Kapcsolat

Röviden: Ez egy OKJ tanfolyamokat, szakmai képzéseket online, ingyenesen közvetítő honlap. A weboldalon elhelyezett űrlapok segítségével tudsz kapcsolatba lépni velünk.

Ha egy tanfolyam, képzés részletei érdekelnek, akkor az adott tanfolyam oldalán található űrlapon érdeklődj.

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Mivel foglalkozik ez a weboldal?

Online tanfolyam közvetítéssel. Mi hirdetünk OKJ tanfolyamokat, szakmai képzéseket, és amennyiben érdeklődsz, összehozunk a képzést meghirdető iskolával.

Most akkor ti szervezitek a tanfolyamokat?

Nem, hanem a partner oktatási intézményeink. Amit a weblapon látsz, az nem a mi ajánlatunk, hanem az iskolák ajánlata. De ez csak formaság – ha érdeklődsz valamely tanfolyam iránt, úgyis az iskolához irányítunk.

Ez a közvetítés nekem pénzbe kerül? A képzések nem lesznek ettől drágábbak?

Nem, a tanfolyam közvetítés INGYENES számodra. Annak, hogy eljuttatunk az iskolához nincsen semmilyen költsége, és nem emel a tanfolyam árán.

Hogyan vehetem fel az iskolákkal a kapcsolatot?

Az űrlapok segítségével. Minden egyes képzés oldalán több világos kékkel kiemelt űrlapot is elhelyeztünk, hogy a lehető legkönnyebben tudj üzenni a képzést szervező oktatási inézménynek.

Mi történik, ha üzenetet küldök a tanfolyamok oldalán lévő kék űrlapokon?

1. A megadott e-mail címedre elküldjük a partner oktatási intézmény elérhetőségét.
2. Az iskolának továbbítjuk az elérhetőségedet, így közvetlenül az iskola ügyfélszolgálata keres meg a részletekkel, és Ők fognak válaszolni a kérdéseidre.

Mi van, ha egy tanfolyam indulásánál olyan dátumot látok, ami már elmúlt? Akkor nem is jelentkezhetek?

Ha lejárt jelentkezési dátumot látsz egy tanfolyamnál, az általában azt jelenti, hogy az iskola még nem írta ki az új indulási dátumokat, de az esetek többségében a tanfolyamot ismét elindítják néhány hónap múlva. Jelentkezz nyugodtan, és így bebiztosíthatod a helyed a következő kurzusra vagy becsatlakozhatsz a már futó képzésbe. Töltsd ki a képzés oldalán lévő űrlapot, majd érdeklődj az oktatási központnál, mik a lehetőségek.

Mi a helyzet akkor, ha ELŐJELENTKEZÉS, vagy ÉRDEKLŐDŐK GYŰJTÉSE van egy képzésnél?

Ekkor csak érdeklődőket gyűjtünk az adott képzésre, és amennyiben az elindul egyik partner iskolánknál, akkor jelezni fogunk Neked. Ha nem indul, akkor nem. ÉRDEKLŐDŐ GYŰJTÉS ESETÉN előre sajnos nem tudjuk, mely képzések mikor fognak indulni, így ezt hiába kérdezed, nem tudunk rá válaszolni. Ezt az infót egyébként észre fogod venni, mert, mert ilyen esetben MINDIG feltüntetjük, és odaírjuk, hogy miért nem tudunk Neked iskolát ajánlani. (Gyakori okok: megszűnt tanfolyam / már betelt a keretszám / nincs jelenleg partnerünk az adott képzésre)

Hogyan vehetem fel veletek a kapcsolatot?

Ezen az oldalon, lent találsz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, de azon képzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatosan SEMMILYEN információt nem tudunk adni. Ha egy tanfolyammal kapcsolatban érdeklődsz, arra az egyes aloldalakon lévő kék űrlapok szolgálnak, mert csak azok használatával jut el a kérdésed az iskolához.

Mit tegyek, ha az iskola nem válaszol?

Próbáld ismét keresni azon az elérhetőségen, amit kaptál tőlünk e-mailben, vagy töltsd ki ismét az oldalunkon található űrlapot. Az automatikus e-mailt mi küldjük, arra ne válaszolj, mert bármennyire szeretnénk segíteni, nem tudjuk, hogy miért nem válaszol Neked az iskola. Mi közvetítettük az elérhetőségeket, ezután egymás között kell ezt megoldanotok.

Miért nincs kiírva telefonszám, e-mail?

1. Azért, mert az oldalon található tanfolyamokat több oktatási intézmény hirdeti, ezért különböző telefonszámok tartoznak hozzájuk. Amint megadod a teljes nevedet és az elérhetőségedet az adott tanfolyam oldalán található űrlapon, e-mailben megkapod az adott iskola telefonszámát.

2. Azért, mert ez egy online közvetítő oldal, az egyetlen célja, hogy megteremtse a kapcsolatot közted és az iskola között, ehhez pedig tökéletes eszköz a kapcsolatfelvételi űrlap.

3. Telefonszámunk nincs, így nem kell call centert üzemeltetnünk, tehát alacsonyak a költségeink, ezért tudjuk számodra ingyenesen nyújtani a tanfolyam közvetítés szolgáltatást.

4. Kéretlen leveleket nem szeretnénk kapni.

Oktatási intézményem van, szeretném, ha hirdetnétek a nálunk induló képzéseket!

Egyéb kérdésem / problémám / ajánlatom van, mely nem a tanfolyamokhoz kapcsolódik

Használd a következő kapcsolatfelvételi űrlapot:

!!! Figyelem !!!

Az alábbi űrlapot csak akkor használd, ha NEM képzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban szeretnél kérdezni. Ez az űrlap a weboldal üzemeltetőjéhez szól.

Mivel mi nem az iskola vagyunk, ezen az űrlapon semmilyen tanfolyamokkal, képzésekkel kapcsolatos információt nem tudunk Neked adni! Nem tudunk válaszolni Neked, mikor indulnak bizonyos képzések, és ajánlani sem tudunk számodra tanfolyamot. Ezekben az adott iskolák tudnak segíteni, akiket úgy érsz el, ha kikeresel egy szimpatikus tanfolyamot a weboldalunkon, és kitöltöd az ott található űrlapot.

Ha egy képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban érdeklődsz, akkor az adott képzés leírásánál található űrlapot használd, mert csak így jut el a kérdésed az iskolához.

Egyéb esetben, pl. ha valamilyen szuper ajánlatod van számunkra, vagy oktatási intézményed van, esetleg hibát találtál a weboldalon, akkor tudsz itt nekünk üzenni:

Üzenj nekünk az űrlapon

Neved:
E-mail címed:
Milyen ügyben keresel minket?
Üzeneted: