Tanfolyamok Győrben – OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamok

állattenyésztő szakmacsoport

Állattenyésztő tanfolyamok

élelmiszeripar szakmacsoport

Élelmiszeripari tanfolyamok

kommunikáció szakmacsoport

Kommunikációs tanfolyamok

vállalkozás marketing szakmacsoport

Marketing és vállalkozási tanfolyamok

vendéglátóipar szakmacsoport

Vendéglátóipari tanfolyamok

online tanfolyamok

Tanfolyamot keresel Győrben vagy Győr környékén?

 
Nálunk biztosan megtalálod a Neked való tanfolyamot! Oldalunkon több győri iskola ajánlataiból válogathatsz, és győri képzéskínálatunk folyamatosan bővül.

Az „Győri OKJ tanfolyamok” kategóriában költségtérítéses felnőttképzési tanfolyamokat találsz, melyek munka mellett is elvégezhetőek. A tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. Az győri tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz.

Nem kell választanod a munka és a tanulás között. Ha 2019-ben szakmát szeretnél tanulni, nálunk megteheted, hiszen partneriskoláink a tanfolyamok ütemezésével és részletfizetési lehetőséggel segítik tanulóikat.

Célunk, hogy a TanfolyamOKJ.hu weboldal segítségével minden győri vagy Győr környékén élő tanulni vágyó fiatal piacképes szakmát adó tanfolyamot végezhessen el. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, szeretnénk bővíteni győri képzési kínálatunkat.

Segítsd Te is küldetésünket! Ha ismersz olyan győri vagy Győr környéki iskolát, melynek képzéseit szívesen látnád a TanfolyamOKJ.hu-n, ajánld be honlapunkat Nekik. Küldd el az iskolának ezt a linket, és akár ingyen felkerülhetnek weboldalunkra.

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Miért érdemes elvégezni egy győri OKJ-s tanfolyamot?
  • A győri partneriskoláinkban profi szakemberektől, gyakorlatorientált oktatás keretében sajátíthatod el a szakmát. OKJ-s szakmával a kezedben könnyebben helyezkedhetsz el a munkaerőpiacon, mintha csak érettségid lenne.
  • Az esti és hétvégi győri OKJ-s tanfolyamokat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, vagy életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének 2019-ben szakmát tanulni.
  • Nem kell olyan munkát végezned egész életedben, amit nem szeretsz! Merj váltani! Azoknak is érdemes elvégezni egy 2019-ben induló győri esti vagy hétvégi OKJ-s tanfolyamot, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre. A győri esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.

Felkeltettük érdeklődésedet? Válogass a győri esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt, és jelentkezz még ma, nehogy lemaradj!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)