Tanfolyamok Szolnokon – OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamok

állattenyésztő szakmacsoport

Állattenyésztő tanfolyamok

élelmiszeripar szakmacsoport

Élelmiszeripari tanfolyamok

online tanfolyamok

Szolnokon vagy Szolnok környékén élsz?

 
Itt a lehetőség, hogy megtaláld az igazán Neked való szakmát! Nézz körül oldalunkon, hiszen nálunk több szolnoki iskola ajánlataiból válogathatsz.

Szakmát tanulnál, de nem találsz olyan 2019-ben induló tanfolyamot, ami munka mellett is elvégezhető? Nálunk nem kell a munka és a tanulás között választanod! A „Szolnoki OKJ tanfolyamok” kategóriában önköltséges felnőttképzési tanfolyamok közül válogathatsz, melyek délutáni vagy hétvégi képzések, így munka mellett is elvégezhetőek. A részletekért kattints a kiválasztott tanfolyamra!

A TanfolyamOKJ.hu weboldalt olyan tanulni vágyó felnőtteknek hoztuk létre, akik szeretnék megtalálni azt a szakmát, mellyel szívesen elhelyezkednének. Szeretnénk, hogy minden szolnoki vagy Szolnok környékén élő fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el. Ennek érdekében szeretnénk szolnoki képzéskínálatunkat folyamatosan bővíteni.

Most Te is segíthetsz küldetésünk teljesítésében! Ha ismersz olyan szolnoki vagy Szolnok környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n, akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes elvégezni egy szolnoki OKJ-s tanfolyamot?

 

  • Ha szeretnél 2019-ben szakmát váltani, itt a lehetőség! A szolnoki esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek, ezért azoknak is érdemes jelentkezni, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • Az esti és hétvégi szolnoki OKJ-s tanfolyamokat azok is elvégezhetik, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • A szolnoki partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a kiválasztott szakmát.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz még ma, hiszen a 2019-ben induló tanfolyamainkon folyamatosan fogynak a helyek!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)