Vendéglátóipari tanfolyamok Budapesten

Válogass a menüben az OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Cukrász tanfolyam (XIII. kerület)
Pincér tanfolyam
Szakács tanfolyam (XIII. kerület)

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

A vendéglátóipar nagyon szép, ám nem könnyű szakma.


A vendéglátóipar feladata a lakosság és a turisták élelmiszerrel és itallal történő ellátása, emellé bizonyos esetekben szórakoztatás, és egyéb szolgáltatások is társulnak. Az ételek és az italok előállítása több esetben szintén a vendéglátóhelyen (étteremben, vendéglőben, pubban) történik.

A szórakoztatás is több esetben összefonódik a vendéglátással és a vendéglátóhellyel. Járt már olyan étteremben, ahol élő zenét játszottak, esetleg egy vacsora elfogyasztása közben valamilyen műsort adtak elő az étteremben?
szakacs-tanfolyam

Jelentkezz Szakács tanfolyamunkra, ha olyan ínycsiklandozó ételeket szeretnél készíteni, amit a képen is látsz!

Rendezvények szervezése, különböző események lebonyolítása is szorosan kapcsolódik a vendéglátás intézményéhez. Mik azok a kiegészítő szolgáltatások, melyek szorosan kötődnek a vendéglátáshoz? Felszolgálás, recepció, ruhatár - ezek mind hozzájárulnak az élmény teljességéhez, és kényelmünkhez.

Ha a vendéglátás mellett teszed le a voksodat, nagyon fontos, hogy tisztelettel és alázattal bánj a vendégekkel, valamint tisztában legyél az alapokkal.

Utóbbiban tudunk segítséget nyújtani.

cukrasz-tanfolyam

Szereted a süteményeket, de nem tudod elkészíteni? Jelentkezz Cukrász tanfolyamunkra, és mi segítünk a tudás megszerzésében!

Tedd meg az első lépést a vendéglátói hivatás felé! Jelentkezz még ma tanfolyamunkra!

A képzés nem csak elméleti - az oktatási intézmény a legtöbb tanfolyam mellé fakultatív, ingyenes, szakmai gyakorlatot biztosít külső partnereinél!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)

Lájkold vagy oszd meg az oldalt, hogy ismerőseid is láthassák: