Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

A tanfolyam indulásának időpontja: 2020. december 20.

Becsatlakozási lehetőség: 2021. november 06-ig

A tanfolyam díja: 205 000 Ft


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Most egy tanfolyam áráért két szakmára tehetsz szert!

 • Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam
 • + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés
2 tanfolyam 1 tanfolyam áráért

Miért nálunk végezd el a Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyamot és a Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzést?

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?
 • AJÁNDÉK képzés:
  2 tanfolyam 1 áráért!
 •  
 • A tanfolyamra az ország bármely területéről lehet jelentkezni, mert a kidolgozott jegyzetek, tételsorok segítik az otthoni felkészülést.
 • Igény szerint részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunknál.
 • A korábban nálunk tanult résztvevők közül több mint százan ismét beiratkoztak hozzánk második képzésre. A tavalyi évben közel 160 visszatérő tanulónk volt.
 • Tanfolyamainkon piacképes tudást szerezhetsz, mellyel könnyen el tudsz helyezkedni.
 • Oktatóink nem csak jó pedagógusok, hanem egyben a szakma kiváló képviselői is. Tőlük nem csak a száraz elméletet tanulhatod meg, hanem gyakorlati tanácsokat is kapsz a leendő szakmádhoz.
 • Tanfolyamainkon beszámítjuk előzetesen megszerzett tudásodat, így akár felmentést is kaphatsz egy-egy képzési rész alól.
 • Minden résztvevőnek személyes és INGYENES konzultációkat biztosítunk, melyet rugalmas időpontokban vehetnek igénybe.
 • Minden résztvevőnek a sikeres vizsgázás után az álláskeresésben és továbbtanulásban segítünk.
 • Munka és család mellett is könnyen elvégezheted a tanfolyamot.
 • Igény szerint gyakorlati helyet is ajánlunk a tanfolyam résztvevőinek.

 
A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és a Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés főbb adatai:
A tanfolyam besorolása:OKJ-s tanfolyam és OKJ-n kívüli tanfolyam
A tanfolyam OKJ száma:54 720 02
Szükséges szakmai előképzettség:Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény:Szükséges
A tanfolyam végét igazoló dokumentum:✔ OKJ-s Fogászati asszisztens bizonyítvány +
✔ Mentálhigiénés konzulens tanúsítvány +
✔ EUROPASS bizonyítvány igényelhető
A tanfolyam helyszíne:Budapest
Telefonszám:06 30 ... [Telefonszám kérése]
E-mail cím:info@ ... [E-mail cím kérése]
A tanfolyam díja:230 000 Ft
A tanfolyam kedvezményes díja:205 000 Ft
Részletfizetési lehetőség:Kamatmentes részletre is
Tananyagok díja:Ingyenes
A tanfolyam díja tartalmazza.
Vizsgadíj:70 000 Ft
Szakmai gyakorlat:Igény esetén az iskola segít a lakhelyhez közelebbi lehetőségek megtalálásában.
Nyilvántartásba vételi száma:E/001164/2015/A013
Kedvezmény:GYES-en, illetve GYED-en lévőknek: 5%
Ajándék:AJÁNDÉK TANFOLYAM:
Mentálhigiénés konzulens tanfolyam

Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és a Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés egyéb adatai:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Képzés díja:
Érdeklődj a részletekről!2020. december 20.
Becsatlakozási lehetőség: 2021. november 06-ig
Szombat vagy Vasárnap
9:00 – 17:00
230 000 Ft
205 000 Ft
Érdeklődj a részletekről!A további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről!230 000 Ft
205 000 Ft

Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.

  Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

  Teljes név (kötelező):

  Telefonszám (kötelező):
  +36
  E-mail cím (kötelező):

  Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
  További kérdés, megjegyzés:

  Miért válaszd a Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyamot és a Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzést?

  Mindig is szerettél volna emberekkel dolgozni, másokon segíteni? Jó kommunikációs, problémamegoldó és együttműködő készséggel rendelkezel? Érdekel az egészségügy, és szívesen dolgoznál fogorvosi rendelőben? Akkor a Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyamon a helyed!

  A tanfolyam munka és család mellett is elvégezhető. Az előadások általában hétvégenként, főképp szombaton ritkább esetben vasárnap zajlanak, 9-17 óráig. Néhány héttel a képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapják a tanulók, így előre tudsz tervezni.

  A Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam során minden feltételt biztosítunk, hogy Te csak a tanulásra koncentrálhass. Az otthoni tanuláshoz jegyzeteket adunk, és a képzésen gyakorlati helyet biztosítunk.

  Az iskola partnerei által biztosít fogászati rendelőkben gyakorlatot. Igény esetén segítünk a lakhelyhez közelebbi lehetőségek megtalálásában. Amennyiben már a területen dolgozol, lehetőség van munkahelyi gyakorlati igazolás beszámítására.

  A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam mellé egy Mentálhigiénés konzulens képzést kapsz ajándékba. A képzés különösen hasznos az egészségügyi szakdolgozóknak a hatékonyabb ügyfélkommunikáció elősegítéséhez.

  A Mentálhigiénés konzulens tanfolyam résztvevői képessé válnak az erkölcsi és lelki egészségvédelem lépcsőinek megismerésére és megtételére, az agresszió és agresszivitás felismerésére és megfékezésére, a szociálpszichiátria és a szociálpszichológia módszereinek használatára, és a segítő beszélgetés és támogató magatartás eszközeinek elsajátítására.

  Mit csinál egy Fogászati asszisztens?

  A fogászati asszisztens olyan korszerű elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember, akinek a munkája nélkülözhetetlen nemcsak a fogorvos, hanem a beteg számára is. A fogászati asszisztens munkája sokrétű, összetett, precizitást, gyorsaságot, naprakész szaktudást, empátiát és jó szervezőképességet igényel.

  A Fogászati asszisztens a fogorvos irányítása és ellenőrzése mellett segédkezik a fogászati kezeléseknél, konzerváló fogászati, fogpótlási, parodontológiai, dentoalveoláris sebészeti, gyermekfogászati és fogszabályozási beavatkozásoknál. Feladatai közé tartozik a képalkotó módszerek szakszerűen alkalmazása, fogászati röntgenfelvételeket készítése, kezelése és archiválása.

  Tisztán tartja, fertőtleníti, előkészíti a műszereket és a kezeléshez szükséges különböző fogászati eszközöket, megteremti a biztonságos betegellátáshoz szükséges környezetet. Kapcsolatot tart a pácienssel, tájékoztatja a beavatkozással kapcsolatban, empatikus hozzáállásával segíti a munkát. Adminisztratív teendőket és prevenciós feladatokat is végez.

  A fogászati asszisztensnek a fogorvos tevékenységét és a beavatkozást kell megkönnyítenie, ezért – ideális esetben – gondolatban egy lépéssel a fogorvos előtt kell járnia. Fontos, hogy munkája során értse és korrekten hajtsa végre az utasításokat, ismerje a szükséges eszközöket és technikákat, illetve ezek kivitelezését és használati módjaikat megfelelően alkalmazza.

  Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

  Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
  Ne maradj le a tanfolyamról.

   Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

   Teljes név (kötelező):

   Telefonszám (kötelező):
   +36
   E-mail cím (kötelező):

   Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
   További kérdés, megjegyzés:

   A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli tanfolyam elvégzése után képes leszel:

   A tanfolyam során megtanulhatod, hogyan kell előkészíteni a fogászati kezelésekhez a műszereket, anyagokat, eszközöket, gyógyszereket. Képes leszel a munkakörhöz szükséges műszerek, eszközök és gépek precíz kezelésére. A képzés során elsajátíthatod, hogyan lehet a vizsgáló- és kezelőhelyiségeket, illetve a műszereket tisztán, sterilen tartani, a fertőtlenítési és sterilezési eljárásokat szakszerűen alkalmazni.

   Végzett Fogászati asszisztensként képes leszel a szakmához kapcsolódó ismereteket a gyakorlatban is alkalmazni, a kezelési folyamatokat átlátni, az összefüggéseket felismerni, és a megfelelő következtetéseket levonni.
   A Fogászati asszisztens tanfolyamon elsajátíthatod, hogyan kell prevenciós, diagnosztikai, konzerváló fogászati, parodontológiai, protetikai, dento–alveoláris sebészeti, gyermekfogászati, fogszabályozási, vizsgálatoknál, kezeléseknél, beavatkozásoknál a fogorvosnak segédkezni. Képes leszel pszichés támogatást nyújtani a páciensnek, betegmegfigyelést végezni, a sürgősségi esetek ellátásában segédkezni az orvosnak.

   A budapesti Fogászati asszisztens tanfolyam után képes leszel a képalkotó módszereket szakszerűen alkalmazni; fogászati röntgenfelvételeket készíteni és archiválni. Képes leszel orvosi utasításra önállóan végezni a megfelelő ellátási-, vizsgálati-, gondozási- és rehabilitációs feladatokat.

   A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és a Mentálhigiénés konzulens képzés során megtanulod, hogyan kell a fogászati eljárásokkal kapcsolatban felvilágosítást nyújtani a páciensnek. Képes leszel fogászati prevenciós tevékenységekben, szűrővizsgálatokban segédkezni, egészségnevelő, -fejlesztő tevékenységet folytatni. Elsajátítod, hogyan kell felvilágosítást adni a fogak és a szájüreg higiénéjének fenntartása érdekében a tisztítás (speciális) módjairól és eszközeiről.

   A tanfolyam után képes leszel dokumentációs, ügyviteli, koordinációs feladatokat ellátni, és a környezet-, tűz-, munka- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

   A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam célja, hogy a résztvevők minden olyan ismeretet, kompetenciát, attitűdöt elsajátítsanak, amely alkalmassá teszi őket a fogászati rendelőben, fogtechnikai laboratóriumban, kórházi intézményekben való színvonalas munkára.

   Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

   Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
   Ne maradj le a tanfolyamról.

    Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

    Teljes név (kötelező):

    Telefonszám (kötelező):
    +36
    E-mail cím (kötelező):

    Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
    További kérdés, megjegyzés:

    A Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli tanfolyam után többféle munkakörben tudsz elhelyezkedni, többek között lehetsz:

    • Fogászati asszisztens
    • Mentálhigiénés konzulens
    • A Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam sikeres elvégzése után állami vagy magán fogászati rendelőkben helyezkedhetsz el.

    Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

    Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
    Ne maradj le a tanfolyamról.

     Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

     Teljes név (kötelező):

     Telefonszám (kötelező):
     +36
     E-mail cím (kötelező):

     Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
     További kérdés, megjegyzés:

     Milyen modulokból áll a Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli tanfolyam?

     • 11110–16 Egészségügyi alapismeretek
     • 11221–16 Alapápolás
     • 11222–16 Klinikumi ismeretek
     • 11142–16 Fogászati ismeretek
     • 11143–16 Gyermekfogászat, fogszabályozás
     • 11498–12 Foglalkoztatás I.
     • 11499–12 Foglalkoztatás II.
     • 11500–12 Munkahelyi egészség és biztonság

     Milyen fizetésre számíthatsz a Budapesten induló Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam és Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli tanfolyam elvégzése után?

     A Budapesten induló Fogászati asszisztens tanfolyam elvégzése után állami és magán fogászati rendelőkben, fogtechnikai laboratóriumokban és kórházakban helyezkedhetsz el. Ezen a szakterületen alkalmazottként nettó 125.000 - 160.000 Ft-os fizetésre számíthatsz, de külföldön a hazai bérek többszörösét is megkeresheted.

     A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert Fogászati asszisztens (OKJ 54 720 02) szakképesítést tanúsító bizonyítványt kapsz, de külföldi tervek, munkalehetőség esetén Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) bizonyítványt is kérhetsz.

     A Fogászati asszisztens tanfolyam mellé a Mentálhigiénés konzulens képzést ajándékba adjuk. A sikeresen végzett tanulóknak kétnyelvű (magyar és angol) tanúsítványt állítunk ki, mellyel akár külföldön is vállalhatsz munkát.

     Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

     Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
     Ne maradj le a tanfolyamról.

      Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Fogászati asszisztens OKJ-s tanfolyam + AJÁNDÉK Mentálhigiénés konzulens OKJ-n kívüli képzés Budapesten

      Teljes név (kötelező):

      Telefonszám (kötelező):
      +36
      E-mail cím (kötelező):

      Kérjük, ha lehet, ne freemail.hu vagy citromail.hu e-mail címet adj meg, mert oda nem mindig érkezik meg a levél.
      További kérdés, megjegyzés: