15 olcsó tanfolyam – keresett, piacképes olcsó képzések

15 olcsó tanfolyam – keresett, piacképes olcsó képzések

Előre is köszönöm, hogy megosztod:
 • 2.6K
  Shares

15 olcsó, mégis népszerű és hasznos tanfolyam – ha tanulnál, de kevés pénzt költenél képzésre.

 

Amikor ezt a cikket írtam, részletesen átnéztem a képzéskínálatunkat, hogy egy átfogó válogatást készítsek Neked az olcsóbb tanfolyamainkból.

Egy felelősségteljes ember jól osztja be a pénzét, és keresi az olcsó lehetőségeket.

Aki igényes, az pedig a kevés pénzért is minőséget vár. Így a legjobb helyen jársz, mert itt olcsó, de népszerű és piacképes képzéseket találsz.

 

Nem fogom azt mondani, hogy jelentkezz az egyik tanfolyamra, de ha mégis megteszed, garantálom, hogy fél év múlva meg fogod köszönni.

Tény, hogy tanfolyamközvetítő oldalunkon (és a legtöbb felnőttképző kínálatában) az átlag tanfolyam ár 200-250 ezer forint körül mozog. Ehhez a poszthoz jóval átlag alatti, kizárólag 100.000 forintnál olcsóbb képzéseket válogattam, de látni fogod, hogy több olyan tanfolyamot is felhozok példának, ami ennek a negyedéből is kijön.

Egyébként meg is lepődtem, amikor felismertem, hogy milyen sok olcsó tanfolyamunk van: 240-nél feladtam a számolást, pedig közel sem értem a végére.

 

Ezekből kellett készítenem egy olyan válogatást, ami több tanfolyam kategóriát felölel, és a legtöbb ember érdeklődési körét lefedi.

 

A válogatás során a következő szempontokra figyeltem:

 • minél több különböző szakmacsoport helyet kapjon a listában
 • az árkategória is vegyes legyen, így 6000-től egészen 99.000 forintig találsz tanfolyamokat a listában
 • a tanfolyamokat állandó partnerünk szervezze, olyan felnőttképző, amellyel több, mint egy éve együtt dolgozunk – azért, hogy ha ezt a listát hónapok vagy évek múltán olvasod, akkor is hasznos legyen
 • országos és budapesti olcsó képzések is helyet kapjanak
 • piacképes, keresett szakmák legyenek
 • a listában szereplő tanfolyamok fele OKJ képzés legyen
 • általánosabb képzések mellett érdekesebb tanfolyamok, kreatív képzések is legyenek a listában

 

Képzeld csak el, mi lenne, ha néhány hét múlva már a kezedben lenne egy oklevél egy olyan szaktudásról, amivel könnyedén találsz munkát? Pár hónap múlva arra fogsz gondolni, milyen jó ötlet volt most választani egy képzést a listából.

 

Igyekeztem kitenni magamért – remélem, Te is találsz megfelelő pénztárcabarát tanfolyamot.

A konkrét lista előtt még annyit érdemes tudnod, hogy az alacsony ár egyáltalán nem jelent gyenge minőséget.

Ha követsz minket, Te is tudod, hogy vigyázunk a hírnevünkre, nívótlan iskolát vagy silány tanfolyamot nem is hirdetnénk. Mi 10 év múlva is itt leszünk, nagyon nem mindegy, mi mellett tesszük le a voksunkat és mihez adjuk a nevünket.

Az igazság az, hogy azért lehet kedvezőbb ezeknek a tanfolyamoknak az ára, mert többnyire rövidebbek a képzések. De nem azért rövidebbek, mert nem adnak le minden fontos anyagot, hanem azért, mert ezeknél a képzéseknél egyszerűen kevesebb a tananyag. Így ezek a tanfolyamok az átlagnál sokkal kisebb óraszámban elvégezhetők.

Némelyik képzéshez egyébként gyakorlat sem kell, vagy épp hogy az elméleti rész rövid. Máshol pedig előzetes tudásszint beszámításával lehet spórolni az áron és a tanfolyam időtartamán.

Jó hír, hogy a tanfolyamok díját általában részletekben is fizetheted, így még kedvezőbb az ár.

Ebben az összeállításban lesznek tanfolyamok gyesen lévő anyukáknak, OKJ képzések a legkeresettebb szakmákban, felnőttképzés pályakezdőknek, munka mellett végezhető oktatás, tanfolyamok munkalehetőséggel, és még sorolhatnám. Olvasd végig, mert bármilyen élethelyzetben vagy, biztosan találsz megfelelő képzést.

 

Íme a konkrét lista árakkal, linkekkel és egy rövid leírással.

 

1. Bébiszitter tanfolyam

 

Ha gyermekekkel szeretnél foglalkozni, egyik remek választás a Bébiszitter tanfolyam. Ez ugyan nem ad OKJ-s bizonyítványt, mint az Óvodai dajka, viszont jóval olcsóbb is annál. Érettségi nem szükséges hozzá, elegendő 8 általános.

Egyösszegű befizetés esetén 25.000 forint a képzés díja, részletekben történő fizetés esetén 35.900 Ft.

Kiemelkedő előny ennél a tanfolyamnál: miután elvégezted, a képzést szervező iskola saját munkaerő közvetítő programjában segít Neked munkát találni, kiközvetít magáncsaládokhoz.

A Bébiszitter tanfolyam országosan 12 városban indul, itt tudsz szétnézni és jelentkezni.

 

 

2. Élelmiszer-, vegyi áru eladó OKJ-s tanfolyam

 

Eladóra mindig szükség lesz, így rövid és hosszú távon is jó választás lehet az Élelmiszer- és vegyi áru eladó tanfolyam, mely során 31 341 05 számú OKJ-s bizonyítványt szerezhetsz.

Ha jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, és kereskedelmi egységben szeretnél elhelyezkedni vagy saját boltot nyitnál, ez a képzés való Neked.

Tipp! Ugye tudod, hogy a kereskedelemben még mindig munkaerőhiány van, és egyre nőnek a bérek?

A képzés díja mindössze 55.000 forint, de fizetheted több részletben is, kamatmentesen. GYES-en vagy GYED-en lévőknek további 5% kedvezményt nyújt az iskola.

AJÁNDÉK képzés – az eladó végzettség mellé Konfliktuskezelés a kereskedelemben tanfolyamot és tanúsítványt is kapsz ajándékba.

Eladó képzés egyébként indul többféle verzióban is (akár Boltvezető szakmával kombózva is), jelenleg 4 városban – böngészd át a kínálatot ide kattintva.

 

 

3. Targoncavezető tanfolyam

 

Ez a legnépszerűbb tanfolyamunk a férfiak körében, és ezt hirdetjük a legtöbb helyszínen, e cikk születésének pillanatában mintegy 22 különböző városban és 35 helyszínen indul targoncavezetői tanfolyam!

A tanfolyam OKJ-s, és a neve hivatalosan Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető). A képzés elvégzése során gépkezelői jogosítványt is szerezhetsz.

Tipp: nézz szét oldalunkon, mert Targoncavezető és Emelőgépkezelő jogosítványt általában sokkal olcsóbban szerezhetsz, ha egyszerre kezded el a két tanfolyamot.

Mivel 6 különböző iskola is kínálja nálunk ezt a képzést, ezért több különböző konstrukcióban és áron találhatod meg a weboldalunkon. A legolcsóbb Targoncavezetői tanfolyam jelenleg 39.000 forint.

Itt tudsz válogatni a rengeteg targoncás képzés között.

 

Targoncás tanfolyamok

 

 

 4. 3D nyomtatás tanfolyam

 

A 3D nyomtatás tanfolyam az egyik személyes kedvencem.

Felfogni is hihetetlen nehéz, mekkora jövő áll az iparág előtt, így – ha érdekel a téma – az egyik legjobb befektetés lehet számodra ez a tanfolyam.

Az 1 napos oktatás kifejezetten olcsó, 29.000 forintba kerül, mely kis áldozat azért cserébe, mennyire egyedi és értékes tudás birtokába fogsz kerülni.

Jelenleg Budapesten van lehetőséged 3D-s nyomtatás tanfolyamon részt venni.

 

 

5. Biztonsági őr, azaz személy- és vagyonőr tanfolyam

 

Biztonsági őrökre mindig szükség volt, van és lesz. A vagyonőr szakma biztos bevételi forrást jelenthet Neked, hiszen hirdetések tömkelege kínál álláslehetőséget 32 861 01 OKJ számú, személy- és vagyonőr végzettséggel rendelkezőknek.

Az eddigi tapasztalatok alapján sok résztvevő már a tanfolyam ideje alatt talál állást, így a befektetésed nagyon hamar megtérülhet.

A 2-3 hónap alatt elvégezhető Személy- és vagyonőr tanfolyam több helyszínen is indul, de a budapesti iskola ajánlata fér bele az általunk megszabott árkategóriába, a tanfolyam díja 95.000 – persze ez is fizethető több részletben. Erre itt tudsz jelentkezni.

Egyéb városokban is indul biztonsági őr képzés, picivel a 100 ezer forintos díj fölött, de ha megnéznéd ezeket is, itt tudod megtenni.

 

 

6. Gyorsolvasás tanfolyam – interaktív online tréning

 

Ez a zseniális gyorsolvasás tréning 21 leckéből áll, és naponta csak 30 perc gyakorlást igényel Tőled egy hónapon keresztül.

A program felméri jelenlegi olvasási sebességedet, Hozzád igazítja a feladatok nehézségét, és a fejlődésedet folyamatosan nyomon követheted a segítségével.

Ez a tréning azoknak segít, akik hatékonyabban szeretnének tanulni.

Ezért bármilyen tanfolyamba kezdesz, még az elején érdemes erre a kurzusra is pluszban jelentkezned, mert sokkal lendületesebben fog menni a tanulás, rengeteg időt spórolsz majd meg, és jobb eredményeket érhetsz el a vizsgán.

Már kipróbált és jól működő technikákat tanulhatsz meg, ez pedig annak is köszönhető, hogy a tréning megalkotásában tanulásmódszertanban jártas pedagógus és pszichológus is részt vett.

A tréning, melyre gyakran villámolvasás tanfolyam néven is hivatkoznak, mindössze 18.500 forint befektetést kíván Tőled.

Jelentkezz itt, és kezdd el már holnap, hogy gyorsabban tudj olvasni, és hatékonyabban tanulni.

 

 

7. WordPress tanfolyam

 

Ez a másik kedvencem. Meg is mutatom, miért.

Olyan képességet szeretnél, amit gyorsan és olcsón megtanulhatsz? Olyan szakmát akarsz, ami egyáltalán nem nehéz, alkotómunkát végezhetsz, és közben degeszre keresheted Magad?

A WordPress pont ilyen. A tanfolyam elvégzése után programozás nélkül, gyorsan tudsz majd honlapokat készíteni. Most nem részletezem (erről majd írok egy külön cikket), hogy hogyan tudsz tisztán napi 20-40 ezer forintot keresni honlapkészítéssel, de ez a valóság, ezt szolgáltatóként és megrendelőként is többször tapasztaltam.

Ismétlem, nem kell hozzá programozói tudás. Ha nem idegenkedsz a számítógépektől és az otthoni ülő munkától, akkor ez lehet a Te pályád. És most 49.000 forintért megtanulhatod, a tanfolyam ütemezésétől függően mindössze 1-3 hét alatt.

Egyelőre Budapesten tudunk WordPress tanfolyamot ajánlani, ezt itt találod.

 

Wordpress tanfolyam olcsón

 

 

8. Óvodai dajka OKJ-s tanfolyam + ajándék Bébiszitter képzés

 

Az óvónők állítják: nincs annál szebb feladat, mint egy fejlődő gyermeket nevelni. Ha ezzel egyetértesz, és szívesen végeznél óvodában gondozó-nevelő munkát, az Óvodai dajka képzést Neked találták ki.

A nők körében egyébként ez a legnépszerűbb tanfolyamunk.

Ezzel a 3 hónapos képzéssel is OKJ bizonyítványt szerzel, melynek száma 32 140 01.

A részvételi díj 70.000 Ft. A képzés díja havi kamatmentes részletekben is fizethető.

AJÁNDÉK képzés: A dajka tanfolyam mellé egy Bébiszitter képzést is kapsz ajándékba, mely egyébként 25.000 forintba kerülne.

Az Óvodai dajka tanfolyam országszerte indul 17 városban, ezeket itt találod.

 

Olcsó dajka képzés

 

 

9. PLC programozási ismeretek tanfolyam

 

A képzést elvégezve megismerheted a PLC programozás alapjait, a vezérlők alapvető felépítését, működését, és egyszerűbb PLC vezérlési feladatok önálló megoldására is képes leszel.

Jó hír, hogy már minimális számítástechnikai vagy automatizálási ismeretek birtokában is elkezdheted a kezdő PLC programozás alapjai képzést.

Megismerheted a különböző programozási nyelvek alkalmazását, képes leszel PLC programok írására, módosítására, a programok monitorozására, paraméterek beállítására.

Elméleti és gyakorlati ismereteket is szerzel az oktatáson: a gyakorló berendezéseken különböző feladatok megoldása során gyakorolhatod a vezérlők programozását, a hibakeresés és hibaelhárítás technikáját.

Képzéskínálatunkban kezdő és haladó PLC programozási kurzusokat is találsz 5 helyszínen, 90 és 98 ezer forintos díjért.

 

10. Programozás alapjai tanfolyam

 

Az informatikushiányról már többször írtunk mi is.

Akár C programozásra, akár PHP-re vagy Java-ra tennéd a voksod, ígéretes karriernek nézhetsz elébe. A konkrét programozási nyelvek előtt azonban tanácsos megtanulnod az alapokat, hogy aztán legyen mire építened.

Erre tökéletes választás lehet a Programozás alapjai tanfolyam, melyet Budapesten itt tudsz elkezdeni, 69.000 forintért.

 

 

11. Műszakicikk-eladó OKJ-s tanfolyam

 

Ha nem idegenkedsz a kereskedelemtől, de inkább műszaki beállítottságú vagy, ha jobban érzed Magad tévék, mobilok és kütyük között, akkor az élelmiszer eladó tanfolyam helyett inkább a Műszakicikk-eladó tanfolyamot ajánlom.

Ez 31 341 03 számú OKJ-s bizonyítványt ad, ettől és a némileg eltérő tematikától eltekintve szinte minden paramétere megegyezik az élelmiszer- és vegyi áru eladó képzéssel:

55.000 Ft az ára, mely fizethető kamatmentes részletekben, és GYED-en, GYES-en lévőknek 5% kedvezmény jár.

AJÁNDÉK: a Konfliktuskezelés a kereskedelemben tanfolyamot emellé is ajándékba adja a képző cég, így egy olcsó tanfolyam áráért két tanúsítványt is szerezhetsz.

A budapesti tanfolyamot itt találod.

 

 

12. Elsősegélynyújtási ismeretek

 

Jogszabály írja elő, hogy minden munkahelyen minden műszakban jelen kell lennie egy elsősegélynyújtásra kijelölt személynek.

Éppen ezért megkerülhetetlen az elsősegélynyújtó tanfolyam, melyből több különböző típus is szerepel kínálatunkban: munkahelyi, szinten tartó, AMBU-babás és defibrillátoros.

Az áruk attól függően, hogy e-learning vagy tantermi oktatás keretén belül tanulnál, 6000 forinttól 26.000-ig terjed. Jelenleg ez a legolcsóbb tanfolyamunk.

10 városban hirdetünk elsősegélynyújtó tanfolyam országosan.

 

13. Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam

 

Az óvodai dajka tanfolyamhoz hasonlóan népszerű OKJ képzés a Pedagógiai és családsegítő munkatárs OKJ tanfolyam.

Abban egyetérthetünk, hogy az oktatás fontossága megkérdőjelezhetetlen. Ezért is választják sokan a pedagógiai pályát, köztük a Pedagógiai és családsegítő munkatárs szakmát.

Erre, az egyébként százezer forintért elérhető OKJ tanfolyamra egyébként gyakran Pegadógiai asszisztens képzés néven is hivatkoznak.

Az oktatók gyakran túl vannak terhelve, így hatalmas szükségük van a pedagógiai munkatársak támogatására, akik a pedagógusok és gyermekek közös munkáját segítik elő.

Többek között felügyeli, kíséri a tanulókat, óvodai tevékenységek, tanítási órák előkészítésében és lebonyolításában vesz részt, de szabadidős tevékenységek szervezésében is ki veszi a részét.

A Pedagógiai- és családsegítő munkatárs hivatása ennél jóval sokrétűbb, ezért első lépésként javaslom, hogy válaszd ki a kínálatunkból a 19 városban induló képzés közül a Hozzád legközelebb esőt, majd tekintsd meg a tanfolyam rövid leírását a linken, és jelentkezz a következő csoportba, mielőtt az betelik.

 

 

14. Tűzvédelmi képzés és szakvizsga

 

A tűzvédelmi vizsgát is egy jogszabály teszi igazán keresetté, mely előírja, hogy bizonyos munkaköröket csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet. A képzés során kapott oklevél 5 évig érvényes, tehát 5 évente mindenképpen meg kell újítani.

A Tűzvédelmi tanfolyam díja 12.000 és 19.000 forint között van.

A képzés országosan 15 helyszínen elérhető.

 

 

15. Tánc instruktor tanfolyam

 

Az OKJ-s tánc instruktor képzés megnevezése egy idegen eredetű szót is tartalmaz, de nem kell megijedned, ez a szakma tulajdonképpen a tánctanár szinonimája. Ezzel a végzettséggel tánctanfolyamokat is szervezhetsz és vezethetsz, de egyéni órákat is adhatsz táncolni vágyóknak, például esküvőre készülő pároknak.

Ha szeretsz mozogni, nem áll Tőled távol, hogy emberekkel foglalkozz, és esetleg tanítsd is Őket, akkor a tánc instruktor tanfolyam jó választás lehet.

Ezzel a szakmával aktív életet élhetsz, a saját testedet is karban tartod, az egészségedet is támogatod, és mindig emberek között lehetsz, akiknek átadhatod a tudásodat.

Hát nem nagyszerű?

Ez a tánctanár tanfolyam nemrég került a képzéskínálatunkba, de máris az egyik legkeresettebb képzéssé küzdötte fel magát.

Nem csoda, hiszen nemcsak Budapesten indul, de országszerte sok városban kitanulhatod a tánctanár szakmát. Ha megnézed a kínálatunkat, láthatod, hogy az elmélet több esetben online is végezhető – ezzel időt és pénzt spórolhatsz.

 

 

 

+1 Iroda START tanfolyam

 

Ha hadilábon állsz a számítógépekkel, akkor a későbbi munkáidhoz (meg persze otthoni használatra is) nem árt, ha felszedsz egy alap számítógépes tudást.

Ehhez ajánlom az Iroda START tanfolyamot, mellyel alap szinten megtanulsz számítógépezni, és bevezet az alapvető irodai szoftverek (Word, Excel) világába is.

Ezt az irodai számítógépes tanfolyamot semmiképpen nem akartam kihagyni a listából, ezért ez lett a “pluszegy”.

A 69.000 forintos, 84 órás tanfolyamnál megválaszthatod, hogy lassú vagy inkább gyorsabb ütemezésben szeretnél tanulni, ettől függően 5-12 hétig fog tartani.

Budapesti Iroda START tanfolyamunkat itt találod.

 

Ez volt az aktuális 15+1-es toplistánk az olcsó képzésekről.

Remélem, ezek után Te is egyetértesz velem abban, hogy olcsón is lehet értékes képzést találni.

Ha most kellene választanom egy tanfolyamot, és az ár lenne a legfontosabb szempont, én biztos ezekből válogatnék.

Te melyiket választanád a 15 közül?

Talán nem találtál olyat, amit tetszik? Akkor sincs veszve minden – böngészd át a maradék 1100 képzésünket. Biztos vagyok benne, hogy azok között lesz olyan tanfolyam, ami tetszik.

Ezek egyharmada szintén 100.000 forint alatt van, így könnyen találsz olcsó tanfolyamokat, majdnem minden szakmacsoportban.

Kezdd itt.


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
 • 2.6K
  Shares
 • 2.6K
  Shares
Comments are closed.