Vendéglátóipari tanfolyamok Budapesten

Online és Távoktatásos tanfolyamok budapesti kontaktórával

Érdekel a vendéglátás? Szívesen dolgoznál étteremben, cukrászdában vagy kávézóban?

 
Esetleg szeretnél saját vállalkozást indítani? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való képzést!

A kategóriában található budapesti tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

A vendéglátóipari tanfolyamok kategóriában olyan budapesti képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A budapesti tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma a vendéglátóipari tanfolyamok valamelyikére!

Válogass a menüben az OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

Cukrász tanfolyam (XIII. kerület)
Pincér OKJ tanfolyam a XIV. kerületben
Szakács OKJ tanfolyam a XIV. kerületben
Vendéglátó eladó OKJ tanfolyam a XIV. kerületben
Vendéglátásszervező-vendéglős OKJ tanfolyam a XIV. kerületben

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

A vendéglátóipar nagyon szép, ám nem könnyű szakma.

A vendéglátóipar feladata a lakosság és a turisták élelmiszerrel és itallal történő ellátása, emellé bizonyos esetekben szórakoztatás, és egyéb szolgáltatások is társulnak. Az ételek és az italok előállítása több esetben szintén a vendéglátóhelyen (étteremben, vendéglőben, pubban) történik.

A szórakoztatás is több esetben összefonódik a vendéglátással és a vendéglátóhellyel. Járt már olyan étteremben, ahol élő zenét játszottak, esetleg egy vacsora elfogyasztása közben valamilyen műsort adtak elő az étteremben?

szakacs-tanfolyam

Jelentkezz Szakács tanfolyamunkra, ha olyan ínycsiklandozó ételeket szeretnél készíteni, amit a képen is látsz!

Miért érdemes elvégezni egy budapesti vendéglátóipari tanfolyamot?
  • A vendéglátóipari esti vagy hétvégi budapesti tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • Egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor a vendéglátóipari esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • A vendéglátóipari tanfolyamok kategóriában több olyan képzést is találsz, melyhez nem szükséges érettségi, csak alapfokú iskolai végzettség.
  • Ha fontolgatod, hogy külföldön vállalnál munkát, a budapesti vendéglátóipari tanfolyamok között megtalálhatod számításaidat, hiszen olyan hiányszakmákat sajátíthatsz el, melyre Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is nagy kereslet van. Ráadásul külföldön a vendéglátóiparban dolgozók kiemelkedően magas fizetést érhetnek el.
  • A vendéglátóipari képzésekkel akár saját vállalkozásodat is elindíthatod. Nyisd meg álmaid éttermét, cukrászdáját vagy borozóját, és legyél saját magad főnöke!
  • Nem kell olyan munkát végezned egész életedben, amit nem szeretsz! A vendéglátóipari esti vagy hétvégi budapesti tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.
  • A budapesti vendéglátóipari esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a budapesti vendéglátóipari esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!


KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG AZ INDULÓ TANFOLYAMOKAT!

Rendezvények szervezése, különböző események lebonyolítása is szorosan kapcsolódik a vendéglátás intézményéhez.
Mik azok a kiegészítő szolgáltatások, melyek szorosan kötődnek a vendéglátáshoz? Felszolgálás, recepció, ruhatár - ezek mind hozzájárulnak az élmény teljességéhez, és kényelmünkhez.

Ha a vendéglátás mellett teszed le a voksodat, nagyon fontos, hogy tisztelettel és alázattal bánj a vendégekkel, valamint tisztában legyél az alapokkal.

Utóbbiban tudunk segítséget nyújtani.

cukrasz-tanfolyam

Szereted a süteményeket, de nem tudod elkészíteni? Jelentkezz Cukrász tanfolyamunkra, és mi segítünk a tudás megszerzésében!

Tedd meg az első lépést a vendéglátói hivatás felé! Jelentkezz még ma tanfolyamunkra!

A képzés nem csak elméleti - az oktatási intézmény a legtöbb tanfolyam mellé fakultatív, ingyenes, szakmai gyakorlatot biztosít külső partnereinél!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)

Lájkold vagy oszd meg az oldalt, hogy ismerőseid is láthassák: