Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

A tanfolyam indulásának időpontja: 2021. szeptember 24.

A tanfolyam díja: 169 000 Ft


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Miért nálunk végezd el ezt a képzést?

Miért válaszd ezt a képzést?
  • A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
  • Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
  • A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
  • Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
  • Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
  • Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
  • Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
  • Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
  • Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
  • Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal

 
A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés főbb adatai:
A tanfolyam besorolása:Részszakképesítés
Szükséges szakmai előképzettség:Alapfokú iskolai végzettség
vagy a Dobbantó program elvégzése
Egészségügyi alkalmassági követelmény:Szükséges
A tanfolyam végét igazoló dokumentum:Tanúsítvány
A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő
vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget
illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány
megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.
A tanfolyam időtartama:4 hónap
A tanfolyam helyszíne:1139 Budapest, Frangepán utca 5-7.
A tanfolyam díja:209 000 Ft
A tanfolyam kedvezményes díja:169 000 Ft
Részletfizetési lehetőség:Kamatmentes részletre is
49 000 Ft +
3 x 40 000 Ft
Képzési hitel (diákhitel):Ezt a képzést az új képzési hitelből is fizetheted.
✔ 0% kamat rejtett költségek nélkül
✔ Kötött felhasználású kölcsön a képzés díjának fedezésére legfeljebb félmillió forintig
✔ 1-10 év futamidő, családtámogatási kedvezmény
✔ Elég a képzés befejezését követő 4. hónaptól törleszteni
✔ Szabad felhasználású “Képzési Hitel1” is igényelhető 1,99%-os kamattal

A hitel további feltételeiről érdeklődj az űrlapon kötelezettségmentesen.
Tananyagok díja:Ingyenes
A tanfolyam díja tartalmazza.
Szakmai gyakorlat:A gyakorlati helyet az iskola biztosítja.
A gyakorlat költsége benne van a tanfolyam árában.
Nyilvántartásba vételi száma:E-000700/2014
A szakma azonosító száma és neve:4 0721 05 08 Hentes és húskészítmény-készítő
Európai Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:3
Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:3
Egyéb információk:Ez nem OKJ képzés, hanem már az új képzési
szerkezet szerinti részszakképesítés.
Ugyanolyan értékű, mint a korábbi OKJ képzés.

Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Húskészítmény gyártó képzés egyéb adatai:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Képzés díja:
4 hónap2021. szeptember 24.Péntek
14:00-20:15
209 000 Ft
169 000 Ft
4 hónapA további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről!209 000 Ft
169 000 Ft

Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.

    Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

    Teljes név (kötelező):
    Telefonszám (kötelező):
    +36
    E-mail cím (kötelező):
    További kérdés, megjegyzés:

    Mit csinál egy Húskészítmény gyártó?

    Alapanyagok mennyiségi-, minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását végzi a másodlagos húsfeldolgozás folyamatában. Félkész- és késztermékek átadását végzi. A húskészítmény gyártás során előkészít, mér, aprít, gépeket anyaggal, termékkel kiszolgál, leszed, felrak, összegyűjt, egyszerű részműveletet végez. Ismeri a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel, az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.

    Milyen modulokból áll a Húskészítmény gyártó képzés?

    • Mikrobiológiai és minőségbiztosítási ismeretek
    • Vágóállat-ismeret
    • Gyártástechnológiai alapműveletek és gépek
    • Hőkezeléssel tartósított töltelékes húskészítmények előállítása
    • Nyers töltelékes húskészítmények előállítása
    • Pácolt termékek előállítása
    • Étkezési zsír, tepertő és étkezési szalonna előállítása

    Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

    Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
    Ne maradj le a tanfolyamról.

      Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Húskészítmény gyártó tanfolyam Budapesten

      Teljes név (kötelező):
      Telefonszám (kötelező):
      +36
      E-mail cím (kötelező):
      További kérdés, megjegyzés: