Piacképes online tanfolyamok 2021-ben

A koronavírus miatt jelentősen megnőtt a kereslet az online tanfolyamokra, és a felnőttképzők is gyorsan reagáltak a megnövekedett igényekre.

Az online tanulásnak számos előnye van. Az online tanfolyamok során nem vagyunk helyhez kötve, hiszen csak internet és számítógép szükséges a tanuláshoz. Az online képzéseket így azok is elvégezhetik, akik nem mozdulhatnak ki otthonról, vagy azok, akik lakhelyük környékén egyébként is nehezen férnek hozzá a tantermi képzésekhez.

Bár a rugalmas időbeosztás miatt is sokan választják az online tanfolyamokat, de a képzés szervezésétől függően előfordulhat, hogy az órák kötött időpontban zajlanak.

Az online tanfolyamok során nem vagyunk helyhez kötve, hiszen csak internet és számítógép szükséges a tanuláshoz.

Az online tanfolyamok kínálata folyamatosan bővül. A TanfolyamOKJ.hu képzéskereső portál összegyűjtötte a legkeresettebb online tanfolyamokat 2021-ben.

Online marketing tanfolyam

A járvány a legtöbb vállalkozás életét is megnehezítette. A sikeres túlélés egyik kulcsa a modern marketing eszközök hatékony használata. Éppen ezért nem véletlen, hogy az Online marketing tanfolyam az egyik legkeresettebb online tanfolyam 2021-ben.

A képzés során a tanulók megismerkedhetnek a Facebook, az Intsagram és a Google Ads hirdetési lehetőségeivel, a keresőoptimalizálással (SEO) és a Google Analytics használatával.

Programozás alapjai

Még mindig rengeteg informatikus hiányzik a magyar munkaerőpiacról, és nem csak az egyetemi végzettségű programozókra van kereslet. Azoknak, akik szeretnének belekóstolni a programozás világába, megismerkednének a legismertebb programnyelvek alapjaiba, érdemes lehet egy kezdő programozó képzést elvégezniük, mely nem jelent nagy anyagi és időbeli elköteleződést sem. Ezek a tanfolyamok jó alapot adnak, hogy később egy-egy területen mélyebb ismereteket szerezzenek a programozás iránt érdeklődő tanulók.

Produktivitás

Bármikor igaz, de most a járvány idején különösen fontossá vált, hogy tudjunk fókuszáltan dolgozni, és hatékonyan pörgessük ki a teendőinket, ne folyjon ki az idő a kezünkből.

Mindenki, aki kicsit is tudatos, elgondolkodott azon, és akár lépéseket is tett az irányban, hogyan tudna hatékonyan dolgozni, hogyan tudna kiszámíthatóbban haladni a céljai felé.

Azoknak, akik szeretnének több szabadidőt, és szívesen pipálnák ki gyorsabban a napi teendőik listáját, kritikusan fontos, hogy elvégezzenek egy Produktivitás kurzust, hiszen ennek segítségével nélkülözhetetlen információkkal lesznek gazdagabbak. És az ezzel töltött idő és pénz akár napok alatt megtérül.

A Triplázd meg a produktivitásod online tréning olyan vállalkozóknak és home office-ban dolgozó alkalmazottaknak szól, akik meg akarják sokszorozni a hatékonyságukat nem csak a munkában, hanem az életük minden területén.

Az online tanfolyamok segítségével új, hasznos készségeket sajátíthatunk el akár otthonról is.

Vállalkozás indítás mini tanfolyam

Magyarországon rengeteg kisvállalkozás indul évről évre. Sajnos ezek többsége az első években tönkremegy. Talán másképp történne ez, ha az induló, reményteli vállalkozók tisztában lennének az alapokkal.

A Vállalkozás indítás online kurzust épp erre a probléma hívta létre. A minitréning úgy lett megalkotva, hogy a legtöbb segítséget nyújtsa  a vállalkozás indítása előtt vagy annak kezdeti fázisában.

A kurzus segít eligazodni a vállalkozás indítás útvesztőjében, betekintést nyújt a vállalkozás alapítás legfontosabb lépéseibe.

Segít elkerülni azokat a tipikus buktatókat, amelyekbe a szerzők is belefutottak vállalkozásuk indításakor, vagy amelyeket a épp hogy csak sikerült elkerülniük.

A vállalkozás indítás kurzusban szereplő információk egy ebéd áráért cserébe akár több százezer forint felesleges kiadástól, több hónap késlekedéstől és rengeteg felesleges munkától menthetik meg a vállalkozókat.

Nyelvtanfolyamok

Ma már szinte alapelvárás a munkahelyeken egy idegen nyelv minimum társalgási szintű ismerete. A koronavírus miatt azonban a hagyományos nyelviskolai tanulás nehezebbé vált. Szerencsére ma már egyre több online nyelvtanfolyam közül válogathatnak a tanulni vágyók.

Bár a legnagyobb kínálat az angol és német képzésekből van, akár oroszul vagy spanyolul is tanulhatunk online.

Fotózás és Photoshop az alapoktól

A fotózás egyre népszerűbb hobbi. Ugyanakkor nem csak kedvtelésből célszerű elsajátítani a kamera használatát. A webshopok elterjedésével egyre több vállalkozó ragad fényképezőgépet, vagy videokamerát hogy vevőcsalogató termékfotókat vagy termékvideókat készítsen.

A Photoshop használatát is hasznos lehet elsajátítani, hiszen az elkészített fotókat szerkeszteni, retusálni is kell. A 20 részes online kurzus kezdők számára is érthetően és részletesen, az alapoktól felépítve magyarázza el a képszerkesztés folyamatát.

Bár a koronavírus miatt rengeteg új kihívással kell szembenéznie mindenkinek, az online tanfolyamok segítségével új, hasznos készségeket sajátíthatunk el akár otthonról is.

Kapcsolódó cikkek