OKJ képzések Szombathely, felnőttképzés, tanfolyamok Szombathelyen

állattenyésztő szakmacsoport

Állattenyésztő tanfolyamok

elektronika szakmacsoport

Elektrotechnikai és elektronikai tanfolyamok

élelmiszeripar szakmacsoport

Élelmiszeripari tanfolyamok

online tanfolyamok

Szombathelyen vagy Szombathely környékén élsz?

 
Szakmát tanulnál, de nem találsz olyan 2019-ben induló tanfolyamot, ami munka mellett is elvégezhető? Még nem találtad meg a megfelelő iskolát? Nézz körül oldalunkon, hiszen nálunk több szombathelyi iskola ajánlataiból válogathatsz.

Honlapunkat, a TanfolyamOKJ.hu-t olyan tanulni vágyó felnőtteknek hoztuk létre, akik szeretnék megtalálni azt a szakmát, mellyel szívesen elhelyezkednének. Célunk, hogy Szombathelyen is bővítsük képzéskínálatunkat, hogy minden szombathelyi vagy Szombathely környékén élő fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el.

Segítsd megvalósítani tervünket, hogy a szombathelyiek is minőségi szakképzésben részesüljenek! Ha ismersz olyan szombathelyi vagy Szombathely környéki sulit, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n, akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz még ma Szombathelyen induló tanfolyamaink valamelyikére, hiszen folyamatosan fogynak a helyek!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)