Kapcsolat

Röviden: Ez egy OKJ tanfolyamokat, szakmai képzéseket online, ingyenesen közvetítő honlap. A weboldalon elhelyezett űrlapok segítségével tudsz kapcsolatba lépni velünk.

Ha egy tanfolyam, képzés részletei érdekelnek, akkor az adott tanfolyam oldalán található űrlapon érdeklődj.

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Mivel foglalkozik ez a weboldal?

Tanfolyam közvetítéssel. Mi megjelenítünk OKJ tanfolyamokat, szakmai képzéseket, és amennyiben érdeklődsz, összehozunk a képzést meghirdető iskolával.

Most akkor ti szervezitek a tanfolyamokat?

Nem, hanem a partner oktatási intézményeink. Amit a weblapon látsz, az nem a mi ajánlatunk, hanem az egyes iskolák, oktatási centrumok, felnőttképzők ajánlatai. De ez csak formaság – ha érdeklődsz valamely tanfolyam iránt, úgyis az iskolához irányítunk.

Ez a közvetítés nekem pénzbe kerül? A képzések nem lesznek ettől drágábbak?

Nem, a tanfolyam közvetítés INGYENES számodra. Annak, hogy eljuttatunk az iskolához nincsen semmilyen költsége, és nem emel a tanfolyam árán.

Hogyan vehetem fel az iskolákkal a kapcsolatot?

Az űrlapok segítségével. Minden egyes képzés oldalán több világos kékkel kiemelt űrlapot is elhelyeztünk, hogy a lehető legkönnyebben tudj üzenni a képzést szervező oktatási inézménynek.

Mi történik, ha üzenetet küldök a tanfolyamok oldalán lévő űrlapokon?

1. A megadott e-mail címedre elküldjük a partner oktatási intézmény elérhetőségét.
2. Az iskolának továbbítjuk az elérhetőségedet, így közvetlenül az iskola ügyfélszolgálata keres meg a részletekkel, és Ők fognak válaszolni a kérdéseidre.

Mi van, ha egy tanfolyam indulásánál olyan dátumot látok, ami már elmúlt? Akkor nem is jelentkezhetek?

Ha lejárt jelentkezési dátumot látsz egy tanfolyamnál, az általában azt jelenti, hogy az iskola még nem írta ki az új indulási dátumokat, de az esetek többségében a tanfolyamot ismét elindítják néhány hónap múlva. Jelentkezz nyugodtan, és így bebiztosíthatod a helyed a következő kurzusra vagy becsatlakozhatsz a már futó képzésbe. Töltsd ki a képzés oldalán lévő űrlapot, majd érdeklődj az oktatási központnál, mik a lehetőségek.

Mi van akkor, ha nem találok űrlapot egy aloldalon, és az van kiírva, hogy nem indul a tanfolyam?

Akkor sajnos most az adott tanfolyamra nem tudsz jelentkezni. Ennek több oka is lehet: vagy nem indul a tanfolyam, vagy elindul, de már beteltek a csoportok, és az iskola nem tud újabb tanulókat fogadni. Ez esetben sajnos nincs olyan partnerünk, aki az adott képzést indítaná.

Mit tudsz ilyenkor tenni? Nézd meg az adott szakmacsoport oldalát, indul-e hasonló tanfolyam. Ha nem indul, és máshol sem találsz megfelelő képzést, nézz fel később a TanfolyamOKJ.hu oldalunkra, előfordulhat, hogy időközben találtunk olyan partnert, aki elindítaná a szóban forgó tanfolyamot. Előre sajnos nem tudjuk, mely képzések melyik oktatóközpontban és mikor fognak indulni, így ezt hiába kérdezed, nem tudunk rá válaszolni.

OKJ-s bizonyítványt kapok, miután elvégeztem a tanfolyamot?

OKJ bizonyítványt akkor kapsz, ha az adott tanfolyam OKJ-s, és a tanfolyam után eredményesen szerepeltél az OKJ vizsgán. Hogy egy tanfolyam az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) alá tartozik-e, azt minden esetben feltüntetjük a tanfolyam oldalán. Ha nem látsz erre való utalást, akkor nem OKJ-s (azaz OKJ-n kívüli) képzésről van szó, és így ennek megfelelően bizonyítványt sem kaphatsz.

Hogyan vehetem fel veletek a kapcsolatot?

Ezen az oldalon, lent találsz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, de azon képzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatosan SEMMILYEN információt nem tudunk adni. Ha egy tanfolyammal kapcsolatban érdeklődsz, arra az egyes aloldalakon lévő kék űrlapok szolgálnak, mert csak azok használatával jut el a kérdésed az iskolához.

Mit tegyek, ha az iskola nem válaszol?

Próbáld ismét keresni azon az elérhetőségen, amit kaptál tőlünk e-mailben, vagy töltsd ki ismét az oldalunkon található űrlapot. Az automatikus e-mailt mi küldjük, arra ne válaszolj, mert bármennyire szeretnénk segíteni, nem tudjuk, hogy miért nem válaszol Neked az iskola. Mi közvetítettük az elérhetőségeket, ezután egymás között kell ezt megoldanotok.

Miért nincs kiírva telefonszám, e-mail?

1. Azért, mert az oldalon található tanfolyamokat több oktatási intézmény hirdeti, ezért különböző telefonszámok tartoznak hozzájuk. Amint megadod a teljes nevedet és az elérhetőségedet az adott tanfolyam oldalán található űrlapon, e-mailben megkapod az adott iskola telefonszámát.

2. Azért, mert ez egy online közvetítő oldal, az egyetlen célja, hogy megteremtse a kapcsolatot közted és az iskola között, ehhez pedig tökéletes eszköz a kapcsolatfelvételi űrlap.

3. Telefonszámunk nincs, így nem kell call centert üzemeltetnünk, tehát alacsonyak a költségeink, ezért tudjuk számodra ingyenesen nyújtani a tanfolyam közvetítés szolgáltatást.

4. Kéretlen leveleket nem szeretnénk kapni.

Oktatási intézményem van, hirdethetem nálatok a tanfolyamainkat, képzéseinket?

Erre van most lehetőség, ismét megnyíltak a kapuk további oktatási intézmények számára is. Ráadásul most egy promóciós ajánlatunk keretein belül akár INGYEN hirdetjük tanfolyamaidat. Amennyiben ez a lehetőség érdekel, kattints ide, nézd meg, mit tudunk nyújtani, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Egyéb kérdésem / problémám / ajánlatom van, mely nem a tanfolyamokhoz kapcsolódik

Használd a következő kapcsolatfelvételi űrlapot:

!!! Figyelem !!!

Az alábbi űrlapot csak akkor használd, ha NEM képzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban szeretnél kérdezni. Ez az űrlap a weboldal üzemeltetőjéhez szól.

Mivel mi nem az iskola vagyunk, ezen az űrlapon semmilyen tanfolyamokkal, képzésekkel kapcsolatos információt nem tudunk Neked adni! Nem tudunk válaszolni Neked, mikor indulnak bizonyos képzések, és ajánlani sem tudunk számodra tanfolyamot. Ezekben az adott iskolák tudnak segíteni, akiket úgy érsz el, ha kikeresel egy szimpatikus tanfolyamot a weboldalunkon, és kitöltöd az ott található űrlapot.

Ha egy képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban érdeklődsz, akkor az adott képzés leírásánál található űrlapot használd, mert csak így jut el a kérdésed az iskolához.

Egyéb esetben, pl. ha valamilyen szuper ajánlatod van számunkra, vagy oktatási intézményed van, esetleg hibát találtál a weboldalon, akkor tudsz itt nekünk üzenni:

Üzenj nekünk az űrlapon

Neved:
E-mail címed:
Milyen ügyben keresel minket?
Üzeneted: