9 világsztár, akik meglepő szakmában kezdték a karrierjüket

Gondoltad volna, hogy a mindenki által jól ismert hírességek egykoron más foglalkozást űztek, mint manapság? Vajon ki tartotta vonzónak az ácsmesterséget? Melyik színész segítette fel a nők lábára a cipőket? Ki adott el sikeresen golyóstollakat?

Lássuk, mivel is keresték eredetileg a kenyerüket kedvenceink!

1. Bruce Willis

A hollywoodi sztár eredetileg biztonsági őrként dolgozott. Erős, tekintélyt parancsoló személyek ők, akikre minden helyzetben lehet számítani.

Ha te is kedvet kaptál hozzá, hogy ebben a munkakörben tevékenykedj, jelentkezz még ma Személy-és vagyonőr OKJ-s tanfolyamunkra!

2. George Clooney

A sármos szívtipró már korábban is a nők kedvence lehetett, hiszen a megfelelő cipőméret kiválasztásában is számíthattak rá a betérő vásárlók. Bizony, női lábbelik eladásával biztosította a megélhetését mindenki Ross dokija.

Ha te is szeretsz emberekkel foglalkozni, és van értékesítői vénád is, akkor felnőttképzési kínálatunkban többféle Eladó OKJ-s képzés közül is válogathatsz, hiszen élelmiszerekre, vegyiárura, de akár műszaki cikkekre is specializálódhatsz.

3. Harrison Ford

A Csillagok háborúja Han Soloja igazi kétkezi munkás volt, hiszen önszorgalomból képezte magát: ács és asztalos mesterember lett.

Amikor George Lucasnál kapott megbízást, szó szerint felragyogott a szerencsecsillaga, hiszen innen már egyenes út vezetett a világhír felé.

Szerencsére neked nem egyedül kell boldogulni, mint Harrisonnak, ha ilyen irányú érdeklődésed van. Asztalos OKJ-s képzésünkön szakképzett oktatók segítségével sajátíthatod el minden csínját-bínját a szakmának.

4. Brad Pitt

Nem csalás, nem ámítás, egykor sztriptíztáncosokat szállított a jóképű színész.

Mivel édesapjának fuvarozó cége volt, ezért a sármos fiatalember kapott az alkalmon egy kis mellékes jövedelemért.

Bár azt nem tudjuk megígérni, hogy mindig hiányos öltözetű utasaid lesznek, azért, ha Mr. Pitt nyomdokaiba lépnél, akkor ott a helyed Győrben, ahol indul GKI Tehergépkocsi-vezetői vagy GKI Autóbuszvezetői tanfolyamunk is.

5. Johnny Depp

Vajon milyen vizeken evezett már korábban „nagydumás kalózunk”?

Ha hiszed, ha nem, a világhír előtt is szüksége volt meggyőző szavaira, mert telefonos ügynökként golyóstollakat adott el.

A jó kommunikációs készség elengedhetetlen számos szakmában. Ha meggyőző is tudsz lenni emellett, akkor számodra az Ingatlanközvetítő OKJ-s tanfolyamot ajánlom felnőttképzési kínálatunkból.

6. Danny DeVito

A ma már 73 éves köpcös színész kezdetben kozmetikus tanfolyamot végzett, majd nővére szalonjában dolgozott, mielőtt a világot jelentő deszkákra került.

Számodra is vonzó a szépségipar? Gondolkodsz rajta, hogy megszépíts másokat? Akkor ne habozz, jelentkezz Kozmetikus OKJ-s képzésünkre!

7. Meryl Streep

Listánk hetedik helyén egy volt pincérnő foglal helyet. A színésznő először a vendéglátásban látott lehetőséget.

Változatos munkára vágysz kellemes környezetben? Szívesen ismersz meg új embereket? Ha a válaszod igen, akkor neked találták ki Pincér-és Vendéglátó-üzletvezető tanfolyamunkat.

8. Morgan Freeman

Az Egyesült Államok Légiereje olyannyira vonzotta az Oscar-díjas színészt korai éveiben, hogy szerelőként vállalt náluk munkát.

Ennek a szakmának a tanulása sem jelenthet akadályt számodra, mert a felnőttképzésben lehetőséged van elvégezni például a Hűtő,-légtechnikai rendszerszerelő és Hűtő,-klíma-és hőszivattyú-berendezés szerelő OKJ képzésünket.

9. Catherine-Zeta Jones

A gyönyörű színésznő már kislánykora óta a tánc szerelmese volt.

Minden alkalmat megragadott, hogy mozgásával elvarázsolja a nagyérdeműt, még éjszakai klubokban is fellépett.

Ha a te életedben is fontos szerepet játszik a tánc, sőt, hivatásszerűen is szívesen űznéd, akkor a Tánc instruktor tanfolyamunk elvégzése után dolgozhatsz akár táncklubokban, művelődési házakban, vagy akár szabadidőközpontokban is.

Listánk végére érve láthatjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sokan megállták a helyüket a civil életben is.

Kedvet kaptál ahhoz, hogy belevágj a felnőttképzésbe? Akkor kattints, jelentkezz, és tanulj egy szakmát! Nem garantáljuk, hogy utána Te is az álomgyárban kötsz ki, de legalább megtetted az első lépéseket a saját álmaid felé.