Pár gondolat a tanfolyamok díjáról

Nincs pénzed a kiválasztott képzésre? Nehéz egyben kifizetni a tanfolyam díját? Tudjuk, hogy sok múlik az anyagiakon, de az oldalunkon található oktatási intézmények ebben is igyekeznek a segítségedre lenni: majdnem minden esetben részletekben is fizetheted a kiszemelt kurzust.

Ez a legtöbb esetben ráadásul kamatmentes részletfizetést jelent.

Kínálatunkban szerepelnek olcsóbb képzések is, vess rájuk egy pillantást.

Költség vagy befektetés?


Az iskolák a képzések árát úgy alakították ki, hogy a választott szakmádban való elhelyezkedés után várhatóan egy-két hónap alatt megkeresd a befizetett összeget.

Kevés ennél jobban és gyorsabban megtérülő befektetés létezik!

Egy átlagos tanfolyam ára napi 800 Ft.

Ez kevesebb, mint egy mekis menü vagy egy doboz cigi ára. Távol álljon tőlünk, hogy lebecsüljük azt az áldozatot, amit a tanfolyam elvégzéséért hozol, de legyünk őszinték: 800 forintot könnyű naponta elkölteni, de – ha vannak IGAZI céljaid – nem nehéz megspórolni.

Megér Neked ennyit, hogy többszörösére növeld az esélyedet a munkaerőpiacon egy szakképesítéssel, OKJ bizonyítvánnyal, és magasabb fizetéssel járó állásokat is elvállalj?

Hogy végre olyan munkát végezz, amit tetszik is?

Ha jelenleg nincs munkád, a tanfolyam ára 1 hónap alatt is megtérülhet! Ha jelenleg dolgozol, és a képzés után új munkahelyeden csak 20%-kal többet fogsz keresni, mint most, akkor is kevesebb, mint 1 év alatt megtérülhet a képzés ára.

Gondolj a tanfolyam díjára befektetésként – hiszen valójában az is.

Befektetés a jövődbe, befektetés egy jobb életbe.

Ha Te is felelősségteljesen gondolkodsz, akkor tudod, mi a teendőd, hogy tégy a jövődért: válassz ki egy OKJ képzést vagy bármilyen tanfolyamot, és jelentkezz még most, mielőtt alábbhagy a motivációd.

Kapcsolódó cikkek