Vállalkozóknak hozza a legnagyobb hasznot a Produktivitás kurzus

Rengeteget gondolkodtam, hogy kik számára leghasznosabb a még keddig kedvezménnyel kapható Triplázd meg a produktivitásod! kurzus.

Bár mindenkinek nagyot lendít a hatékonyságán, mégis úgy látom, hogy

a kisvállalkozók és az induló vállalkozók számára hozza a legnagyobb eredményt.

Miért is?

Hidd el, én ismerem a legjobban a helyzetet.

Vállalkozóként annyi mindennel kell foglalkoznunk, gyakran több munkakört is ellátunk, nehéz kézben tartani az időnket, nehezen zárjuk le a napot…

Pláne nagy kihívás a munkaidő végéig fenntartani a produktivitásunkat…

Elhiheted, tudom, miről beszélek.

Kőkemény munkával építettem fel a vállalkozásom. Volt, hogy több bizniszt is vittem egyszerre, nekem kellett foglalkoznom az árubeszerzéssel, hirdetéssel, weboldal szerkesztéssel, ügyfelekkel, még még tucatnyi dologgal… dehát tudod Te is, hogy megy ez.

Csinálgattam a dolgaimat, és fogalmam sem volt, hogy miért nem haladok rendesen a vállalkozással. Egy halom ismétlődő és felesleges munkát végeztem, sokszor hagytam, hogy megszakítsanak és mások osszák be az időmet, de eszembe sem jutott, hogy lehet ezt másképp.

Teltek az évek, közben éreztem, hogy valami nem oké, nem kéne ennyit dolgoznom vállalkozóként, és szervezettebben kellene élnem, akkor sokkal több mindent elérhetnék, és több időm maradna pihenni.

Kutattam, mit is lehetne tenni, hogyan menedzseljem jobban az időmet, hogyan legyek hatékonyabb.

Hosszú út volt. Évekig tartott. De már sokkal szervezettebb vállalkozást vezetek, mint annak idején. Olyan szokásokat vettem fel, ami segíti a hatékony munkavégzést, és megtanultam, hogyan “pörgessem fel magam” a nap elején, hogyan fókuszáljak egész nap, és hogyan érjem el, hogy ne mások időbeosztásához kelljen alkalmazkodnom.

Ennek, a hosszú évek alatt megszerzett tudásnak az esszenciáját hoztuk el most számodra egy videós oktatóanyag formájában.

Neked nem kell évekig kutatnod, sem évekig bent ragadnod egy rossz helyzetben. Most beelőzheted azokat, akik még nem ismerték fel a problémát, vagy felismerték, de nem tudják, hogyan tehetnek ellene…

Tudjuk, hogy se kedved, se időd nincs több 10 órát tölteni egy kurzus végignézésével, ezért nem is pazaroljuk az idődet.

Csak a lényeg 70 percben.

Itt tudod elérni, ráadásul az első vásárlóknak még kedvezményt is adunk.

(Ha kártyával fizeted, már most el is kezdheted)

Most őszintén, melyik a jobb?

Ledolgozod a napi 8 órát (khm, ami néha valljuk be, inkább 10-14…), de közben nem tudsz fókuszálni, elmegy az időd, sok a zavaró körülmény, stb., és alig haladsz a dolgaiddal?

Vagy hatékonyan, élvezettel, produktívan dolgozol, végre haladsz is a dolgaiddal, és a napi 8 órából nem lesz 10-14 óra?

Nem kockáztatsz szemmit, hiszen 30 napig teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Nézd meg az anyagot, és ha a hónap végére nem érzed Magad hatékonyabbnak, csak írj egy mailt, és visszakapod az árát.

Persze tudjuk mindketten, hogy egy vállalkozó életében, ha a drága idejéről van szó (még akkor is, ha épp most indítja a vállalkozását), nem ez a pár ezer forint számít.

De mi mégis átvállaljuk ezt a kockázatot, hiszen tudjuk, mekkora érték ez a tananyag, és annyira bízunk benne, hogy Neked is segít, hogy a garancia az alap.

Ha gyors vagy, még tudsz élni a kedvezményes ajánlattal.

Garantálom, hogy ha belevágsz, meg fogod Magadnak köszönni.

Kapcsolódó cikkek