Online tanfolyamok, oktató videók, e-learning

Egészségügyi, szociális online tanfolyamok

Egészségügyi gyakorlatvezető online OKJ képzés

Egészségügyi gyakorlatvezető

Az egészségügyi gyakorlatvezető közreműködik a tanulók egészségügyi pályára való nevelésében, felkészítésében gyakorlati oktatás és szakmai elméleti képzés keretén belül.

Foglalkozásegészségügyi szakápoló online OKJ képzés

Foglalkozásegészségügyi szakápoló

Ha az egészségügyben dolgoznál és szívesen részt vennél egészség–megőrzési és egészségfejlesztési feladatokban, akkor ez a képzés Neked való.

Gerontológiai gondozó online OKJ képzés

Gerontológiai gondozó

Ha szeretnél ápolással, személyes gondozással foglalkozni, és szívesen segítenél annak, akinek fizikai, mentális vagy szociális korlátok miatt szüksége van segítségre, akkor ezt a szakmát érdemes választanod.

Gyermek- és ifjúsági felügyelő online OKJ képzés

Gyermek- és ifjúsági felügyelő

A képzés során minden olyan ismeretet elsajátíthatsz, amely alkalmassá tesz a gyermekeket nevelő intézményekben, intézetekben való munkára. Képzés elvégzése után folyamatosan gyermekek nevelésével, oktatásával foglalkozhatsz.

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Szeretnél a gyógypedagógiai munka előkészítésében részt venni? Közreműködhetsz a különleges nevelést igénylő, fogyatékos személyek általános nevelési, oktatási feladataiban.

Közúti elsősegély online tanfolyam jogosítványhoz

Közúti elsősegély (jogosítványhoz)

Jogosítvány megszerzéséhez szükséges közúti elsősegélynyújtó tanfolyamot keresel? Válaszd ezt a képzést!

Laikus elsősegély online tanfolyam

Laikus elsősegély

Szeretnél segíteni az embereken, ha a helyzet úgy hozza? Nem szeretnél tétlenül állni, ha valaki balesetet szenved? Válaszd ezt az elsősegély tanfolyamot.

Munkahelyi elsősegély online tanfolyam

Munkahelyi elsősegély online tanfolyam

Elsajátíthatod azokat a gyakorlati és elméleti elsősegélynyújtási ismereteket, melyek munkahelyi baleseteknél szükségesek.

Nevelőszülő online OKJ képzés

Nevelőszülő

A nevelőszülő képzés elvégzése után gyermekekkel foglalkozhatsz és hivatásos nevelőszülő lehetsz. Támogathatod a gyermek vér szerinti családba való visszagondozását vagy örökbefogadását.

Pszichológiai konzulens

Betekintést nyernél az alkalmazott pszichológia különböző területeibe? Később pszichológiát szeretnél tanulni? Akkor ezt a tanfolyamot ajánljuk Neked.

Szociális asszisztens online OKJ képzés

Szociális asszisztens

Felsőfokú végzettséggel rendelkező szociális szakember irányításával képes leszel szociális munkák elvégzésére. Szociális segítőként a rászoruló emberek segítségére lehetsz.

Szociális gondozó és ápoló

Szociális gondozóként a rászoruló emberek segítségére lehetsz. Dolgozhatsz idős otthonokban, végezhetsz szociális munkát.

Szociális szakgondozó

Segítséget nyújthatsz az ápolásban, a személyes gondozásban, a szolgáltatást igénybe vevő fizikai, mentális, szociális szükségleteinek kielégítésében.

Elektronikai, építőipari online tanfolyamok

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő

Építőiparban dolgoznál egy csapat tagjaként vagy önálló vállalkozást indítanál, mint szerelő? Válaszd ezt a képzést.

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú szerelő

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelőként továbbképeznéd magad? Alkalmazottként vagy vállalkozóként egy jól fizető, keresett, kétkezi szakmában szeretnél dolgozni? Ezt a képzést ajánljuk Neked.

Fotós, videós online tanfolyamok

Fotózás alapjai online tanfolyam

A fotózás alapjai

Fotográfiai alapok. Óriási tudásanyag a fotózásról, kezdőtől haladó szintig minden korosztály számára.

Adobe Premiere Pro használata – Online videóvágó tanfolyam

Adobe Premiere Pro használata

Ennek az online videóvágó tanfolyamnak az a célja, hogy megismerkedhess a videóvágás rejtelmeivel, akár kezdőként vagy akár haladóként. A Premiere Pro-val szinte bármilyen videós munka elvégezhető.

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Üzleti Mesterkurzus Esküvői Fotósoknak

Szeretnél egy jól működő esküvőfotós vállalkozást? Ez a kurzus Neked szól! Üzleti titkok és praktikák, amiket máshol nem hallasz.

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak

Letölthető, bejáratott dokumentum sablonok esküvői fotósoknak. Azonnal felhasználható szerződés és árajánlat, infó- és hanganyagok.

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Lightroom Workflow Esküvői Fotósoknak

Érdekel egy bejáratott esküvői workflow? Szeretnél rövidebb időt tölteni az utómunkával? Akkor ez a kurzus neked szól!

Wondershare Filmora használata online tanfolyam

Wondershare Filmora használata

Funkcióról funkcióra bemutatjuk a szoftver használatát a fehéregyensúly beállításától a zenékkel, animációkkal megtűzdelt videókig.

Gépészeti, gépkezelő online tanfolyamok

Emelőgépkezelő (kivéve targonca)

Emelőgépkezelő (kivéve targonca)

Szerezz emelőgépkezelő végzettséget és jogosítványt, mellyel számos emelőgép kezelésére leszel jogosult. Jelentkezz most az online elérhető emelőgépkezelő tanfolyamra.

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő

Szerezz földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő végzettséget és jogosítványt, mellyel számos munkagép kezelésére leszel jogosult. Jelentkezz most az online elérhető gépkezelő tanfolyamra.

Kisteljesítményű kazán fűtő (max. 2 t/h)

Kisteljesítményű kazán fűtő (max. 2 t/h)

Kisteljesítményű kazán fűtőre olyan cégeknek lehet szüksége, melyek tevékenységének része a max. 2 t/h gőzkazán és segédberendezéseinek illetve kapcsolódó berendezések működtetése.

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikusként elősegítheted a munkahelyi balesetek és megbetegedések megelőzését, illetve ellenőrizheted a munkahelyi egészség és biztonság megvalósításához szükséges tevékenységeket.

Targoncavezető

Targoncavezető

Szerezz targoncavezető végzettséget és jogosítványt, mely a legnépszerűbb gépkezelő képzésünk, és amellyel az építőiparban, raktárakban és logisztikai munkakörökben is dolgozhatsz. Jelentkezz most az online elérhető targoncavezető tanfolyamra.

Idegenforgalmi online tanfolyamok

Kulturális rendezvényszervező (intenzív)

Jó a szervezőkészséged? Nem félsz a kihívásoktól? Ha szeretnél az emberek kulturális szórakozásáról gondoskodni, ez a megfelelő szakma a számodra.

Informatikai online tanfolyamok

After Effects

Az Adobe After Effects segítségével létrehozhatsz vektoros vagy pixeles animációkat, különböző dinamikus effekteket és mindezeket látványos kivitelezéssel.

Android fejlesztő

Az Android fejlesztő tanfolyamon megismerkedhetsz a fejlesztői környezettel és technológiával, amik segítségével alkalmazásokat hozhatsz létre Androidos eszközökre.

EXCEL

EXCEL tanfolyam

Szeretnél érteni az Excel táblázatkezelőhöz, és az alapoktól kezdenéd? Akkor erre a tanfolyamra van szükséged.

EXCEL haladó

EXCEL haladó tanfolyam

Alap szinten értesz már az Excelhez, és fejleszteni szeretnéd magad? Végezz el egy Excel haladó képzést, hogy profi szinten légy képes használni a legnépszerűbb táblázatkezelő szoftvert.

Excel kimutatások (Pivot tábla)

Excel kimutatások (Pivot tábla)

Az Excel kimutatások tanfolyam elvégzése után képes leszel hatékonyan és önállóan áttekinthető kimutatásokat létrehozni.

EXCEL MAKRÓ programozás

Profi szinten értesz már az Excelhez és fejleszteni szeretnéd magad? Egyedi függvényeket szeretnél készíteni, amik csak Rád vannak szabva? Akkor erre a tanfolyamra van szükséged.

Excel Power Pivot

Excel Power Pivot

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogyan elemezz külső forrásból származó nagy mennyiségű adatokat, és hogyan töltheted be mindezt az Excelbe, hogy igényes kimutatásokat készíts.

Illustrator

Céges arculattervezéssel szeretnél foglalkozni? A tanfolyamon megtanulhatod a logó, webes grafika, névjegykártya és a csomagolás design elkészítését.

Indesign

Látványos brosúrát, szórólapot, posztert vagy könyvet szeretnél tervezni és minőségi munkát végeznél? A legjobb választás ehhez az Adobe Indesign.

ISTQB CTFL szoftvertesztelő

A szoftverfejlesztés folyamatában a tesztelés az egyik legfontosabb pont, mely biztosítja, hogy a fejlesztés során előforduló szemantikai hibák még kiadás előtt kiderüljenek.

JAVA EE

Ha szeretnéd a Java tudásodat bővíteni, akkor Java EE tanfolyamot, amivel a webes alkalmazások irányába is elindulhatsz.

Junior Frontend fejlesztő

Junior Frontend fejlesztő

Weboldal fejlesztéssel szeretnél foglalkozni? Tanulj frontend fejlesztést a legkorszerűbb technológiákkal, modern eszközökön a Junior Frontend fejlesztő szakképesítésen.

Junior Java Backend fejlesztő

Junior Java Backend fejlesztő

Java Backend fejlesztéssel szeretnél foglalkozni? Szerezz ezzel a szakképesítéssel átfogó képet a programozásról, dolgozz az egyik legkedveltebb fejlesztési környezetben.

Junior rendszerüzemeltető

Megismerkedhetsz az informatikai rendszerek üzemeltetésével és telepítésével, automatizálási lehetőségeivel, hálózatok konfigurálásával, különböző szerverek telepítésével és többek között a felhőszolgáltatásokkal.

Junior szoftvertesztelő

Junior szoftvertesztelő

A tesztelés a fejlesztési folyamat nélkülözhetetlen része. Ezzel a szakképesítéssel elsajátíthatod a szakszerű és hatékony hibafeltárás módját.

Kiadványszerkesztő online tanfolyam

Kiadványszerkesztő

Szeretnéd megtanulni a Photoshop, Illustrator, illetve az Indesign használatát? A képzésen megtanulhatod, hogy hogyan hozz létre egy teljes kiadványt.

Microsoft Project

Microsoft Project

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod egy hatékony és átlátható projekttervező szoftver használatát. A Microsoft Project segítségével hatékonyan tervezhetitek és valósíthatjátok meg a különböző projekteket.

MSSQL

Van már alapszintű adatbáziskezelési SQL tudásod? A tanfolyamon többek között megismerkedhetsz az SQL Server adatbázis-kezelő beállításaival, a specifikus SQL lekérdező utasításokkal: Transact-SQL, a SSMS használatával.

Multimédia-alkalmazásfejlesztő

Multimédia-alkalmazásfejlesztő

Ezzel a szakképesítéssel megismerkedhetsz a webfejlesztéssel. Képesz leszel felhasználóbarát, látványos, ergonomikus webes alkalmazásokat létrehozni.

PHP programozó (haladó)

Ha rendelkezel alapszintű PHP programozói tudással és fejlesztenéd magad, akkor ez a tanfolyam a legmegfelelőbb számodra, melynek elvégzése után képes leszel magas szintű PHP programok írására, kezelésére és karbantartására.

Adobe Photoshop online tanfolyam

Photoshop alaptanfolyam

Egyedi képeket szeretnél készíteni és megtanulni a Photoshop használatát az alapoktól? Akkor ezt a tanfolyamot válaszd!

Photoshop online tanfolyam

Photoshop tanfolyam

Szeretnél egyedi képeket készíteni és megtanulni a Photoshop használatot profi szinten? Akkor ezt a képzést ajánlom Neked.

Programozás alapjai online tanfolyam

Programozás alapjai tanfolyam

Szeretnél programozással foglalkozni és minél hamarabb megtanulnád az alapokat? Akkor erre a képzésre van szükséged.

Python programozó online tanfolyam

Python programozó

Kezdő programozó vagy és olyan programozási nyelvet keresel, amire mindenképpen szükséged lesz a munkáid során? Akkor erre a képzésre bátran jelentkezhetsz.

SQL alapismeretek online tanfolyam

SQL alapképzés

SQL relációs adatbázisok kezelése alapfokon. Adatbázis készítés a rendezett, kereshető, rendszerezett adatokért.

Számítógépes műszaki rajzoló

Tanuld meg a műszaki tervezés különböző technikáit, amivel minőségi műszaki rajzokat készíthetsz a CAD tervezőprogram segítségével.

Videoszerkesztő

Videoszerkesztő

Ezzel a tanfolyammal belekóstolhatsz a digitalizálásba, alapvető videos formátumokba, és megtanulhatod az Adobe Premier Pro használatát.

Visual C# szoftverfejlesztő

Ez a tanfolyam az alapoktól végigkísér egészen a Visual C#-ban történő szoftverfejlesztésig.

Webdesigner online tanfolyam

Webdesigner

Egyedi és különleges grafikák készítésére tanítunk meg, amik bármelyik modern weboldalon megállják majd a helyüket. Az alapoktól kezdünk és közösen elérjük a profi szintet.

Webfejlesztő online tanfolyam

Webfejlesztő

Ha Webfejlesztőként vagy Webprogramozóként dolgoznál, akkor ezt a képzést kell választanod. A képzés végeztével elkezdheted a különböző weboldalak készítését.

Webfejlesztő

Webfejlesztő (szakképesítés)

A Webfejlesztő szakképesítés mélyebb tudást ad a webprogramozás területéről. A komplex online képzésen rálátást kapsz a Frontend és a Backend működésére.

Webprogramozó

Ha szeretnél weblapkészítéssel foglalkozni és rendelkezel minimális HTML és CSS tudással, akkor ez a tanfolyam neked való.

Webszerkesztő

Bevezetünk a HTML és a CSS nyelvek világába és a tanfolyam végére képes leszel létrehozni egy olyan weboldalt, ami a modernkori elvárásoknak megfelel.

WORDPRESS

A tanfolyam végére képes leszel létrehozni olyan weboldalakat, melyek megfelelnek a kor követelményeinek.

Kereskedelmi online tanfolyamok

Raktáros online OKJ képzés + AJÁNDÉK Konfliktuskezelés a kereskedelemben online tanfolyam

Raktáros

A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása. Főbb feladatai: árukezelés, raktárvezetés, árukiszállítás előkészítése.

Raktárvezető online OKJ képzés + AJÁNDÉK Konfliktuskezelés a kereskedelemben online tanfolyam

Raktárvezető

A raktárvezető feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek irányítása, ellenőrzése. A képzés mellé AJÁNDÉKKÉNT megkapod a Konfliktuskezelés a kereskedelemben online tanfolyamot.

Közlekedési online tanfolyamok

„BE” kategóriás jogosítvány

„BE” kategóriás jogosítvány

Ezzel a nehézpótkocsis járművezetői engedéllyel vezethetsz „B” kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt, ahol a járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege meghaladja a 3500 kg-ot.

„C” kategóriás jogosítvány

„C” kategóriás jogosítvány

Ezzel a teherautó- és kamionvezetői engedéllyel vezethetsz minden olyan gépjárművet (kivéve autóbusz és troli), melynek össztömege önállóan vagy a hozzá csatolt könnyű szerelvénnyel együtt meghaladja a 3500 kg-ot.

„CE” kategóriás jogosítvány

„CE” kategóriás jogosítvány

Ezzel a nehézpótkocsis teherautó- és kamionvezetői engedéllyel vezethetsz „C” kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt.

„D” kategóriás jogosítvány

„D” kategóriás jogosítvány

Busz jogosítvány, mely autóbusz, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosít fel.

„D1” kategóriás jogosítvány

Busz jogosítvány 16+1 főig, mely a vezetőn kívül legfeljebb 16 utas szállítására tervezett és gyártott, 8 métert meg nem haladó legnagyobb hosszúságú gépjármű, valamint D1 kategóriába tartozó gépjármű és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezetésére jogosít fel.

„T” kategóriás jogosítvány

„T” kategóriás jogosítvány

Mezőgazdasági vontató és két nehéz pótkocsi, lassú jármű és pótkocsi vezetésére jogosít fel.

GKI autóbuszvezetői alapképzés

GKI autóbuszvezetői alapképzés

Autóbusszal történő közúti közlekedési szolgáltatás, azaz autóbuszos személyszállítás végzéséhez a gépkocsivezetőknek rendelkeznük kell GKI kártyával D1, D, D1+E, D+E kategóriájú vagy ezekkel egyenértékű járműhöz.

GKI összevont tehergépkocsi- és autóbuszvezetői továbbképzés

GKI összevont tehergépkocsi- és autóbuszvezetői továbbképzés

A tehergépkocsi- vagy autóbuszvezető gépjárművezetőnek, amennyiben személyszállítási tevékenységét az érintett járműkategóriá(k)ban az alapképesítés megszerzése, vagy az utolsó továbbképzési képesítési vizsga letétele után öt év elteltével is folytatni kívánja, szükséges megszerezni ezt a GKI kártyát.

GKI tehergépkocsi- vagy autóbusz vezetői továbbképzés

GKI tehergépkocsi- vagy autóbusz vezetői továbbképzés

A tehergépkocsi- vagy autóbuszvezető gépjárművezetőnek, amennyiben személyszállítási tevékenységét az érintett járműkategóriá(k)ban az alapképesítés megszerzése, vagy az utolsó továbbképzési képesítési vizsga letétele után öt év elteltével is folytatni kívánja, szükséges megszerezni ezt a GKI kártyát.

GKI tehergépkocsi- vezetői alapképzés

GKI tehergépkocsi- vezetői alapképzés

Tehergépkocsival történő közúti közlekedési szolgáltatás végzéséhez a gépkocsivezetőknek rendelkeznük kell GKI kártyával C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vagy ezekkel egyenértékű járműhöz.

Közszolgálati és egyéb online tanfolyamok

Ingatlanközvetítő

Ingatlanközvetítő

Jó üzleti érzékkel rendelkezel, esetleg foglalkoztál már értékesítéssel? Ingatlanosként szeretnél dolgozni úgy, hogy sikeres is legyél benne? Ezt a képzést ajánljuk Neked.

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Az ingatlan értékesítés mellett ingatlanok és telkek értékének felmérésével is foglalkoznál? Szívesen dolgoznál akár ingatlantanácsadóként? Ez a képzés megfelelő lesz számodra.

Intézménytakarító

Intézménytakarító

Intézménytakarítóként szakszerű módszerekkel kézi eszközök és gépek alkalmazásával távolíthatsz el emberekre, élőlényekre és a környezetre kockázatot jelentő anyagokat.

Munkahelyi elsősegély online tanfolyam

Munkahelyi elsősegély online tanfolyam

Elsajátíthatod azokat a gyakorlati és elméleti elsősegélynyújtási ismereteket, melyek munkahelyi baleseteknél szükségesek.

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikusként elősegítheted a munkahelyi balesetek és megbetegedések megelőzését, illetve ellenőrizheted a munkahelyi egészség és biztonság megvalósításához szükséges tevékenységeket.

Pályázatíró

A képzésen olyan technikákat ismerhetsz meg, melyekkel sikerre vihetsz hazai és az EU által kiírt pályázatokat, és könnyen elsajátíthatod a pályázati rendszerek új intézkedéseit, eljárásrendjeit.

Tűzvédelmi főelőadó

Szakértelmeddel és vezetői képességeddel megakadályozod, hogy bármiféle tűzeset, vagy akár robbanás történjen egy nagy tűzveszélyességű üzemben, létesítményben.

Mezőgazdasági online tanfolyamok

Aranykalászos gazda

Aranykalászos gazda

Mezőgazdasággal szeretnél foglalkozni vagy Fiatal gazda pályázatot nyújtanál be? Ezt a képzést mindenképpen el kell végezned.

Oktatási, nevelési online tanfolyamok

Dajka + ajándék Bébiszitter

Imádod a gyerekeket és részt szeretnél venni a nevelésükben? Szívesen dolgoznál óvodákban, bölcsődékben vagy akár bébiszitterként családoknál? Ezt a képzés a Neked való.

Gyermek- és ifjúsági felügyelő online OKJ képzés

Gyermek- és ifjúsági felügyelő

A képzés során minden olyan ismeretet elsajátíthatsz, amely alkalmassá tesz a gyermekeket nevelő intézményekben, intézetekben való munkára. Képzés elvégzése után folyamatosan gyermekek nevelésével, oktatásával foglalkozhatsz.

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Szeretnél a gyógypedagógiai munka előkészítésében részt venni? Közreműködhetsz a különleges nevelést igénylő, fogyatékos személyek általános nevelési, oktatási feladataiban.

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

Szociális és egyben nevelő képzést keresel, hogy másokon tudj segíteni? Jelentkezz képzésünkre és nem csak az iskolákban vagy óvodákban dolgozhatsz, hanem akár családoknál is.

Pénzügyi online tanfolyamok

Független Biztosításközvetítő

Ha biztosítási szerződés létrehozására irányuló üzletszerű tevékenységet kívánsz végezni független biztosításközvetítőként vagy többes ügynökként, akkor válaszd ez a tanfolyamot.

Független különbözeti Biztosításközvetítő

Rendelkezel már függő biztosításközvetítő hatósági vizsgával és tovább képeznéd magad? Végezd el a független különbözeti biztosításközvetítő hatósági képzést.

Függő Biztosításközvetítő

Biztosítási szerződés létrehozására irányuló üzletszerű tevékenységet kívánsz végezni függő biztosításközvetítőként? Jelentkezz MOST a hatósági képzésre.

Pénzügyi szolgáltatás közvetítő

Azoknak ajánljuk, akik pénzügyi szolgáltatásokat, hiteleket, pénzügyi lízinget, befektetési terméknek nem minősülő megtakarításokat szeretnének közvetíteni.

Projektmenedzser

Alkalmas leszel projektek előkészítésére, tervezésére és végrehajtására, illetve a legkorszerűbb menedzsment technikák használatára.

Tőkepiaci üzletkötői hatósági képzés

Olyan pénzügyi munkát végzel, ahol rendelkezned kell ezzel az üzletkötői szakmai képesítéssel? Végezd el most.

Vállalkozói, marketing online tanfolyamok

Bevezetés a Data Science világába

A Bevezetés a Data Science Világába egy rövidebb, alapozó kurzus. Ezért első sorban azoknak ajánlom, akik még csak keveset tudnak a témáról.

Az Edutio használata oktatóknak online tanfolyam

Edutio használata oktatóknak

Ezen a kurzuson találod meg azokat az információkat, amik az Edutio rendszer használatához és a felhasználóid támogatásához szükségesek.

Facebook és Instagram alapok

Közösségépítés és online marketing stratégiákról tanulhatsz. A vállalkozásod népszerűsítése már könnyen fog menni a tanfolyam elvégzése után.

Facebook & Insta posztkészítés minikurzus

Szeretnél végtelen mennyiségű, sok reakciót bezsebelő, jó minőségű posztokat készíteni céges FB vagy Insta oldaladra? Megmutatjuk, hogyan gyárts népszerű tartalmakat, és segítünk, hogy sose fogyj ki az ötletekből.

Facebok (haladó I.)

Ha már alapszinten ismerősek számodra a Facebook hirdetési lehetőségei, de jobb eredményeket szeretnél, akkor jelentkezz erre a tanfolyamra. Átvesszük azokat a praktikákat, amiket a marketing ügynökségek alkalmaznak.

Facebook (haladó II.)

Ha elvégezted az I. haladó Facebook tanfolyamot, akkor ideje továbblépni. Kövesd eredményeidet, finomíts hirdetéseiden a jobb célok eléréséért.

Google Ads

Szeretnéd vállalkozásod marketing tevékenységét bővíteni és az elsők között jelennél meg kiemelve a Google találati listájában? Jelentkezz a tréningre MOST.

Google Analytics

Szeretnéd követni vásárlóid vagy ügyfeleid viselkedését és fontosnak tartod célközönséged magas fokú ismeretét? Jelentkezz tréningünkre és megtanítjuk a módszereket.

Hogyan legyél Te is vállalkozó?

10 részből álló mini online tanfolyamunk betekintést nyújt a vállalkozás indítás legfontosabb lépéseibe, és segít elkerülni a kezdő vállalkozók által elkövetett tipikus hibákat.

Landoló oldal automatizálás Sales Autopilottal online tanfolyam

Landing page automatizálás

Az online tanfolyam végig vezet a megrendelés kezelés automatizálásának lépésein a SalesAutopilot szoftver használatával.

LinkedIn

Szeretnéd a LinkedInt személyes márkaépítésre és üzleti kapcsolatépítésre használni? Fiók létrehozás, hirdetések készítése, üzleti oldal létrehozása, kattints ide.

Keresőoptimalizálás

Hiányos a tudásod a weboldalad keresőoptimalizálással kapcsolatban? Érdekel a linképítés és a konkurenciaelemzés? Kattints ide és jelentkezz most.

Online marketing online tanfolyam

Online marketing képzés

Szeretnéd magad végezni az online reklámozást a cégednél? Nálunk ezekkel a témakörökkel fogsz találkozni: Facebook hirdetések, Google Ads hirdetési lehetőségek, Instagram kampányok, Webergonómia

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai online tanfolyam

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai

Van egy weboldalad és hirdeted is online? Akkor ezt az tanfolyamot nem szabad kihagynod, mert olyan tudást kapsz, amit azonnal kamatoztatni tudsz, és ami plusz pénzt fog jelenteni.

Tartalomgyártási online minikurzus

A márkaépítés nagyon fontos, ha szeretnél visszajáró vevőket szerezni, ebben pedig komoly szerepet játszik az Instagram és a Facebook. Megtanítjuk, hogyan gyárts rengeteg jó minőségű tartalmat.

Triplázd meg a produktivitásod!

Fölösleges mellébeszélés és pillecukormáz nélkül kapod kézhez azokat a bevált technikákat, amelyeket a világ leghíresebb produktivitási szakértői is napi szinten alkalmaznak.

Vállalkozás indító csomag

Vállalkozás indító csomag

A Vállalkozás indítása csomag ezt a két tanfolyamot tartalmazza: Vállalkozás indítás mini tanfolyam + Tartalomgyártási minikurzus (Facebook, Instagram).

Vállalkozás indítás online minitréning

Ha nem szeretnél hosszú heteket vagy hónapokat tölteni a legfontosabb információk felkutatásával, ez a videó kurzus pontosan Neked szól.

Videókészítő (YouTube titkok)

Indíts YouTube csatornát és használd ki a benne rejlő lehetőséget. Jelentkezz MOST az online tanfolyamra.

Webergonómia

Mobilbarát és felhasználóbarát weboldalt készítenél? Érdekelnek a marketinges lehetőségek? Kattints ide és tanuld meg a legmodernebb módszereket.

YouTube

Elvégezted Google Ads tanfolyamunkat vagy foglalkoztál már Google hirdetésekkel? Kattints ide, ha a termékeidet a YouTube csatornán is szeretnéd profin hirdetni.

Vendéglátóipari online tanfolyamok

Élelmezésvezető

Élelmezésvezető

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetésben működő élelmezési üzemegységekben, intézményekben.

Fogadós

Ha egy kicsit különlegesebb szakma érdekel a vendéglátóiparban, akkor ezt a képzést érdemes választanod. A vendéges fogadásától kezdve, az ételek elkészítésénél át a programok szervezéséig mindenbe belekóstolhatsz.

Szakács

Étteremben szeretnél dolgozni egy megbízható és jól szervezett csapat tagjaként? Vagy saját vendéglátóhelyet nyitnál? Jelentkezz a Szakács képzésre.

Nyelvtanfolyamok online

Nyelvtanfolyam Ingyenes online angol tananyag

Ingyenes online angol tananyag

Megmutatjuk azt a nyelvtanulási módszert, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak. 100%-ban személyre szabott módszert biztosítunk az angol nyelv tanulására. Most 5 + 1 leckét ingyen kipróbálhatsz!

Angol nyelvtanfolyam online

Angol nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Angol nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Német nyelvtanfolyam online

Német nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Német nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Orosz nyelvtanfolyam online

Orosz nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Orosz nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Spanyol nyelvtanfolyam online

Spanyol nyelvtanfolyam online

Egy élvezetes és hatékony módszert mutatunk a nyelvtanulásra - Önálló haladás Spanyol nyelven: 4 relax videó + 1 ajándék összefoglaló videó + 4x3 hanganyag + pdf + Checklist + 1 online Tudáspróba

Miért érdemes elvégezni egy Online tanfolyamot, e-learning képzést?

  • Rengeteg időt takaríthatsz meg, ha online kurzusaink közül választasz. Ezek a tananyagok a lényegre fókuszálnak, sokkal hamarabb el tudod végezni, mint egy offline, tantermi képzést.
  • Az online oktatóanyagokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2022 után.
  • Korlátlanul ismételhetsz. Ha nem sikerült valamit elsőre megértened, vagy csak jobban be akarod gyakorolni, amit tanultál, semmi akadálya, hiszen a tananyagokat korlátlanul használhatod, megnézheted. Tanulj a saját tempódban, gyakorolj korlátlanul.
  • Ezeket az oktatóanyagokat különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik maguk beosztani idejüket, illetve nehezen tudják megoldani, hogy eljussanak egy tanfolyamra.
  • Az e-learning és online tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos vagy és hétvégi “bejárós” képzéseken. Partnereink több online oktatás esetén biztosítanak kontaktórákat vagy konzultációs időpontokat, vagy az e-learning képzési fiókodban lehetőséged van kérdezni a tananyaggal kapcsolatban.
  • A tananyagok, oktatóvideók mindig elérhetőek. Ha regisztrálsz egy kurzusra, bármikor el tudod érni számítógépen és mobilon is. A rendszer teljes körűen használható mobiltelefonnal is, így bárhol, bármikor tanulhatsz.
  • A 2022-ben induló online kurzusokon az oktatók biztosítják a tanuláshoz szükséges tananyagot, ellenőrzőfeladatokat és jegyzeteket.
  • A veszélyhelyzetre kihirdetett rendelet miatt OKJ képzések távoktatásban is megtarthatóak, így jelenleg az online tanfolyamok között online OKJ képzéseket is találsz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass online képzéseink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

Nincs időd a munka vagy család mellett tanfolyamra járni?

Esetleg olyan helyen élsz, ahol nem indítanak a közelben szakképzéseket?

Most itt a megoldás, hogy szakmát tanulhass!

Számos témakörben kínálunk piacképes online tananyagokat minden korosztály számára.

2022-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az online vagy távoktatásos tanfolyamok mellett lehetőség van teljes munkaidős állást is végezni.

 

Az Online és távoktatásos tanfolyamok kategóriában lévő képzések elvégzéséhez nem kell hetente több napot az iskolapadban töltened. Oszd be a saját idődet, a tanfolyam elvégzéséhez szükséges tananyagot pedig partneriskoláink biztosítják.

Ezek az online végezhető vagy e-learning képzések és videós oktatóanyagok fizetős kurzusok, de magukban foglalják a tananyagot és bizonyos esetekben a konzultáció lehetőségét.

Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a 2022-ben induló online tanfolyamaink valamelyikére.

Válassz az alábbi kategóriákból, kattints a képzésre, és 2 perc múlva már kezdheted is a tanulást.