Vendéglátóipari tanfolyamok Budapesten

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Lájkold vagy oszd meg az oldalt, hogy ismerőseid is láthassák:

A vendéglátóipar nagyon szép, ám nem könnyű szakma.

A vendéglátóipar feladata a lakosság és a turisták élelmiszerrel és itallal történő ellátása, emellé bizonyos esetekben szórakoztatás, és egyéb szolgáltatások is társulnak. Az ételek és az italok előállítása több esetben szintén a vendéglátóhelyen (étteremben, vendéglőben, pubban) történik.

A szórakoztatás is több esetben összefonódik a vendéglátással és a vendéglátóhellyel. Járt már olyan étteremben, ahol élő zenét játszottak, esetleg egy vacsora elfogyasztása közben valamilyen műsort adtak elő az étteremben?
szakacs-tanfolyam

Jelentkezz Szakács tanfolyamunkra, ha olyan ínycsiklandozó ételeket szeretnél készíteni, amit a képen is látsz!


Rendezvények szervezése, különböző események lebonyolítása is szorosan kapcsolódik a vendéglátás intézményéhez. Mik azok a kiegészítő szolgáltatások, melyek szorosan kötődnek a vendéglátáshoz? Felszolgálás, recepció, ruhatár - ezek mind hozzájárulnak az élmény teljességéhez, és kényelmünkhez.

Ha a vendéglátás mellett teszed le a voksodat, nagyon fontos, hogy tisztelettel és alázattal bánj a vendégekkel, valamint tisztában legyél az alapokkal.

Utóbbiban tudunk segítséget nyújtani.

cukrasz-tanfolyam

Szereted a süteményeket, de nem tudod elkészíteni? Jelentkezz Cukrász tanfolyamunkra, és mi segítünk a tudás megszerzésében!


 

Tedd meg az első lépést a vendéglátói hivatás felé! Jelentkezz még ma tanfolyamunkra!

A képzés nem csak elméleti - az oktatási intézmény a legtöbb tanfolyam mellé fakultatív, ingyenes, szakmai gyakorlatot biztosít külső partnereinél!

Válogass a menüben az OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon