Online és Budapesten induló kontaktórás Távoktatásos tanfolyamok

Nincs időd a munka vagy család mellett tanfolyamra járni?

 
Esetleg olyan helyen élsz, ahol nem indítanak a közelben szakképzéseket? Most itt a megoldás, hogy szakmát tanulhass!

Az Online és Budapesten induló kontaktórás Távoktatásos tanfolyamok kategóriában lévő képzések elvégzéséhez nem kell hetente több napot az iskolapadban töltened. Oszd be a saját idődet, a tanfolyam elvégzéséhez szükséges tananyagot pedig partneriskoláink biztosítják.

A kategóriában található tanfolyamok fizetős képzések, de magukban foglalják a tananyagot és a konzultáció lehetőségét.

Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a 2018-ban induló online vagy távoktatásos tanfolyamaink valamelyikére!

Válogass a menüben a 2018-ban induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között
Miért érdemes elvégezni egy Online vagy távoktatásos tanfolyamot?
  • 2018-ban egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az online vagy távoktatásos tanfolyamok mellett lehetőség van teljes munkaidős állást is végezni.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre 2018 után.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken. Partneriskoláink rendszeresen biztosítanak kontaktórákat vagy konzultációs időpontokat, így lehetőséged van kérdezni a tananyaggal kapcsolatban.
  • A 2018-ban induló online és távoktatásos tanfolyamokon partnerintézményeink biztosítják a sikeres vizsgához szükséges tananyagot és jegyzeteket.
  • Az online vagy távoktatásos tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik maguk beosztani idejüket, illetve nehezen tudják megoldani, hogy eljussanak egy tanfolyamra.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass online és távoktatásos tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)