Online tanfolyamok, oktató videók, e-learning

Videós oktatóanyagok, oktató videók

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Letölthető, bejáratott dokumentum sablonok esküvői fotósoknak. Azonnal felhasználható szerződés és árajánlat, infó- és hanganyagok.

Tovább az oktatóanyaghoz...

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Szeretnél egy jól működő esküvőfotós vállalkozást? Ez a kurzus Neked szól! Üzleti titkok és praktikák, amiket máshol nem hallasz.

Tovább az oktatóanyaghoz...

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Érdekel egy bejáratott esküvői workflow? Szeretnél rövidebb időt tölteni az utómunkával? Akkor ez a kurzus neked szól!

Tovább az oktatóanyaghoz...

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Ezzel az online értékesítési tananyaggal magad oldalára állítod az ügyfeleket, végre megnyílnak előtted a vevőd döntési szempontjai, tudni fogod, mi zajlik a vevőd fejében, és a lezárás is jobban fog menni.

Tovább az oktatóanyaghoz...

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós!

Legyél kitartó, de ne légy nyomulós!

Ezzel az online értékesítési tananyaggal eléred, hogy figyeljenek rád, mert gyorsabban és hatékonyabban fogsz kommunikálni mindenkivel, és meg fogod tudni puhítani a legkeményebb, legellenállóbb ügyfeleket is!

Tovább az oktatóanyaghoz...

Hány ügyfelet veszítesz el az első 5 percben?

Hány ügyfelet veszítesz el az első 5 percben?

Ezzel az online értékesítési tananyaggal 3x akár 3x sikeresebben tudsz indítani, mint eddig, a kezedben marad az irányítás, ezzel 15%-kkal is növelheted a sikeres lezárások számát, és a nehezebb ügyfeleket is "kennyére fogod tudni kenni"

Tovább az oktatóanyaghoz...

Hogyan motiváld az értékesítőidet!

Hogyan motiváld az értékesítőidet?

Egy online kurzus értékesítési vezetőknek, tulajdonosoknak és cégvezetőknek, akik többet akarnak kihozni az értékesítőikből. 10+1 MA ténylegesen működő motivációs módszer, 20 év tapasztalat.

Tovább az oktatóanyaghoz...

Nincs időd a munka vagy család mellett tanfolyamra járni?

 
Esetleg olyan helyen élsz, ahol nem indítanak a közelben szakképzéseket? Most itt a megoldás, hogy szakmát tanulhass!

Az Online és Budapesten induló kontaktórás Távoktatásos tanfolyamok kategóriában lévő képzések elvégzéséhez nem kell hetente több napot az iskolapadban töltened. Oszd be a saját idődet, a tanfolyam elvégzéséhez szükséges tananyagot pedig partneriskoláink biztosítják.

A kategóriában található tanfolyamok fizetős képzések, de magukban foglalják a tananyagot és a konzultáció lehetőségét.

Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a 2019-ben induló online vagy távoktatásos tanfolyamaink valamelyikére!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között
Miért érdemes elvégezni egy Online vagy távoktatásos tanfolyamot?
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az online vagy távoktatásos tanfolyamok mellett lehetőség van teljes munkaidős állást is végezni.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2019 után.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken. Partneriskoláink rendszeresen biztosítanak kontaktórákat vagy konzultációs időpontokat, így lehetőséged van kérdezni a tananyaggal kapcsolatban.
  • A 2019-ben induló online és távoktatásos tanfolyamokon partnerintézményeink biztosítják a sikeres vizsgához szükséges tananyagot és jegyzeteket.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik maguk beosztani idejüket, illetve nehezen tudják megoldani, hogy eljussanak egy tanfolyamra.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass online és távoktatásos tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)