Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.

Miért válassz minket?

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?
  • A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
  • Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
  • A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
  • Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
  • Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
  • Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
  • Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
  • Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
  • Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
  • Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal
FIGYELEM! Ez nem iskolarendszerű és nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
 
A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam főbb adatai:
Tanfolyam besorolása: OKJ-s tanfolyam
A tanfolyamhoz szükséges szakmai előképzettség: Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges
A tanfolyam OKJ száma: 52 811 01
A tanfolyam időtartama: 10 hónap
A tanfolyam helyszíne: 1139 Budapest Frangepán utca 3. (2. emelet)
A tanfolyam díja: 249.000 Ft
A tanfolyam kedvezményes díja: 209.000 Ft
Kamatmentes részletfizetési lehetőség: Van
29.000 Ft (előleg) +
9 x 20.000 Ft/hó
Tananyagok / Jegyzetek ára: 0 Ft
A jegyzetek és tankönyvek ingyenesek
A tanfolyam vizsgadíja: 59.000 Ft
Szakmai gyakorlat: A gyakorlati helyet az iskola biztosítja.
A gyakorlat költsége benne van a tanfolyam árában.
KEDVEZMÉNY: 5 % kedvezmény:
– GYED-en vagy GYES-en lévőknek
– Egyösszegű befizetés esetén
– Álláskeresőknek
– Nappali tagozatos diákoknak
Nyilvántartásba vételi szám: E-000700/2014/A034

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam egyéb adatai:
Időtartam: Indulás: Ütemezés: Kedvezményes ár:
10 hónap 2017. október 13. Hetente 1 nap
Péntek
(14:00 – 20:30)
209.000 Ft
10 hónap A további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről! 209.000 Ft

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam BudapestenPlease leave this field empty.

Amennyiben egy hozzátartozód nevében érdeklődsz, kérjük, az Ő nevét add meg!
Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Please leave this field empty.

Mit csinál egy Élelmezésvezető?

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. A mindennapi munkája során a különböző korcsoportok szükségleteit azonosítja. Az elkészített étlap alapján az ételek energiatartalmát meghatározza, tápanyag-összetételét kiszámolja, allergénjeit azonosítja. Az élelmezés irányítása során kialakítja a munkarendet, kiadja a napi munkafeladatokat és folyamatos ellenőrzést végez. Az élelmezési feladatokat irányítja, az élelmiszer-biztonsági előírások alapján szervezi és felügyeli azokat. Gazdálkodási tevékenységet végez, felelősséget vállal a dokumentáció teljes körű elvégzéséért és a dokumentumok tartalmáért.

Önállóan elkészíti a közétkeztetésben készülő ételekre vonatkozó anyaghányad-nyilvántartólapot, a tápanyagtartalmat kiszámolja, allergéneket jelöli. Folyamatosan követi és alkalmazza a jogszabályi változásokat. Felelősséggel tartozik a tevékenységi körében használt vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvásáért és azokkal való anyagi elszámolásért. A leltározás és a raktár-elszámoltatást irányítja és felelősséget vállal a tartalmáért, esetleges probléma esetén igyekszik annak gyors kivizsgálására. Saját hatáskörében és felelősségkörében alkalmazza a munkaviszonyra vonatkozó jogszabályokat. Gondoskodik maga és beosztottjai továbbképzéséről.

A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam elvégzése után képes leszel:

  • összetételük alapján megállapítani az élelmiszerek és ételek szervezetre gyakorolt hatását
  • népszerűsíteni az egészséges táplálkozást, a táplálkozási ajánlások alapján
  • meghatározni a különböző korcsoportok étrendjét a táplálkozási ajánlások, a tápanyagszükséglet, a szakmai szempontok és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével,
  • kiszámolni az ételek energia-, zsír-, telített zsírsav-, fehérje-, szénhidrát-, cukortartalmát, számított sótartalmát, valamint az élelmiszerek jelöléséről szóló jogszabályban meghatározott allergén összetevőket hagyományosan és tápanyag számítási szoftver segítségével
  • dönteni az élelmiszerek összetétele szerinti felhasználásáról a különböző korcsoportok ellátása során
  • az ellátottak egészségi és szociális helyzetének ismeretében a megfelelő élelmezés megvalósítására,
  • meghatározni és alkalmazni a korszerű ételkészítési technológiákat
  • értelmezni a táplálkozásfüggő betegségek jellemzőit, és megelőzésének módját
  • követni és alkalmazni a dietetikus szakmai utasításait,
  • felismerni és a jellegük szerint a diétára jellemző előírások alapján felhasználni vagy kikerülni az allergéneket tartalmazó élelmiszereket
  • irányítani a napi élelmezési feladatokat,
  • megszervezni, irányítani és ellenőrizni az élelmezési ellátás tevékenységeit, figyelembe véve a helyi specialitásokat
  • a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészíteni az anyaghányad-nyilvántartó lapot
  • meghatározni az élelmezési üzem működésének tárgyi, személyi feltételeit
  • az élelmezési üzem gazdaságos üzemeltetéséhez szükséges gépek, berendezések használatára és azok működésének betanítására
  • az áruforgalom és a termelés irányítására, ellenőrzésére
  • az élelmezési üzem gazdaságos működtetésére
  • gazdasági számítások elvégzésére, (költségvetés, költségelszámolás, anyagkiszabás, térítési díjak, stb.)
  • nyersanyag nyilvántartás vezetésére és ellenőrzésére
  • előírásoknak megfelelő dokumentáció hagyományos és elektronikus elvégzésére
  • kialakítani a tevékenységi körében végzett vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvására irányuló tevékenységet, azokkal való anyagi elszámolást
  • irányítani a leltározást, probléma esetén annak hatékony és gyors kivizsgálására
  • a vonatkozó munka- és tűzvédelmi és higiénés szabályok betartására és betartatására
  • alkalmazni a dolgozók foglalkoztatására vonatkozó jogszabályokat
  • értelmezni a szervezeti egységre és működésre vonatkozó előírásokat
  • együttműködni munkatársaival, a dietetikussal és a diétás szakáccsal
  • értelmezni és alkalmazni az élelmiszer-biztonsági előírásokat
  • felkészülni a szakhatóságok ellenőrzésére, és segíteni azok munkáját
  • a vezetői kompetenciák érvényesítésére
  • a kötelező továbbképzéseken elsajátított ismereteket alkalmazni

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam BudapestenPlease leave this field empty.

Amennyiben egy hozzátartozód nevében érdeklődsz, kérjük, az Ő nevét add meg!
Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Please leave this field empty.

Az Élelmezésvezető tanfolyam ezekben a városokban indul:

Budapest

Tanfolyamaink, képzéseink a következő városokban indulnak

A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam után többféle munkakörben tudsz elhelyezkedni, többek között lehetsz:

  • Dietetikus és táplálkozási tanácsadó
  • Élelmezésvezető

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam BudapestenPlease leave this field empty.

Amennyiben egy hozzátartozód nevében érdeklődsz, kérjük, az Ő nevét add meg!
Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Please leave this field empty.

Milyen modulokból áll a Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam?

  • 11562-16 Táplálkozástudomány ismeretek
  • 11629-16 Élelmezéstervezés
  • 11627-16 Élelmezési menedzsment
  • 11563-16 Minőségbiztosítás a közétkeztetésben
  • 11565-16 Irányított közétkeztetés gyakorlat
  • 11498-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam BudapestenPlease leave this field empty.

Amennyiben egy hozzátartozód nevében érdeklődsz, kérjük, az Ő nevét add meg!
Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Please leave this field empty.