Elektronikai, ipari, autóipari tanfolyamok Budapesten

Online és Távoktatásos tanfolyamok budapesti kontaktórával

Érdekel az elektronika? Esetleg autókkal szeretnél foglalkozni, mert az a szenvedélyed?

 
Szívesen elhelyezkednél a termelőipar területén? Budapesten vagy Budapest környékén élsz? Ebben a kategóriában biztosan megtalálod a Neked való képzést!

Az elektronikai, ipari, autóipari tanfolyamok kategóriában olyan budapesti képzéseket gyűjtöttünk össze, melyek felnőttképzési tanfolyamok, így munka mellett is elvégezhetőek. A tanfolyamok pontos ütemezését az adott képzés leírásában találod. A budapesti tanfolyamok közt délutáni, esti és hétvégi képzéseket is találsz. Nálunk nem kell választanod a munka és a tanulás között. Jelentkezz még ma az elektronikai, ipari vagy autóipari tanfolyamok valamelyikére!

A kategóriában található budapesti tanfolyamok fizetős képzések, de több partneriskolánk biztosít részletfizetési lehetőséget.

Válogass a menüben az OKJ-s tanfolyamok és szakképzések között, és érdeklődj az oldalakon elhelyezett űrlapon

CNC gépkezelő tanfolyam
Gépi forgácsoló tanfolyam (XIII. kerület)
Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam
PLC programozó tanfolyam
Miért érdemes elvégezni egy budapesti elektronikai, ipari vagy autóipari tanfolyamot?

 

  • A budapesti elektronikai, ipari és autóipari esti vagy hétvégi tanfolyamokon is ugyanolyan profi szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, mint a nappali tagozatos képzéseken.
  • Az elektronikai, ipari és autóipari esti vagy hétvégi budapesti tanfolyamokat különösen ajánljuk azoknak, akiknek már van OKJ-s bizonyítványuk, illetve életkoruk miatt már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni.
  • A budapesti elektronikai, ipari és autóipari tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akik fontolgatják a külföldi munkavállalást, hiszen olyan hiányszakmákat sajátíthatnak el, melyre Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is nagy kereslet van.
  • Egy szakmával könnyebb az elhelyezkedés, mintha csak érettségivel szeretne valaki munkát találni. Ugyanakkor az elektronikai, ipari és autóipari esti vagy hétvégi tanfolyamok akár munka mellett is elvégezhetőek.
  • Az elektronikai, ipari és autóipari esti vagy hétvégi budapesti tanfolyamokat azoknak is ajánljuk, akiknek már van szakmájuk, esetleg sikerült is elhelyezkedniük, de szívesen váltanának más munkaterületre.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, válogass a budapesti elektronikai, ipari és autóipari esti vagy hétvégi tanfolyamaink közt! Jelentkezz még ma, ne maradj le!


KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG AZ INDULÓ TANFOLYAMOKAT!

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, KATTINTS az egyik tanfolyam nevére és ÉRDEKLŐDJ az űrlapon keresztül kötelezettség mentesen!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattints a tanfolyamok nevére a részletekért.
Érdeklődj most a képzések oldalán található űrlapon, mert fogynak a helyek...

Kövess minket a közösségi oldalakon, hogy Te tudd meg leghamarabb a friss híreket :)

Lájkold vagy oszd meg az oldalt, hogy ismerőseid is láthassák: