A tanfolyam díja: 169 000 Ft
A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.
Miért nálunk végezd el ezt a képzést?

- A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
- Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
- A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
- Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
- Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
- Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
- Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
- Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
- Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
- Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal
A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés főbb adatai: | ||||
A tanfolyam besorolása: | Részszakképesítés | |||
Szükséges szakmai előképzettség: | Alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése | |||
Egészségügyi alkalmassági követelmény: | Szükséges | |||
A tanfolyam végét igazoló dokumentum: | Tanúsítvány A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál. | |||
A tanfolyam időtartama: | 4 hónap | |||
A tanfolyam helyszíne: | 1139 Budapest, Frangepán utca 5-7. | |||
A tanfolyam díja: | ||||
A tanfolyam kedvezményes díja: | 169 000 Ft | |||
Részletfizetési lehetőség: | Kamatmentes részletre is 49 000 Ft + 3 x 40 000 Ft | |||
Tananyagok díja: | Ingyenes A tanfolyam díja tartalmazza. | |||
Szakmai gyakorlat: | A gyakorlati helyet az iskola biztosítja. A gyakorlat költsége benne van a tanfolyam árában. | |||
Nyilvántartásba vételi száma: | E-000700/2014 | |||
Kedvezmény: | ✔ Egyösszegű befizetés esetén – 5% ✔ Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5% ✔ Álláskeresőknek kedvezmény – 5% ✔ Diákkedvezmény (nappali tagozat) – 5% A kedvezmények nem vonhatók össze. | |||
A szakma azonosító száma és neve: | 4 0721 05 08 Hentes és húskészítmény-készítő | |||
Európai Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás: | 3 | |||
Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás: | 3 | |||
Egyéb információk: | Ez nem OKJ képzés, hanem már az új képzési szerkezet szerinti részszakképesítés. Ugyanolyan értékű, mint a korábbi OKJ képzés. |
Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés egyéb adatai: | ||||
Időtartam: | Indulás: | Ütemezés: | Képzés díja: | |
4 hónap | Érdeklődj a részletekről! | Péntek 14:00-20:15 | 169 000 Ft | |
4 hónap | A további indulási időpontokról érdeklődj az űrlapon! | Érdeklődj a részletekről! | 169 000 Ft |
Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.
Folyamatosan bővítjük a tanfolyamkínálatunkat és a képző partnereink sorát, így lehet, hogy később elindul ez a tanfolyam. Ha így lesz, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fogsz itt találni.
Keress hasonló tanfolyamokat ide kattintva, válassz a menüből egy képzés kategóriát vagy helyszínt, olvass bele a blogunkba, és nézd meg legnépszerűbb blogcikkeinket:
Mit csinál egy Húskészítmény gyártó?
Alapanyagok mennyiségi-, minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását végzi a másodlagos húsfeldolgozás folyamatában. Félkész- és késztermékek átadását végzi. A húskészítmény gyártás során előkészít, mér, aprít, gépeket anyaggal, termékkel kiszolgál, leszed, felrak, összegyűjt, egyszerű részműveletet végez. Ismeri a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel, az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.
Milyen modulokból áll a Húskészítmény gyártó képzés?
- Mikrobiológiai és minőségbiztosítási ismeretek
- Vágóállat-ismeret
- Gyártástechnológiai alapműveletek és gépek
- Hőkezeléssel tartósított töltelékes húskészítmények előállítása
- Nyers töltelékes húskészítmények előállítása
- Pácolt termékek előállítása
- Étkezési zsír, tepertő és étkezési szalonna előállítása
Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.
Folyamatosan bővítjük a tanfolyamkínálatunkat és a képző partnereink sorát, így lehet, hogy később elindul ez a tanfolyam. Ha így lesz, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fogsz itt találni.
Keress hasonló tanfolyamokat ide kattintva, válassz a menüből egy képzés kategóriát vagy helyszínt, olvass bele a blogunkba, és nézd meg legnépszerűbb blogcikkeinket: