Gyors tanfolyamok minden esetre

Gyors tanfolyamok minden esetre

Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 354
    Shares

Ha nem akarsz évekig tanulni, megoldás lehet egy gyors tanfolyam elvégzése. Persze a gyorsaság nem elég, fontos, hogy érdekeljen is, amit tanulsz. Nézzük, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy gyors tudás birtokába juthass.

 

A gyors tanfolyamokat akár munka mellett is el tudod végezni. Egy pár órás, napos, vagy hónapos tanfolyam elvégzése szuper ötlet, ha csupán hobbi szinten tanulnál, de akkor is nagy segítségül szolgálhat, ha sürgősen át szeretnéd magad képezni.

 

Íme néhány képzés a kínálatunkból.

 

Pár órás gyors tanfolyamok

 

 

egy napos képzések, gyors tanfolyamok
Ha csak pár órát vagy napot tudsz a tanulásra szánni, nézz szét a felsorolt tanfolyamok között.

Elsősegélynyújtási ismeretek (e-learning tanfolyam Budapesten)

Ha hiszed, ha nem, ennek a tanfolyamnak az időtartama csupán 180 perc. Elsősegélynyújtási ismeretekre mindig szükséged lesz, így akár akkor is elvégezheted a tanfolyamot, ha nem kötelez rá a munkaadód, csak egyszerűen érdekel a dolog.

Műszaki rajz olvasás e-learning tanfolyam

2 óra 58 perc alatt az alábbi modulokat sajátíthatod el: Alapszabványok – általános előírások, Több képsíkos ábrázolás, Vetületi ábrázolás, Metszetek, Méterezés, Gépelemek ábrázolása. Ha jó a műszaki vénád, kár lenne kihagyni!

 

Egy napos gyors tanfolyamok

 

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam Budapesten

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam országosan

Ezen a gyors tanfolyamon előtérbe kerül a gyakorlat, így sok más hasznos tudás megszerzése mellett meg fogod tanulni az újraélesztést ambu babával és automata defibrillátorral is. Oktatóid mentőtisztek, mentőápolók, és egészségügyi szakoktatók lesznek.

Mindössze egy nap alatt profi elsősegélynyújtó lehetsz.

Ha végeztél már munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot, akkor neked elég lesz a megújító tanfolyam, hogy felfrissítsd a tudásodat.

Gyorsolvasás online tréning

Sokat kell olvasnod, vagy tanulni akarsz, de kevés időd van rá? Olvass gyorsabban, hatékonyabban! Ennek elsajátításában segít ez a tréning.

Ez egy olyan interaktív, személyre szabott tréning, mellyel nemcsak az olvasás sebessége fog nőni, hanem az információ feldolgozásának hatékonysága is.

Bárhol, bármkor gyakorolhatsz, és fejlődésedet folyamatosan nyomon követheted a rendszerben.

A kurzus 20, egyenként félórás leckét tartalmaz, de ha szeretnél, ennél többet is gyakorolhatsz vele, plusz díj nélkü.

 

Néhány napos gyors tanfolyamok

pár napos tanfolyamok
Akár már egy négy napos gyors tanfolyam elvégzésével is számottevő fizetésemelésre számíthatsz

PLC programozási ismeretek tanfolyam Budapesten

PLC programozási ismeretek tanfolyam országosan

Akár már egy négy napos gyors tanfolyam elvégzésével 200.000 – 240.000 Ft-os alkalmazotti fizetésre számíthatsz ezen a területen. Egy szó mint száz, érdemes elmerülni az egyes programnyelvek, a hibakeresés, és a mérőberendezések világában.

Ha már vannak alapismereteid, akkor a Haladó PLC programozási ismeretek tanfolyamot ajánljuk a számodra.

 

Pár hónapos gyors tanfolyamok

 

Ellenőrzési és minőségbiztosítási munkatárs tanfolyam Budapesten

Ezt a gyors, három hónapos tanfolyamot akár munka mellett is elvégezheted. Munkád során minőségügyi dokumentációt fogsz készíteni és kezelni, valamint minőségbiztosítási oktatásszervezési feladatokat látsz majd el.

Virágkötő és virágkereskedő OKJ-s tanfolyam Budapesten

Virágkötőként egész nap szép és illatos virágok között lehetsz, és virágkölteményeiddel segíthetsz az emberek arcára mosolyt varázsolni. Csak 5 hónap választ el az álomszakmádtól.

Kutyakozmetikus OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha imádod a kutyákat, akár már négy hónap alatt olyan foglalkozásod lehet, amelyben minden munkanap a kutyusok kozmetikázásával és szépítésével foglalkozhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem lesz olyan munkanapod, amelyet a négylábú kedvenceid nélkül kell eltöltened.

 

Fél éves gyors tanfolyamok

pár hónapos tanfolyamok
Tanfolyamok, képzések néhány hónap alatt – ha van pár hónapod a tanulásra, még tágabbak a lehetőségeid…

Sajtkészítő OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ezen a tanfolyamon hat hónap alatt sajátíthatod el a sajtkészítés minden trükkjét, és a sikeres elvégzése után akár saját vállalkozást is indíthatsz.

Kőműves OKJ-s tanfolyam Budapesten

Jó hírünk van: a hat hónapos kőműves gyors tanfolyammal mindig el fogsz tudni helyezkedni, hiszen az embereknek mindig szüksége lesz betonozó, falazó, térburkoló, vakoló, karbantartó kőművesre.

Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó távoktatásos tréning Budapesten

Csak fél év, és minden családi és párkapcsolati dilemmádra, kommunikációs problémádra fogod tudni a választ. A tanfolyam elvégzésével sokkal nagyobb esélyed lehet egy boldog párkapcsolatra, valamint sikeres munkahelyi kapcsolatokra, mint előtte.

Pedagógiai és családsegítő munkatárs + AJÁNDÉK Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam Budapesten

Pedagógiai és családsegítő munkatárs + AJÁNDÉK Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam országosan

Szinte hihetetlen, de fél év alatt két tanfolyamot végezhetsz el egy áráért.

Ha szereted a gyerekeket, szívesen felügyelnéd, gondoznád őket, és nem riadsz meg az adminisztrációs feladatoktól sem, akkor most ezekkel a gyors tanfolyamokkal olyan foglalkozásod lehet, amelyet minden nap szívesen végzel majd.

Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam Budapesten

Ezen a hat hónapos gyors tanfolyamon elmélyedhetsz a mélylélektan világában, és képzett szakemberként segítheted a gyermekorvosok, gyermekpszichológusok, és pedagógusok munkáját. Tudásodat természetesen szülőként is remekül tudod kamatoztatni majd.

 

Nem találtál szívedhez szóló szakmát? Nézz körül oldalunkon, ahol több, mint ezerháromszáz tanfolyam közül válogathatsz.


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
  • 354
    Shares
  • 354
    Shares
Comments are closed.