Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

A tanfolyam indulásának időpontja: 2019. október 10.


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.

A tanfolyam díja: 149 000 Ft


A tanfolyam további adatait megtalálod alább, a táblázatban. Érdeklődj most, ne maradj le.

Miért nálunk végezd el ezt a tanfolyamot?

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?
  • A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
  • Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
  • A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
  • Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
  • Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
  • Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
  • Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
  • Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
  • Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
  • Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal
FIGYELEM! Ez nem iskolarendszerű és nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
 
A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ tanfolyam főbb adatai:
A tanfolyam besorolása:OKJ-s tanfolyam
A tanfolyam OKJ száma:52 811 01
Szükséges szakmai előképzettség:Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény:Szükséges
A tanfolyam végét igazoló dokumentum:OKJ-s bizonyítvány
A tanfolyam időtartama:7 hónap
A tanfolyam helyszíne:1139 Budapest Frangepán utca 3. (2. emelet)
A tanfolyam díja:189 000 Ft
A tanfolyam kedvezményes díja:149 000 Ft
Részletfizetési lehetőség:Kamatmentes részletre is
29 000 Ft +
6 x 20 000 Ft
Tananyagok díja:Ingyenes
A tanfolyam díja tartalmazza.
Vizsgadíj:59 000 Ft
Szakmai gyakorlat:A gyakorlati helyet az iskola biztosítja.
A gyakorlat költsége benne van a tanfolyam árában.
Nyilvántartásba vételi száma:E-000700/2014/A034
Kedvezmény:5 % kedvezmény:
✔ GYED-en vagy GYES-en lévőknek
✔ Egyösszegű befizetés esetén
✔ Álláskeresőknek
✔ Nappali tagozatos diákoknak

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden tanfolyamunk díjainak befizetésére!
Tanfolyamainkat fizetheted kamatmentes részletekben is
A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ tanfolyam egyéb adatai:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Képzés díja:
7 hónap2019. október 10.Kedd, csütörtök
17:00-20:30
189 000 Ft
149 000 Ft
7 hónapA további indulási időpontokról
érdeklődj az űrlapon!
Érdeklődj a részletekről!189 000 Ft
149 000 Ft

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Mit csinál egy Élelmezésvezető?

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. A mindennapi munkája során a különböző korcsoportok szükségleteit azonosítja. Az elkészített étlap alapján az ételek energiatartalmát meghatározza, tápanyag-összetételét kiszámolja, allergénjeit azonosítja. Az élelmezés irányítása során kialakítja a munkarendet, kiadja a napi munkafeladatokat és folyamatos ellenőrzést végez. Az élelmezési feladatokat irányítja, az élelmiszer-biztonsági előírások alapján szervezi és felügyeli azokat. Gazdálkodási tevékenységet végez, felelősséget vállal a dokumentáció teljes körű elvégzéséért és a dokumentumok tartalmáért.

Önállóan elkészíti a közétkeztetésben készülő ételekre vonatkozó anyaghányad-nyilvántartólapot, a tápanyagtartalmat kiszámolja, allergéneket jelöli. Folyamatosan követi és alkalmazza a jogszabályi változásokat. Felelősséggel tartozik a tevékenységi körében használt vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvásáért és azokkal való anyagi elszámolásért. A leltározás és a raktár-elszámoltatást irányítja és felelősséget vállal a tartalmáért, esetleges probléma esetén igyekszik annak gyors kivizsgálására. Saját hatáskörében és felelősségkörében alkalmazza a munkaviszonyra vonatkozó jogszabályokat. Gondoskodik maga és beosztottjai továbbképzéséről.

A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ tanfolyam elvégzése után képes leszel:

  • összetételük alapján megállapítani az élelmiszerek és ételek szervezetre gyakorolt hatását
  • népszerűsíteni az egészséges táplálkozást, a táplálkozási ajánlások alapján
  • meghatározni a különböző korcsoportok étrendjét a táplálkozási ajánlások, a tápanyagszükséglet, a szakmai szempontok és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével,
  • kiszámolni az ételek energia-, zsír-, telített zsírsav-, fehérje-, szénhidrát-, cukortartalmát, számított sótartalmát, valamint az élelmiszerek jelöléséről szóló jogszabályban meghatározott allergén összetevőket hagyományosan és tápanyag számítási szoftver segítségével
  • dönteni az élelmiszerek összetétele szerinti felhasználásáról a különböző korcsoportok ellátása során
  • az ellátottak egészségi és szociális helyzetének ismeretében a megfelelő élelmezés megvalósítására,
  • meghatározni és alkalmazni a korszerű ételkészítési technológiákat
  • értelmezni a táplálkozásfüggő betegségek jellemzőit, és megelőzésének módját
  • követni és alkalmazni a dietetikus szakmai utasításait,
  • felismerni és a jellegük szerint a diétára jellemző előírások alapján felhasználni vagy kikerülni az allergéneket tartalmazó élelmiszereket
  • irányítani a napi élelmezési feladatokat,
  • megszervezni, irányítani és ellenőrizni az élelmezési ellátás tevékenységeit, figyelembe véve a helyi specialitásokat
  • a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészíteni az anyaghányad-nyilvántartó lapot
  • meghatározni az élelmezési üzem működésének tárgyi, személyi feltételeit
  • az élelmezési üzem gazdaságos üzemeltetéséhez szükséges gépek, berendezések használatára és azok működésének betanítására
  • az áruforgalom és a termelés irányítására, ellenőrzésére
  • az élelmezési üzem gazdaságos működtetésére
  • gazdasági számítások elvégzésére, (költségvetés, költségelszámolás, anyagkiszabás, térítési díjak, stb.)
  • nyersanyag nyilvántartás vezetésére és ellenőrzésére
  • előírásoknak megfelelő dokumentáció hagyományos és elektronikus elvégzésére
  • kialakítani a tevékenységi körében végzett vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvására irányuló tevékenységet, azokkal való anyagi elszámolást
  • irányítani a leltározást, probléma esetén annak hatékony és gyors kivizsgálására
  • a vonatkozó munka- és tűzvédelmi és higiénés szabályok betartására és betartatására
  • alkalmazni a dolgozók foglalkoztatására vonatkozó jogszabályokat
  • értelmezni a szervezeti egységre és működésre vonatkozó előírásokat
  • együttműködni munkatársaival, a dietetikussal és a diétás szakáccsal
  • értelmezni és alkalmazni az élelmiszer-biztonsági előírásokat
  • felkészülni a szakhatóságok ellenőrzésére, és segíteni azok munkáját
  • a vezetői kompetenciák érvényesítésére
  • a kötelező továbbképzéseken elsajátított ismereteket alkalmazni

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Az Élelmezésvezető tanfolyam ezekben a városokban indul:

Budapest

Tanfolyamaink, képzéseink a következő városokban indulnak

A Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ tanfolyam után többféle munkakörben tudsz elhelyezkedni, többek között lehetsz:

  • Dietetikus és táplálkozási tanácsadó
  • Élelmezésvezető

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Milyen modulokból áll a Budapesten induló Élelmezésvezető OKJ tanfolyam?

  • 11562-16 Táplálkozástudomány ismeretek
  • 11629-16 Élelmezéstervezés
  • 11627-16 Élelmezési menedzsment
  • 11563-16 Minőségbiztosítás a közétkeztetésben
  • 11565-16 Irányított közétkeztetés gyakorlat
  • 11498-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.

Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen!
Ne maradj le a tanfolyamról.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Érdeklődj most, tudj meg több infót erről a képzésről: Élelmezésvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés: