OKJ képzések Nyíregyháza, felnőttképzés, tanfolyamok Nyíregyházán

online tanfolyamok

Nyíregyházán vagy Nyíregyháza környékén keresel tanfolyamot?

 
Szakmát szeretnél tanulni? Nézz körül oldalunkon, ahol több nyíregyházi iskola ajánlataiból válogathatsz.

A „Nyíregyházi OKJ tanfolyamok” kategóriában költségtérítéses felnőttképzési tanfolyamok közül válogathatsz, melyek délutáni vagy hétvégi képzések, így munka mellett is elvégezhetőek. A részletekért kattints a kiválasztott 2019-ben induló tanfolyamra!

Nyíregyházi képzéskínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy a TanfolyamOKJ.hu weboldal segítségével minden nyíregyházi vagy Nyíregyháza környékén élő tanulni vágyó fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el.

Most Te is segítheted küldetésünket! Ismersz olyan nyíregyházi vagy Nyíregyháza környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n? Akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes elvégezni egy nyíregyházi OKJ-s tanfolyamot?
  • A nyíregyházi partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a kiválasztott szakmát.
  • Az esti és hétvégi nyíregyházi OKJ-s tanfolyamokat azok is elvégezhetik, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni 2019-ben.
  • OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • Ha szeretnél szakmát váltani 2019-ben, itt a lehetőség! A nyíregyházi esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek, ezért azoknak is érdemes jelentkezni, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz még ma, hiszen tanfolyamainkon folyamatosan fogynak a helyek!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)