Az üzleti siker edzője, a business coach

Az üzleti siker edzője, a business coach

Előre is köszönöm, hogy megosztod:
 • 5
  Shares

Business coach-ként a cégvezetők jó barátja lehetsz, és még annál is több. Nem csak a „kezüket foghatod” egy-egy problémásabb helyzet kapcsán, hanem olyan hatékony tanácsokkal láthatod el őket, mely során egy sokkal sikeresebb emberré, és főnökké válhatnak. Azért ez jól hangzik, nem? Sőt, ha jó vagy, akkor az üzleti szféra szereplői kézről-kézre adják majd a névjegyedet egymás között.

Ugyan miért bízná egy vezető a titkait, és a legzűrösebb ügyeit egy business coach-ra, aki – akárhonnan is nézzük – számára egy idegen ember? Nos, nem csak azért, mert jól tudja, hogy köt téged a titoktartási nyilatkozat, hanem azért is, mert meg van róla győződve, hogy jó kezekben van. Te leszel az utolsó mentsvára.

Egy tapasztalt business coach ugyanis:

 • támogató környezetben feloldja az ügyfelei dilemmáit, és hozzásegíti az üzleti álmaihoz
 • követhető tervet eszel ki a számára, és segíti a megvalósítás folyamata alatt is
 • meghatározza számára a sikeresség mérőszámát, így nem fog a sötétben tapogatózni

 

Ekkor keresnek majd fel az ügyfeleid:

 • ha a korábban alkalmazott stratégiáik kudarcba fulladnak, és nem látják a kiutat
 • szeretnék növelni a bevételeiket, és egy szuperül működő vállalkozást akarnak
 • szeretnék tudni, hogy hol van a személyes teljesítményük csúcsa
 • ha indokolatlanul sokat dolgoznak, nem jut idejük a családjukra, és nem értik, mit rontanak el (Segítségeddel, és az időgazdálkodásra vonatkozó tippjeiddel egyensúlyba hozhatják majd a munkát és a szabadidőt.)

  

Készülj fel arra, hogy azok a vezetők, akikkel találkozni fogsz, nem lesznek épp a legjobb formájukban, de hozzásegíted őket. Többnyire stresszesek lesznek, akiket szinte már teljesen felőröltek a problémáik. Jól fognak járni veled, hiszen megtanítod majd őket arra, hogy hogyan kerülhetik el a burn-out szindrómát.

Munkád során folyamatosan az ügyfeleid érdekeit kell majd nézned, és azon igyekezni, hogy a legideálisabb megoldásokat keresd meg a számukra. Ehhez minden tudásod, tapasztalatod latba kell majd vetned.

Éles szemeddel kiszúrod majd a szervezetben lévő negatív anomáliákat, melyek megszüntetésével megindulhat a belső fejlődés.

Fejleszted az asszertivitásukat, és a kommunikációs képességeiket.

Te is szeretnéd business coach-ként motiválni a vállalkozókat? Jelentkezz business coach tanfolyamunkra!


Előre is köszönöm, hogy megosztod:
 • 5
  Shares
 • 5
  Shares
Comments are closed.