Tanfolyamok Szegeden – OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamok

vállalkozás marketing szakmacsoport

Marketing és vállalkozási tanfolyamok

művészet szakmacsoport

Művészeti tanfolyamok

vegyipar szakmacsoport

Vegyipari tanfolyamok

online tanfolyamok

Szegeden vagy Szeged környékén élsz?

 
Szegeden szeretnél szakmát tanulni, de nem találsz olyan 2019-ben induló tanfolyamot, ami munka mellett is elvégezhető? Nézz körül oldalunkon, hiszen nálunk több szegedi iskola ajánlataiból válogathatsz.

A „Szegedi OKJ tanfolyamok” kategóriában önköltséges felnőttképzési tanfolyamok közül válogathatsz, melyek délutáni vagy hétvégi képzések, így munka mellett is elvégezhetőek. Nálunk nem kell a munka és a tanulás között választanod! A részletekért kattints a kiválasztott tanfolyamra!

Honlapunkat, a TanfolyamOKJ.hu-t olyan tanulni vágyó felnőtteknek hoztuk létre, akik szeretnék megtalálni azt a szakmát, mellyel szívesen elhelyezkednének. Éppen ezért szeretnénk bővíteni szegedi képzéskínálatunkat.

Segítsd küldetésünket, hogy minden szegedi vagy Szeged környékén élő fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el! Ha ismersz olyan szegedi vagy Szeged környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n, akkor küldd el az iskolának ezt a linket, és ajánld be honlapunkat Nekik. Most akár ingyen is felkerülhetnek weboldalunkra!

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes nappali tagozatos, iskolarendszerű képzésben szakmát tanulnod?
  • A „Szegedi OKJ tanfolyamok” kategóriában elektronikai, ipari, gépészeti, informatikai, művészeti és kreatív tanfolyamok közül válogathatsz, de szegedi képzéskínálatunk folyamatosan bővül.. Az ezeken a területeken végzett szakemberek nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is keresettek. Biztosítsd megélhetésedet egy keresett szakmával, válogass szegedi tanfolyamaink között!
  • OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • A szegedi partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a kiválasztott szakmát.
  • Az esti és hétvégi szegedi OKJ-s tanfolyamokat azok is elvégezhetik, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni 2019-ben.
  • Ha szeretnél szakmát váltani, itt a lehetőség! A szegedi esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek, ezért azoknak is érdemes jelentkezni, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2019 után.

Felkeltettük érdeklődésedet? Akkor jelentkezz még ma szegedi tanfolyamaink valamelyikére, hiszen folyamatosan fogynak a helyek!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)