Sajtimádók előnyben! – Sajtkészítő tanfolyam

Sajtimádók előnyben! – Sajtkészítő tanfolyam

Előre is köszönöm, hogy megosztod:

A sajtkészítés a nagy álmod? Megértünk. Isteni érzés, amint az a sok finom, mennyei illatos sajt kikerül a kezeid közül, és büszkén végignézel rajtuk. Finomságokat teszel az emberek asztalára, és mosolyt csalsz az arcukra.

 

Szerencsére a sajtkészítés tudománya nem merült feledésbe, így te is megismerheted a sajtcsodák készítési módját.

A sajtkészítő felnőttképzés keretében a sajtok minden titka feltárul majd előtted, és egy seregnyi fortélyt elsajátíthatsz:

 

  • fehér-, kemény-, lágy-, ömlesztett, friss-,és érlelt sajt készítése
  • sajtműveletek: darálás, érlelés, kezelés, préselés, darabolás, csomagolás
  • munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények betartása
  • a nyers tej tárolásának, előkészítésének módjai, szabályai
  • most végre megtudhatod, hogyan készül a kecskesajt, a cheddar, a juhsajt, és társai, milyen fűszerezés illik hozzájuk
  • fogsz tudni túrót gyártani
  • képben leszel azzal, mi a tejhigiénia
  • megtanulsz bánni a kultúrákkal, oltókkal, adalék- és ízesítő anyagokkal

 

A sajt készítése egyszerűbb, mint gondolnád, de azért ezt is, mint minden mást, tanulni kell. A sajtkészítő tanfolyamon olyan gyakorlatorientált képzést kaphatsz, mely végeztével nem fogod azt érezni, hogy csak egy papírt kaptál kézhez, de tudást alig.

Az értékes sajtkészítő tudományod birtokában nem kell feltétlenül beosztottnak lenned, akár önálló vállalkozást is indíthatsz, és ízes, karakteres sajtjaid segítségével felépítheted a saját sajtbirodalmadat.

Ráadásul otthon, a bolti ár töredékéből tudsz a saját szád ízének megfelelő sajtokat, krémsajtokat, joghurtokat és túrókat készíteni, az egész család nagy örömére.

A sajtok varázslatos világa csak Rád vár.

Gyerekcipőben jár a sajtkészítő tudományod, de szívesen válnál mesterré? Itt jelentkezhetsz a tanfolyamra.

Kívánjuk, hogy sok hasznos tudásban gyarapodj, sikeres sajtkészítővé válj, és örömödet leld a szakmádban!


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
Comments are closed.