Vállalkozóknak

Vállalkoznál? Az oktatásokon megszerzett tudást saját hasznodra fordítanád? Nem tudod, hogyan kezdd el?

Ne halogasd a döntést, lépj ki a mókuskerékből! Egy folyamatosan bővülő tudásbázissal szeretnénk Neked segíteni az indulásban! Az itt szereplő ingyenesen elérhető tippek, trükkök egytől egyig kipróbáltak, és garantáltan működnek magyar piacon.

Ha ingyenesen fejleszteni szeretnéd vállalkozási ismereteidet és marketing tudásod, és jókora előnnyel szeretnéd indítani a vállalkozásodat, itt a helyed.

 

Partnerek, hasznos weboldalak:

 

Marketing, vállalkozás vezetés:

Tipp! Teszteltük, ajánljuk! A Kisvállalati Marketing szakértői, a tömeges vevőszerzés és vevő megtartás specialistái, a Marketing Commando.

Kisvállalati marketing szakértők

Tipp! Teszteltük, ajánljuk! Cél a sikeres vállalkozás: segítség induló vállalkozás esetén és meglévő cégek sikeresebbé tételében! – Vállalkozz Hatékonyan Klub

Ingyenesen letölthető tanulmányok, elengedhetetlen információk pénzügyekről, stratégiáról, vállalatszervezésről, marketingről… de beszéljenek inkább a weboldal:

 

 

 

Affiliate marketing - Partner marketing, kereszt marketing

A partnerprogramok alapjai. Kötelező olvasmány!

A partnerprogram az egyik legjobban megtérülő, legpontosabban követhető, mérhető marketing eszköz.

Az affiliate marketing a következő esetekben lehet hasznos:
– már van terméked, amit az interneten is értékesítesz, és szeretnéd bővíteni az értékesítési csatornákat, minimális anyagi befektetéssel
– még nincs terméked, de tervezed, hogy az interneten értékesítesz valamit
– nincs terméked, de szívesen értékesítenéd mások termékeit

Kattints a képre, és megtudod, miért miért érdemes még MA belevágnod!

Affiliate Marketing kéziköny – Részletes útmutató partner programokhoz – 100% pénzvisszafizetési garanciával!

 

 

Érdekelnek további hasznos infók, tippek? Nem akarsz lemaradni az újdonságokról? Az alábbi oldalra kattintva nemcsak álláskeresőknek, hanem vállalkozóknak is összegyűjtöttünk egy tudásanyagot, hasznos tippeket karrier, motiváció és vállalkozás témakörben. Kattints az alábbi képre:

 

Hasznos tippek vállalkozóknak, karrier, motiváció témakörben

Ha olyan vállalkozásod van, vagy olyan cégben dolgozol, mely tevékenységével a vállalkozókat segíti – legyen az akár reklám tevékenység, esetleg minőségi kivitelezés – vedd fel velünk a kapcsolatot ITT. Amennyiben kérésed – egyedi szubjektív szempontjaink alapján – jóváhagyásra kerül, úgy ingyen megjelenést is kaphatsz weboldalunk megfelelő kategóriájában!