Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

A tanfolyam indulásának időpontja: 2020. december 19.

Becsatlakozási lehetőség: 2021. december 11-ig

A tanfolyam díja: 135 000 Ft


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Most egy tanfolyam áráért két szakmára tehetsz szert!

 • Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam
 • Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés
2 tanfolyam 1 tanfolyam áráért

Miért nálunk végezd el a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamot és a Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzést?

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?
 • AJÁNDÉK képzés:
  2 tanfolyam 1 áráért!
 •  
 • A tanfolyamra az ország bármely területéről lehet jelentkezni, mert a kidolgozott jegyzetek, tételsorok segítik az otthoni felkészülést.
 • Igény szerint részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunknál.
 • A korábban nálunk tanult résztvevők közül több mint százan ismét beiratkoztak hozzánk második képzésre. A tavalyi évben közel 160 visszatérő tanulónk volt.
 • Tanfolyamainkon piacképes tudást szerezhetsz, mellyel könnyen el tudsz helyezkedni.
 • Oktatóink nem csak jó pedagógusok, hanem egyben a szakma kiváló képviselői is. Tőlük nem csak a száraz elméletet tanulhatod meg, hanem gyakorlati tanácsokat is kapsz a leendő szakmádhoz.
 • Tanfolyamainkon beszámítjuk előzetesen megszerzett tudásodat, így akár felmentést is kaphatsz egy-egy képzési rész alól.
 • Minden résztvevőnek személyes és INGYENES konzultációkat biztosítunk, melyet rugalmas időpontokban vehetnek igénybe.
 • Minden résztvevőnek a sikeres vizsgázás után az álláskeresésben és továbbtanulásban segítünk.
 • Munka és család mellett is könnyen elvégezheted a tanfolyamot.
 • Igény szerint gyakorlati helyet is ajánlunk a tanfolyam résztvevőinek.
 
A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés főbb adatai:
A tanfolyam besorolása:OKJ-s tanfolyam és OKJ-n kívüli tanfolyam
A tanfolyam OKJ száma:54 761 02
Szükséges szakmai előképzettség:Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény:Szükséges
Lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni
A tanfolyam végét igazoló dokumentum:✔ OKJ-s Kisgyermekgondozó, -nevelő bizonyítvány +
✔ Gyermekpszichológiai konzulens tanúsítvány +
✔ EUROPASS bizonyítvány igényelhető
A tanfolyam helyszíne:Budapest, XI. kerület
A tanfolyam díja:135 000 Ft
Részletfizetési lehetőség:Kamatmentes részletre is
Tananyagok díja:Ingyenes
A tanfolyam díja tartalmazza.
Vizsgadíj:55 000 Ft
Nyilvántartásba vételi száma:E-001164/2015/A006
Kedvezmény:GYES-en, illetve GYED-en lévőknek: 5%
Ajándék:AJÁNDÉK TANFOLYAM:
Gyermekpszichológiai konzulens

Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés egyéb adatai:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Képzés díja:
Érdeklődj a részletekről!2020. december 19.
Becsatlakozási lehetőség: 2021. december 11-ig
Szombat vagy Vasárnap
9:00 – 17:00
135 000 Ft
Érdeklődj a részletekről!A további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről!135 000 Ft

Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.

  Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

  Teljes név (kötelező):

  Telefonszám (kötelező):
  +36
  E-mail cím (kötelező):

  Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
  További kérdés, megjegyzés:

  Miért válaszd a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamot és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli tanfolyamot?

  Olyan szakmát szeretnél, mellyel kisgyerekekkel foglalkozhatsz? Szívesen dolgoznál bölcsődékben? Ezen a területen szeretnél továbbtanulni, és plusz pontokra van szükséged a felvételin? Akkor a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamon a helyed!

  A tanfolyam során minden olyan ismeretet, kompetenciát, attitűdöt elsajátíthatsz, amely alkalmassá tesz majd a bölcsődékben, más kisgyermekgondozó intézményekben való munkára. Kiváló oktatók segítenek a szakma elsajátításában, az otthoni tanuláshoz pedig jegyzeteket adunk.

  Fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyam során az elmélet mellett gyakorlati tapasztalatot is szerezz a gyermekekkel való munkában, ezért a gyakorlati helyet biztosítjuk számodra.

  A Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam mellé a Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli tanfolyamot ajándékba adjuk. A képzés segítségével még jobb lehetsz a szakmában, értőn vehetsz majd részt a gyermekek fejlesztésében.

  A gyermekek első évei a legmeghatározóbbak a későbbi fejlődésükben, ezért rendkívül fontos, hogy jól képzett szakemberek foglalkozzanak velük a bölcsődékben. Tartozz Te is közéjük, jelentkezz Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyamunkra!

  Mit csinál egy Kisgyermekgondozó, -nevelő és egy Gyermekpszichológiai konzulens?

  A Kisgyermekgondozó, –nevelő a 0–3 éves korú gyermekek ellátását az erre a korosztályra szakosodott gyermekintézményekben önállóan végzi. Felelősséget vállal a rábízott kisgyermekért, gyermekcsoportért, a nevelés folyamatában hozott döntéseiért és nevelői tevékenységének következményeiért.

  A kisgyermeknevelő, érett felnőtt személyiség, aki megfelelő empátiával képes fordulni a gyermekekhez és családjaikhoz, szakmai felkészültsége alapján hitelesen tudja a családok felé közvetíteni a kisgyermekek nevelésével, fejlődésével kapcsolatos tudását, ismereteit. Tiszteletben tartja a kisgyermek személyiségét, megfelelő toleranciával rendelkezik a mássággal kapcsolatban.

  Feladata a 0–3 éves korú gyermekek testi és pszichés szükségleteinek kielégítése, nevelése, fejlődésük támogatása. A mindennapi tevékenysége során a gyermekek szükségéleteinek figyelembevételével alakítja ki a gyermekek életterét, biztosítja a gyermekek önálló tevékenységének feltételeit, a szokások és egészséges életmód kialakulását. Felismerve a kisgyermekek biológiai és pszichés szükségleteit, azokat egyénre szabottan elégíti ki. A játék feltételeinek megteremtése mellett, részt vesz a játékban úgy, hogy a gyermekek motivációja, kíváncsisága, játékkedve fennmaradjon.

  A kisgyermekgondozó, –nevelő munkája során nem pótolja, hanem kiegészíti a családi nevelést, érzelmi biztonságot nyújt a kisgyermek számára. Segíti a gyermeket a világ megismerésében úgy, hogy aktivitásra való igényét tiszteletben tartja, nem veszi el tőle a felfedezés örömét. Fogékonnyá teszi a gyermekeket a művészetekkel szemben, a korosztálynak megfelelő zenei, vizuális és anyanyelvi élmények tudatos és rendszeres közvetítésével.

  A kisgyermekgondozó, –nevelő a gyermekek szociális készségét fejleszti, olyan szabályok felállításával, amik érthetőek és betarthatóak, segíti a konfliktusok megoldását és támogatja a gyermekek egymás felé irányuló pozitív kezdeményezéseit. A szülőkkel állandó kapcsolatot tart, kompetenciájukat erősíti, rendszeresen beszámol a gyermekükkel kapcsolatos napi eseményekről. Kisgyermekek tevékenységével, fejlődésével kapcsolatos dokumentációt vezet.

  A Gyermekpszichológiai konzulens képes felmérni az egyes sérülésekre utaló jeleket (pl. diszlexia, hiperaktivitás, figyelemkoncentrációs zavar, stb.) és időben megfelelő szakember segítségét kérni.

  A tanfolyamon résztvevők elsajátítják a pszichológiai alapfogalmakat, irányokat, összefüggéseket, a diagnosztizálás lényegét, és megértik a gyermeki lélekben lezajló lelki folyamatok alapvető összefüggéseit.

  kisgyermekgondozó tanfolyam és gyermekpszichológiai képzés

  Jelentkezz a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamra és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzésre!

  A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés elvégzése után képes leszel:

  A budapesti Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyam után képes leszel értelmezni a szakterületi ellátáshoz kapcsolódó jogszabályokat és a szakirodalmat, átlátni a gyermekek napközbeni ellátásának rendszerét, a szakmai ajánlásokat rendszeresen alkalmazni, a szakmai ismereteidet bővíteni, továbbképzéseken részt venni, alkalmazni a közegészségügyi előírásokat, az élelmi anyagok, gyógyszerek, vegyszerek használatára és tárolására vonatkozó elvárásokat.

  A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és a Gyermekpszichológiai konzulens képzés során megtanulod, hogyan kell a mondóka, vers, mese készletedet folyamatosan bővíteni, naprakészen tartani, mindezt érzelem gazdagon előadni a gyermekek életkorának és fejlettségének megfelelően. Képes leszel közvetlen vezetői, illetve szakmai irányítás nélkül, önállóan, gyorsan, kevés hibával a tanult ismeretek szakszerű alkalmazására, a munka eredményének ellenőrzésére, a feltárt hibák javítására.

  Elsajátítod, hogyan lehet a gyermekek viselkedésének okait és tevékenységének motivációit felismerni, és ennek figyelembevételével tervezni és szervezni az egyéni képességek fejlesztését, a családokkal szimmetrikus, nevelőpartneri kapcsolatot kialakítani.

  Megtanulod, hol van a család és a bölcsőde kompetencia határa, képes leszel ennek megfelelően viselkedni, hitelesen és tapintatosan tájékoztatást nyújtani, alkalmazni és mérlegelni a konfliktuskezelés és problémamegoldás különböző módszereit, gyorsan és megalapozottan dönteni, segíteni a gyermekek konfliktus megoldási készségének fejlődését, enyhíteni az anyától való elszakadás fájdalmát, a félelmeket és a szorongást,

  A tanfolyam során megtanulhatod, hogyan kell a munkahelyi kapcsolataiban a konfliktusokat önállóan megoldani, illetve tudni, mikor kell és kitől segítséget kérnie, felelősséggel és hivatástudattal dolgozni, munkájával hozzájárulni az intézmény szakmai presztízsének növeléséhez, tevékenységét összeegyeztetni az intézmény szakmai küldetésével, felelősséget érezni a gyermekek személyiségformálása, fejlődése iránt,

  Végzett Kisgyermekgondozó, -nevelőként képes leszel a munkád során birtokodba került adatokat a jogszabályok és a szociális munka etikai kódexe szerint kezelni, munkádat pontosan, szorgalommal, tudatosan végezni. Munkahelyeden mindig időben megjelenni és a műszakbeosztáshoz rugalmasan alkalmazkodni, a munkaköri leírásában meghatározott feladatokon kívül egyéb feladatokat is ellátni (díszítés, előadás meghallgatása, stb.), munkatársainak ismereteket átadni, motiválni őket önkéntes feladatok vállalására, ötletet adni, javaslatokat tenni a bölcsőde tárgyi felszereltségének és szakmai munkájának javítására.

  Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

  Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
  Ne maradj le a tanfolyamról.

  Most egy tanfolyam áráért két szakmára tehetsz szert!

  • Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam
  • Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés
  2 tanfolyam 1 tanfolyam áráért

   Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

   Teljes név (kötelező):

   Telefonszám (kötelező):
   +36
   E-mail cím (kötelező):

   Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
   További kérdés, megjegyzés:
   Budapesten induló nevelő tanfolyam

   Ha szívesen dolgoznál gyermekek körében, akkor jelentkezz a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamra és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzésre!

   A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés után többféle munkakörben tudsz elhelyezkedni, többek között lehetsz:

   • Gyermekgondozó,– nevelő
   • Kisgyermeknevelő
   • Csecsemő és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus
   • Gyermekpszichológiai konzulens

   Kisgyermekgondozó, -nevelőként és Gyermekpszichológiai konzulensként hazánkban és külföldön is könnyen el tudsz majd helyezkedni.

   Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

   Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
   Ne maradj le a tanfolyamról.

   Most egy tanfolyam áráért két szakmára tehetsz szert!

   • Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam
   • Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés
   2 tanfolyam 1 tanfolyam áráért

    Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

    Teljes név (kötelező):

    Telefonszám (kötelező):
    +36
    E-mail cím (kötelező):

    Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
    További kérdés, megjegyzés:

    Milyen modulokból áll a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés?

    • 10525–12 A szociális ellátás általános tevékenységei
    • 10559–12 Elsősegély–nyújtási feladatok
    • 12046–16 Gyermekellátási alapfeladatok és alapelvek
    • 10528–12 Házi időszakos gyermek–felügyeleti feladatok
    • 10529–16 A napközbeni gyermekellátás feladatai
    • 10530–16 A napközbeni gyermekellátás dokumentációs feladatai
    • 11498–12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
    • 11499–12 Foglalkoztatás II.

    Milyen fizetésre számíthatsz a Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés elvégzése után?

    A Budapesten induló Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam elvégzése után elsősorban bölcsődékben tudsz majd elhelyezkedni, de otthonokban, játszóházakban és családi napközikben is kamatoztathatod a megszerzett tudást.

    Kisgyermekgondozó, -nevelőként nem okoz majd nehézséget az elhelyezkedés, mert a Kisgyermekgondozó, -nevelő hiányszakmának számít Magyarországon. A tanfolyam után alkalmazottként nettó 230.000 - 270.000 Ft-os fizetésre számíthatsz ezen a szakterületen, de külföldön a hazai bérek többszörösét is megkeresheted. A sikeresen végzett tanulóinknak kétnyelvű (magyar és angol) tanúsítványt állítunk ki, mellyel akár külföldön is vállalhatsz munkát.

    Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

    Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
    Ne maradj le a tanfolyamról.

    Most egy tanfolyam áráért két szakmára tehetsz szert!

    • Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam
    • Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzés
    2 tanfolyam 1 tanfolyam áráért

     Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyam ajándék Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-n kívüli képzéssel Budapesten

     Teljes név (kötelező):

     Telefonszám (kötelező):
     +36
     E-mail cím (kötelező):

     Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
     További kérdés, megjegyzés: