A legjobb szabadúszó munkák, amikkel sokat kereshetsz

A legjobb szabadúszó munkák, amikkel sokat kereshetsz

Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 15
    Shares

Szeretnél kiemelkedő bérért dolgozni? Akkor a következő szabadúszó szakmákat Neked ajánljuk!

 

Grafikus

A szükséges hozzávalók: kreativitás, megfelelő számítógépes ismeret. Tudj és szeress önállóan dolgozni. Ha grafikusnak állsz, a munkanapjaid a logók, animációk, prezentációk és arculati elemek (pl. névjegykártya, levélpapír, brosúra) körül fognak forogni. Kitanítsunk? Kattints ide a tanfolyamért!

 

Webdesigner

Ha szeretnél weblapokat alkotni, akkor legyél webdesigner, és vigyél haza tisztességes fizetést. A megvalósításhoz szükséges néhány tárgy az iskolapadból: webergonómiai tervezés, tipográfia, HTML és CSS alapok, konverziónövelés.

 

Kommunikatív munkák

Ha kiváló nyelvi képességekkel rendelkezel írásban és/vagy szóban, valamint tudsz 1-2 idegen nyelvet, akkor érdemes fordítóként, tolmácsként, újságíróként, vagy szövegíróként elhelyezkedned.

Vállalkozóként személyi asszisztens is lehetsz, mely keretében gyakorlatilag a fotelből kezelheted a telefonokat, és szervezheted meg a megbízód utazásait és meetingjeit.

Készülj fel arra, hogy munkád egészét (tolmács) vagy egy részét (újságíró-riportok, interjúk) emberek között fogod végezni, ezért jó, ha szereted őket, és tudsz bánni velük.

Akkor fogod igazán szuperül érezni magadat ezeken a területeken, ha nyitott vagy az új dolgokra, hiszen sokat hallhatsz és olvashatsz olyan dolgokról, amikről egyébként nem lenne lehetőséged, vagy csak nem vág bele a szoros érdeklődési körödbe.

 

Az IT világa

Imádnád, ha kezed nyomán weboldalak és alkalmazások születnének (újjá)? Akkor tanulj webprogramozónak: ismerd meg a kódsorozatok, a keresőoptimalizálás, az analízisek, és az adatbázis adminisztráció világát!

Tipp: Ahhoz, hogy a fenti szakmákkal valóban sok pénzt kereshess, szükség van arra, hogy már a kezdetekben se szabd meg túl alacsonyan az áraidat.


Szeretnéd, ha mindig lenne elég munkád, és még a fizetésed összege is örömmel töltene el? Akkor a szabadúszó életformát neked találták ki.


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 15
    Shares
  • 15
    Shares
Comments are closed.