egy jól működő esküvőfotós vállalkozást? Ez a kurzus Neked szól! Üzleti titkok és praktikák, amiket máshol nem hallasz.

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Letölthető, bejáratott dokumentum sablonok esküvői fotósoknak. Azonnal felhasználható szerződés és árajánlat, infó- és hanganyagok.

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Érdekel egy bejáratott esküvői workflow? Szeretnél rövidebb időt tölteni az utómunkával? Akkor ez a kurzus neked szól!

Oktatási, nevelési online tanfolyamok

Gyorsolvasás interaktív online tréning

Gyorsolvasás – interaktív online tréning

Gyorsolvasás interaktív online tréning: 21 lecke - naponta csak 30 perc gyakorlás. A fejlődésedet folyamatosan nyomon követheted a program segítségével.

Vállalkozói, marketing tanfolyamok online

Amazon webshop indítás, FBA képzés

Amazon FBA Wholesale Kurzus

Amazon webshop indítás, FBA képzés: A kurzusból megtudhatod, hogyan kereshetsz pénzt abból, hogy jól ismert márkák termékeit értékesíted az Amazonon a világ bármelyik pontjáról

Chatbot marketing kezdőtől a haladóig

Chatbot marketing kezdőtől a haladóig

Chatbot készítés kurzus: A chatbot készítés online tanfolyamon megtanulod lépésről lépésre, hogy kell felépítened egy chatbotot. Továbbá gyakorlati példákat kapsz.

Szabadúszó képzés

Szabadúszó képzés

A szabadúszó képzés elvégzése után sokkal könnyebben tudsz ügyfeleket szerezni, kiszámíthatóbb bevételed lesz.

Személyes márkaépítés

Személyes márkaépítés

Gyakorlati útmutatás ahhoz, hogy növelni tudd a személyes márkádat. Tippek, trükkök, megoldások.

Vállalkozói képzés + mentorprogram

Vállalkozói képzés + mentorprogram

Vállalkozói online tanfolyam, induló vagy már meglévő vállalkozóknak. Vállalkozás indítás + fejlesztés.

Videomarketing kurzus

Videomarketing kurzus

Ha szeretnél elindítani egy YouTUBE csatornát, vállalkozásodat felpörgetni videós tartalmakkal, vagy ha már csináltál néhány videót, de szeretnél fejlődni, láthatóvá és tudatosabbá válni.

Vállalkozói, marketing online tanfolyamok

További vállalkozói, marketing képzések

További online tanfolyamok vállalkozás, marketing és pénzügy témakörben. Nézz szét az online kurzusok között, és legyél sikeresebb a vállalkozásodban, marketingedben.

Sales online tanfolyamok

Hány ügyfelet veszítesz el az első 5 percben?

Hány ügyfelet veszítesz el?

Ezzel az online értékesítési tananyaggal 3x akár 3x sikeresebben tudsz indítani, mint eddig, a kezedben marad az irányítás, ezzel 15%-kkal is növelheted a sikeres lezárások számát, és a nehezebb ügyfeleket is "kennyére fogod tudni kenni"

Hogyan motiváld az értékesítőidet

Hogyan motiváld az értékesítőidet

Egy online kurzus értékesítési vezetőknek, tulajdonosoknak és cégvezetőknek, akik többet akarnak kihozni az értékesítőikből. 10+1 MA ténylegesen működő motivációs módszer, 20 év tapasztalat.

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós!

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós!

Ezzel az online értékesítési tananyaggal eléred, hogy figyeljenek rád, mert gyorsabban és hatékonyabban fogsz kommunikálni mindenkivel, és meg fogod tudni puhítani a legkeményebb, legellenállóbb ügyfeleket is!

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Ezzel az online értékesítési tananyaggal magad oldalára állítod az ügyfeleket, végre megnyílnak előtted a vevőd döntési szempontjai, tudni fogod, mi zajlik a vevőd fejében, és a lezárás is jobban fog menni.

Informatikai tanfolyamok online

Etikus Hacker Képzés

Etikus Hacker Képzés

Etikus hackelés az alapoktól egészen az exploit írásig.

Nyelvtanfolyamok online

Nyelvtanfolyam Ingyenes online angol tananyag

Ingyenes online angol tananyag

Megmutatjuk azt a nyelvtanulási módszert, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak. 100%-ban személyre szabott módszert biztosítunk az angol nyelv tanulására. Most 5 + 1 leckét ingyen kipróbálhatsz!

Angol nyelvtanfolyam online

Angol nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Angol nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Német nyelvtanfolyam online

Német nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Német nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Spanyol nyelvtanfolyam online

Spanyol nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Spanyol nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Orosz nyelvtanfolyam online

Orosz nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Orosz nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Miért érdemes elvégezni egy Online tanfolyamot, e-learning képzést?

  • Rengeteg időt takaríthatsz meg, ha online kurzusaink közül választasz. Ezek a tananyagok a lényegre fókuszálnak, sokkal hamarabb el tudod végezni, mint egy offline, tantermi képzést.
  • Az online oktatóanyagokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2020 után.
  • Korlátlanul ismételhetsz. Ha nem sikerült valamit elsőre megértened, vagy csak jobban be akarod gyakorolni, amit tanultál, semmi akadálya, hiszen a tananyagokat korlátlanul használhatod, megnézheted. Tanulj a saját tempódban, gyakorolj korlátlanul.
  • Ezeket az oktatóanyagokat különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik maguk beosztani idejüket, illetve nehezen tudják megoldani, hogy eljussanak egy tanfolyamra.
  • Az e-learning és online tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos vagy és hétvégi “bejárós” képzéseken. Partnereink több online oktatás esetén biztosítanak kontaktórákat vagy konzultációs időpontokat, vagy az e-learning képzési fiókodban lehetőséged van kérdezni a tananyaggal kapcsolatban.
  • A tananyagok, oktatóvideók mindig elérhetőek. Ha regisztrálsz egy kurzusra, bármikor el tudod érni számítógépen és mobilon is. A rendszer teljes körűen használható mobiltelefonnal is, így bárhol, bármikor tanulhatsz.
  • A 2020-ban induló online kurzusokon az oktatók biztosítják a tanuláshoz szükséges tananyagot, ellenőrzőfeladatokat és jegyzeteket.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass online képzéseink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

Nincs időd a munka vagy család mellett tanfolyamra járni?

Esetleg olyan helyen élsz, ahol nem indítanak a közelben szakképzéseket?

Most itt a megoldás, hogy szakmát tanulhass!

Számos témakörben kínálunk piacképes online tananyagokat minden korosztály számára.

2020-ban egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az online vagy távoktatásos tanfolyamok mellett lehetőség van teljes munkaidős állást is végezni.

 

Az Online és távoktatásos tanfolyamok kategóriában lévő képzések elvégzéséhez nem kell hetente több napot az iskolapadban töltened. Oszd be a saját idődet, a tanfolyam elvégzéséhez szükséges tananyagot pedig partneriskoláink biztosítják.

Ezek az online végezhető vagy e-learning képzések és videós oktatóanyagok fizetős kurzusok, de magukban foglalják a tananyagot és bizonyos esetekben a konzultáció lehetőségét.

Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a 2020-ban induló online tanfolyamaink valamelyikére.

Válassz az alábbi kategóriákból, kattints a képzésre, és 2 perc múlva már kezdheted is a tanulást.