Jogi tudnivalók

 

A weboldal böngészésével elfogadod az alábbi feltételeket.

A weboldalon található információk – bár azok aktualitását, tartalmát rendszeresen ellenőrizzük – nem minősülnek ajánlattételnek. Ajánlatot érdeklődést követően a szolgáltatást nyújtó oktatási intézmény, illetve cég tesz. Elírásért, formai és tartalmi hibáért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon felsorolt tanfolyamokat nem jelen oldal üzemeltetői, hanem azok partner oktatási intézményei szervezik. Az érdeklődők kérésre tájékoztatást kapnak az oktatási intézményről nevéről, címéről és egyéb lényeges adatairól.

Űrlapok, adatkezelés

Az oldalon űrlapon keresztül történő jelentkezés és érdeklődés esetén az olvasó csupán érdeklődését fejezi ki az adott tanfolyam, képzés iránt, tehát sem a Jelentkezem, sem az Érdeklődöm gomb megnyomása nem ró semmilyen kötelezettséget sem az weboldal látogatójára, sem az oldal üzemeltetőjére.

Az üzemeltető által az űrlapok kihelyezésének nem titkolt célja, hogy lehetővé tegye a kapcsolatfelvétel létrejöttét az érdeklődő és a tanfolyamot nyújtó oktatási intézmény között, ezért az űrlapokon keresztül elküldött adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) továbbítjuk az oktatási intézmény felé, mely felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

A weboldal üzemeltetője, egyben az adatkezelő:

WinterNet Hirdető Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Hamzsabégi út 11. 3. em. 4.

Adószám: 24201391-2-43

Közösségi adószám: HU24201391

Cégjegyzékszám: 01-09-995332

A cég tevékenysége: 

7311 Reklámügynöki tevékenység (főtevékenység)

6312 Világháló-portál szolgáltatás

8560 Oktatást kiegészítő tevékenység

 

Céget nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 

Észrevételedet, kérdésedet, panaszodat, véleményedet ide kattintva, az űrlap segítségével küldheted el számunkra.

Tárhelyszolgáltató adatai:

Tárhely.EU Kft.

1144 Budapest, Ormánság u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám:14571332-2-42
www.tarhely.eu
support@tarhely.eu

Online vitarendezési fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

 

Részletes és friss adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.