OKJ képzések, tanfolyamok, felnőttképzés országosan
Ez egy tanfolyamkereső oldal, ahol már 47 oktatási intézmény 1267 tanfolyama közül válogathatsz 35 városban.
Segíthetünk a választásban? Mi az, ami érdekel?

OKJ képzések, OKJ-n kívüli
tanfolyamok, felnőttképzés

Budapesten és országszerte

tanfolyamkereső oldal - minőségi oktatás

Ez egy tanfolyamkereső, felnőttképzés közvetítő oldal,

ahol már 47 oktatási intézmény 1267 tanfolyama közül válogathatsz 35 városban.

És most Neked is szeretnénk segíteni. Válaszd ki, hol szeretnél tanulni:

Itt találkozhattál velünk:

TanfolyamOKJ.hu médiamegjelenések

MIÉRT NÁLUNK KERESS TANFOLYAMOT?

2019-ben is naponta több ezren keresnek nálunk felnőttképzést, tanfolyamot. A többség ezért választ minket:

Sok iskola ajánlata

47 oktatási intézmény tanfolyamait találod az oldalunkon, így egy helyen számos felnőttképző és szakképző ajánlatai között tudsz válogatni.

1267 tanfolyam

Rengeteg képzést gyűjtöttünk össze Neked, széles szakmakínálattal várunk. Nálunk jó eséllyel találsz megfelelő tanfolyamot.

Friss adatok, “élő” oldal

Weblapunkon naprakész adatokat találsz, heti szinten ellenőrizzük az infók helyességét. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem egy magára hagyott oldal. (Ha lejárt jelentkezési dátumot látsz egy tanfolyamnál, az nem azt jelenti, hogy nem frissítjük, hanem azt, hogy az iskola még nem írta ki az új indulási dátumokat. Jelentkezz nyugodtan, és így bebiztosíthatod a helyed a következő kurzusra.)

Minőségi képzők, színvonalas oktatás

Mielőtt egy oktatási központ bekerülne hozzánk, ellenőrizzük azt. Van egy szűrőnk, ami kizárja a gyenge felnőttképzőket, így csak azok az iskolák jelenhetnek meg oldalunkon, amelyek biztosan minőségi oktatást nyújtanak és amelyekben profi tanárok tanítanak. Pár tanfolyamot mi magunk is végigültünk, mert természetesen mi is folyamatosan képezzük magunkat.

Pontos infók, tervezhető költségek

Minden tanfolyam, OKJ képzés esetén feltüntetjük a képzés pontos költségeit, kedvezményeket (ha vannak) és a részletfizetési lehetőségeket. Minden infót, részletet felteszünk, amit az iskola közül velünk. Így nem érhet meglepetés, előre tudsz tervezni.

Kiemeltük az előnyöket

Minden oktatási intézmény és minden tanfolyam leírásánál összeszedtük Neked azt a 8-10 legnagyobb előnyt, amiben az adott felnőttképző a legjobb, és amiért érdemes az adott képzést választanod.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

FB fejlécFacebook értékelések

Rengeteg 2019-ben keresett szakmai képzés, OKJ tanfolyam közül válogathatsz, hogy megtaláld álmaid állását.

“Küldetésünk, hogy minél több tanulni vágyó fiatal és piacképes tudást, versenyképes szakmát kereső felnőtt számára megkeressük a leginkább testhez álló tanfolyamot, OKJ képzést.”