Egészségügyi és szociális OKJ képzések, tanfolyamok Budapesten

online tanfolyamok

Érdekel az egészségügy? Szeretnél emberekkel foglalkozni?

Szívesen segítenél másokon? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való, 2019-ben induló képzést!

Az Egészségügyi és szociális tanfolyamok kategóriában olyan Budapesten induló képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A Budapesten induló tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma az egészségügyi vagy szociális tanfolyamok valamelyikére!

A kategóriában található Budapesten induló tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

Válogass a menüben a 2019-ben induló OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Válogass OKJ-s tanfolyamaink, szakmai képzéseink között

Ti írtátok az oldalunkról:

Miért érdemes elvégezni egy Budapesten induló egészségügyi vagy szociális tanfolyamot?
  • 2019-ben egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az egészségügyi és szociális esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • Az egészségügyi és szociális esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • Az egészségügyi vagy szociális szakmával rendelkezők nem csak Magyarországon, hanem külföldön is rendkívül keresettek. Nyugat-Európában vagy az Egyesült Államokban a hazai bérek többszöröséért is dolgozhatsz 2019-ben.
  • A Budapesten induló egészségügyi és szociális esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.
  • Az egészségügyi és szociális esti vagy hétvégi Budapesten induló tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra 2019-ben, de szeretnének szakmát tanulni.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a Budapesten induló egészségügyi és szociális esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!

 

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)