Jogi tudnivalók

 

A weboldal böngészésével elfogadod az alábbi feltételeket.

A weboldalon található információk – bár azok aktualitását, tartalmát rendszeresen ellenőrizzük – nem minősülnek ajánlattételnek. Ajánlatot érdeklődést követően a szolgáltatást nyújtó oktatási intézmény, illetve cég tesz. Elírásért, formai és tartalmi hibáért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon felsorolt tanfolyamokat nem jelen oldal üzemeltetői, hanem azok partner oktatási intézményei szervezik. Az érdeklődők kérésre tájékoztatást kapnak az oktatási intézményről nevéről, címéről és egyéb lényeges adatairól.

Űrlapok, adatkezelés

Az oldalon űrlapon keresztül történő jelentkezés és érdeklődés esetén az olvasó csupán érdeklődését fejezi ki az adott tanfolyam, képzés iránt, tehát sem a Jelentkezem, sem az Érdeklődöm gomb megnyomása nem ró semmilyen kötelezettséget sem az weboldal látogatójára, sem az oldal üzemeltetőjére.

Az űrlapokon megadott adatok a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Ezen adatokat biztonságosan tároljuk, és az érvényes adatvédelmi törvény (személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény) előírásainak betartásával, valamint a mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeljük.

Adattovábbítás, kezelt adatok köre

Az üzemeltető által az űrlapok kihelyezésének nem titkolt célja, hogy lehetővé tegye a kapcsolatfelvétel létrejöttét az érdeklődő és a tanfolyamot nyújtó oktatási intézmény között, ezért az űrlapokon keresztül elküldött adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) továbbítjuk az oktatási intézmény felé, mely felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel. A partner oktatási intézményeken kívül az adatokat nem adjuk ki, nem adjuk el és nem adjuk bérbe. Ez alól kivétel: Hatóság kérésére az üzemeltetőnek kötelessége kiadni a felhasználók személyes adatait.

Hozzájárulás, adatkezelés célja és időtartama

Az űrlapok kitöltése önkéntes, és nem kötelez semmire. Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a weboldal üzemeltetője és az adott képzést nyújtó oktatási intézmény az adataidat kezelje, és alkalmanként hasznos információkat, esetlegesen saját vagy partnerei üzleti ajánlatát is. Ha később úgy érzed, ez nem hasznos számodra, bármikor leiratkozhatsz.

A személyes adatokat a weboldal üzemeltetője mindaddig megőrzi, amíg az érintett nem kéri azok törlését.

Az adatkezelésre jogosultak: a weboldal üzemeltetőjének erre felhatalmazott munkavállalói, valamint a vele szerződéses viszonyban álló partnerei.

Az űrlapok kitöltésével kifejezetten hozzájárulsz a személyes adataid következő célú felhasználásához:

– a megadott személyes adatok továbbítása az adott képzést szervező vagy oktató intézmény vagy cég részére
– hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre
– tájékoztatók küldése
– kapcsolattartás a feliratkozottakkal
– saját termékek és szolgáltatások, partner cégek termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítése, partner oktatási intézmények, cégek által szervezett tanfolyamok, képzések ajánlása
– értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

A weboldalakon található Google AdSense hirdetésekről, és azok által elhelyezett cookie-kra vonatkozó információkról ide kattintva olvashatsz.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok, jogorvoslati lehetőségek

A megadott adatok helyességért az űrlapot kitöltő személy felel.

Az érintettek kérhetik a tárolt személyes adatok helyesbítését vagy törlését, melyet az adatkezelő köteles elvégezni. Ön tájékoztatást kérhet személyes adatairól is, az adatkezelés céljáról és módjáról, melyet az adatkezelő a kérelem benyújtásától 30 napon belül az Ön rendelkezésére bocsát.

Helyesbítés, törlés, tájékoztatás kérése az alábbi elérhetőségeken lehetséges: info(kukac)tanfolyamokj(pont)hu elektronikus címen, illetve postai úton, a weboldal üzemeltetőjének levelezési címén.

Jogorvoslati lehetőségek: a személyes adatok védelméhez való jogodat polgári peres úton vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál érvényesítheted. Címük: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Az erre, valamint az Adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

A weboldal üzemeltetője, egyben az adatkezelő:

WinterNet Hirdető Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Hamzsabégi út 11. 3. em. 4.

Adószám: 24201391-2-43

Közösségi adószám: HU24201391

Cégjegyzékszám: 01-09-995332

A cég tevékenysége: 

7311 Reklámügynöki tevékenység (főtevékenység)

6312 Világháló-portál szolgáltatás

8560 Oktatást kiegészítő tevékenység

 

Céget nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-77154/2014
 

Észrevételedet, kérdésedet, panaszodat, véleményedet ide kattintva, az űrlap segítségével küldheted el számunkra.

Tárhelyszolgáltató adatai:

Tárhely.EU Kft.

1144 Budapest, Ormánság u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám:14571332-2-42
www.tarhely.eu
support@tarhely.eu

Online vitarendezési fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.