OKJ tanfolyamok Békéscsabán

Békéscsabán vagy Békéscsaba környékén laksz?

 

JELENLEG EBBEN A VÁROSBAN NEM INDUL KÉPZÉS! KÉRLEK NÉZZ SZÉT A MENÜBEN ÉS VÁLOGASS AZ INDULÓ KÉPZÉSEINK KÖZÜL!

Szeretnél szakmát tanulni? Mi segítünk, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő tanfolyamot!

Ebben a kategóriában olyan békéscsabai képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A békéscsabai tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a békéscsabai tanfolyamok valamelyikére!

A kategóriában található békéscsabai tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

A békéscsabai partneriskoláink körét folyamatosan bővítjük, hiszen célunk, hogy minden tanulni vágyó felnőtt megtalálja a hozzá leginkább illő szakmát az ország egész területén. Segíts nekünk küldetésünk teljesítésében! Ha ismersz békéscsabai vagy Békéscsaba környéki iskolát, tanfolyamszervező céget, ajánld Nekik honlapunkat. Küldd el számukra ezt a linket, és akár ingyen felkerülhetnek weboldalunkra! Segíts Te is, hogy minél több békéscsabai vagy Békéscsaba környékén élő versenyképes szakmával rendelkezzen!

Válogass a menüben a 2018-ban induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

A vendéglátóipar nagyon szép, ám nem könnyű szakma.

JELENLEG EBBEN A VÁROSBAN NEM INDUL KÉPZÉS! KÉRLEK NÉZZ SZÉT A MENÜBEN ÉS VÁLOGASS AZ INDULÓ KÉPZÉSEINK KÖZÜL!

A vendéglátóipar feladata a lakosság és a turisták élelmiszerrel és itallal történő ellátása, emellé bizonyos esetekben szórakoztatás, és egyéb szolgáltatások is társulnak. Az ételek és az italok előállítása több esetben szintén a vendéglátóhelyen (étteremben, vendéglőben, pubban) történik.

A szórakoztatás is több esetben összefonódik a vendéglátással és a vendéglátóhellyel. Járt már olyan étteremben, ahol élő zenét játszottak, esetleg egy vacsora elfogyasztása közben valamilyen műsort adtak elő az étteremben?

szakacs-tanfolyam

Jelentkezz Szakács tanfolyamunkra, ha olyan ínycsiklandozó ételeket szeretnél készíteni, amit a képen is látsz!

Miért érdemes elvégezni egy békéscsabai OKJ-s tanfolyamot?

 

  • Ha Békéscsabán vagy Békéscsaba környékén élsz, kevesebbet kell utazgatnod egy szakma megszerzéséhez.
  • Egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor a békéscsabai esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • A békéscsabai esti vagy hétvégi budapesti tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • A békéscsabai partneriskoláinkban profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, hogy a tanfolyam elvégzése után Te is kiváló szakember lehess.
  • A békéscsabai esti vagy hétvégi tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.

JELENLEG EBBEN A VÁROSBAN NEM INDUL KÉPZÉS! KÉRLEK NÉZZ SZÉT A MENÜBEN ÉS VÁLOGASS AZ INDULÓ KÉPZÉSEINK KÖZÜL!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a békéscsabai esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG AZ INDULÓ TANFOLYAMOKAT!

Rendezvények szervezése, különböző események lebonyolítása is szorosan kapcsolódik a vendéglátás intézményéhez.
Mik azok a kiegészítő szolgáltatások, melyek szorosan kötődnek a vendéglátáshoz? Felszolgálás, recepció, ruhatár - ezek mind hozzájárulnak az élmény teljességéhez, és kényelmünkhez.

Ha a vendéglátás mellett teszed le a voksodat, nagyon fontos, hogy tisztelettel és alázattal bánj a vendégekkel, valamint tisztában legyél az alapokkal.

Utóbbiban tudunk segítséget nyújtani.

cukrasz-tanfolyam

Szereted a süteményeket, de nem tudod elkészíteni? Jelentkezz Cukrász tanfolyamunkra, és mi segítünk a tudás megszerzésében!

Tedd meg az első lépést a vendéglátói hivatás felé! Jelentkezz még ma tanfolyamunkra!

A képzés nem csak elméleti - az oktatási intézmény a legtöbb tanfolyam mellé fakultatív, ingyenes, szakmai gyakorlatot biztosít külső partnereinél!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)