Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

A tanfolyam díja: 169 000 Ft


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Miért nálunk végezd el ezt a képzést?

Miért válaszd ezt a képzést?
  • A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
  • Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
  • A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
  • Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
  • Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
  • Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
  • Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
  • Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
  • Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
  • Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal
 
A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés főbb adatai:
A tanfolyam besorolása:Részszakképesítés
Szükséges szakmai előképzettség:Alapfokú iskolai végzettség
vagy a Dobbantó program elvégzése
Egészségügyi alkalmassági követelmény:Szükséges
A tanfolyam végét igazoló dokumentum:Tanúsítvány
A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő
vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget
illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány
megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.
A tanfolyam időtartama:4 hónap
A tanfolyam helyszíne:1139 Budapest, Frangepán utca 5-7.
A tanfolyam díja:209 000 Ft
A tanfolyam kedvezményes díja:169 000 Ft
Részletfizetési lehetőség:Kamatmentes részletre is
49 000 Ft +
3 x 40 000 Ft
Tananyagok díja:Ingyenes
A tanfolyam díja tartalmazza.
Szakmai gyakorlat:A gyakorlati helyet az iskola biztosítja.
A gyakorlat költsége benne van a tanfolyam árában.
Nyilvántartásba vételi száma:E-000700/2014
Kedvezmény:✔ Egyösszegű befizetés esetén – 5%
✔ Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
✔ Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
✔ Diákkedvezmény (nappali tagozat) – 5%

A kedvezmények nem vonhatók össze.
A szakma azonosító száma és neve:4 0721 05 08 Hentes és húskészítmény-készítő
Európai Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:3
Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:3
Egyéb információk:Ez nem OKJ képzés, hanem már az új képzési
szerkezet szerinti részszakképesítés.
Ugyanolyan értékű, mint a korábbi OKJ képzés.

Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés egyéb adatai:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Képzés díja:
4 hónapÉrdeklődj a részletekről!Péntek
14:00-20:15
209 000 Ft
169 000 Ft
4 hónapA további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről!209 000 Ft
169 000 Ft

Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.


Folyamatosan bővítjük a tanfolyamkínálatunkat és a képző partnereink sorát, így lehet, hogy később elindul ez a tanfolyam. Ha így lesz, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fogsz itt találni.


Keress hasonló tanfolyamokat ide kattintva, válassz a menüből egy képzés kategóriát vagy helyszínt, olvass bele a blogunkba, és nézd meg legnépszerűbb blogcikkeinket:

Olcsó tanfolyamok Szakmák érettségi nélkül
Nem akarsz lemaradni, ha később mégis indul ez a tanfolyam?
Iratkozz fel hozzánk, és értesítünk az új képzésekről, blogcikkekről
+ azonnal elküldjük Tanulj gyorsan és hatékonyan és
Hogyan válassz szakmát? című e-könyvünket és további 3 ajándékot.
Hozzájárulok, hogy a TanfolyamOKJ.hu-tól e-mailt kapjak blogcikkekről, hasznos infókról, ajánlatokról. Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Mit csinál egy Húskészítmény gyártó?

Alapanyagok mennyiségi-, minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását végzi a másodlagos húsfeldolgozás folyamatában. Félkész- és késztermékek átadását végzi. A húskészítmény gyártás során előkészít, mér, aprít, gépeket anyaggal, termékkel kiszolgál, leszed, felrak, összegyűjt, egyszerű részműveletet végez. Ismeri a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel, az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.

Milyen modulokból áll a Húskészítmény gyártó képzés?

  • Mikrobiológiai és minőségbiztosítási ismeretek
  • Vágóállat-ismeret
  • Gyártástechnológiai alapműveletek és gépek
  • Hőkezeléssel tartósított töltelékes húskészítmények előállítása
  • Nyers töltelékes húskészítmények előállítása
  • Pácolt termékek előállítása
  • Étkezési zsír, tepertő és étkezési szalonna előállítása

Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.


Folyamatosan bővítjük a tanfolyamkínálatunkat és a képző partnereink sorát, így lehet, hogy később elindul ez a tanfolyam. Ha így lesz, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fogsz itt találni.


Keress hasonló tanfolyamokat ide kattintva, válassz a menüből egy képzés kategóriát vagy helyszínt, olvass bele a blogunkba, és nézd meg legnépszerűbb blogcikkeinket:

Olcsó tanfolyamok Szakmák érettségi nélkül
Nem akarsz lemaradni, ha később mégis indul ez a tanfolyam?
Iratkozz fel hozzánk, és értesítünk az új képzésekről, blogcikkekről
+ azonnal elküldjük Tanulj gyorsan és hatékonyan és
Hogyan válassz szakmát? című e-könyvünket és további 3 ajándékot.
Hozzájárulok, hogy a TanfolyamOKJ.hu-tól e-mailt kapjak blogcikkekről, hasznos infókról, ajánlatokról. Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.