- Csak jelentkezni akarsz, vagy meg is akarod tanulni a szakmát?

CNC gépkezelő tanfolyam

CNC gépkezelő OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ez a tanfolyam jelenleg nem indul, de folyamatosan bővítjük a képző partnereink sorát.

Ha találunk olyan oktatási intézményt, ahol indul ez a képzés, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fog itt találni.

Kérjük, nézzen vissza később!
 

OKJ-S SZAKKÉPZÉS ÉRETTSÉGIZETTEKNEK!

HA VALÓBAN EL AKARSZ HELYEZKEDNI – GYORSAN, ÉS JÓ PÉNZÉRT!

  

A CNC-programozó szakképzés jelenleg az egyik legkeresettebb hiányszakma Magyarországon és Európában egyaránt, lámpással kell keresni a CNC gépeket programozni, beállítani jól tudó szakembereket, holott ez a terület a gyártás, az ipar területén a legszélesebb körben elterjedt, autógyártástól kezdve a különböző célgépek gyártásáig, mindenhol szükség van jól képzett programozókra, akik már az informatikai fejlesztőknél is magasabb fizetésekért kelnek el, versengenek értük a kisebb-nagyobb cégek.

CNC programozó OKJ-s képzés, CNC programozó OKJ tanfolyam
A CAD-CAM informatikus – CNC-programozó tanfolyam folyamán – akár már a képzési idő alatt is! – külsős gyakorlati lehetőség van partnercégeknél a tanulók számára, ahol aztán lehetővé válik a képzés utáni elhelyezkedés is – de külföldi álláskeresésben is tudunk segíteni saját munkaerő-közvetítő tevékenységünk, és fejvadász partnercégeink közreműködésével!

A CAD-CAM informatikus – CNC-programozó tanfolyam elvégzése után az itthoni elhelyezkedésben is segítünk!

A CAD-CAM informatikus – CNC-programozó képzést sok éves szakmai gyakorlattal rendelkező műszaki szakoktatók vezetik Budapest szívében, jól megközelíthető helyen, amit tömegközlekedéssel is jól lehet elérni, és a parkolás is ingyenes!

 


A tanfolyam főbb adatai
OKJ-szám: 54 481 01
Szakmacsoport: Informatika
Szint: emelt szintű szakképesítés
Időtartam: 12 hónap
Óraszám 260 óra
A képzéshez szükséges végzettség érettségi bizonyítvány
Képzés helyszíne: 1146 Budapest Ajtósi Dürer sor 19-21 A épület I emelet
Képzési díj részletfizetésben: 39.999 Ft/hó (11 hónap)
Képzési díj egy összegben: 339.990 Ft
Tankönyvek ára: 25.000 Ft
Vizsgadíj: 69.990 Ft
A következő csoport indulási dátuma: 2013-04-20 hétvégi rendszerű képzésben (kéthetente szombaton vagy vasárnap)

 

Körülbelül negyedévente indul új CAD-CAM informatikus – CNC-programozó tanfolyam!

 

Szakmai modulok:

1142-06 Számítógép kezelés, szoftverhasználat, munkaszervezés
1143-06 Projektmenedzsment
1155-06 Informatikai ismeretek
1156-06 Számjegyes vezérlésű gépek működése, programozása, karbantartása, javítása, dokumentálása
1157-06 CAM ismeretek (CNC programozás, CNC gépek) gyártási eljárások, marketing tevékenység, kiadványszerkesztés, multimédiás rendszerek
0557-06 CAD ismeretek

Az 1142-06 Számítógép kezelés, szoftverhasználat, munkaszervezés (első modul) előképzettséggel (pl. ECDL, szoftverüzemeltető) teljes egészében kihagyható!

CNC programozó OKJ-s képzés, CNC programozó OKJ tanfolyam
Ezen belül: informatikai alapismeretek, alapfogalmak. Internet-kezelés, levelezés, felhasználói ismeretek, operációs rendszerek, hálózatok fajtái, fogalma, történelme: a számítógépek hardveres és szoftveres felépítése. Az informatika múltja és jövője, a programozó szakma alapjai. Munka- baleset- és tűzvédelmi ismeretek, vállalkozási és gazdasági ismeretek, a programozó eszköztára. Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció-készítés, adatbázis-alapismeretek, képszerkesztési alapismeretek. 

Fontosnak tartjuk, hogy a képzés áráért egyre többet és többet adjunk! Az ár tartalmazza:


- A képzés díját
+ Szabadon választható egy éves angol vagy német nyelvtanfolyamot, vagy öt hónapos informatikai alapképzést
+ Jegyzetek költségét ILIAS távoktatási rendszerünkben
+ 20% kedvezményt bármelyik további tanfolyamunkra
+ Pályaorientációs tanácsadást
+ Igény esetén előzetes tudásszint-felmérést
+ INGYENES segítséget az elhelyezkedésben, vállalkozás indításában
+ Partnereink által nyújtott kedvezmények egész csokrát!

Ha ez sem győzött meg - menj biztosra: ülj be egy órára, nézz meg minket, addig ne fizess semmit!

 

1143-06 Projekt menedzsment 1 hónap
Projektirányítási módszerek, szoftverek, marketing és gazdasági alapismeretek, vállalkozási formák, menedzsment-ismeretek, kockázatelemzés, case-eszközök. Projekt menedzsment szaktanárunk maga is 12 éve gyakorolja szakmáját, elsősorban informatikai területen. Megismerteti a tanulókat a projekt menedzsment módszertannal, a rendszerszemléletű tervezés alapjaival, a projekt menedzsment során felhasznált szoftverekkel (MS Project), és a kockázatkezelés, kockázatfelmérés, üzleti tervezés és üzleti etika alapjaival, melyek mindenhol nélkülözhetetlenek, ahol az ember öltönyben és nyakkendőben ül le tárgyalni egy asztal mellé.

 

1142-06 Informatikai ismeretek – 2 hónap
Általánosságban az informatikáról, számítógépek kapcsolata a perifériákkal, programnyelvek alapjai, hardveres ismeretek, portok programozása, alacsony szintű programnyelvek, ECDL képkezelés, ECDL CAD ismeretek, bevezetés a CNC és NC technológiákba

 

1156-06 Számjegyes vezérlésű gépek működése, programozása, karbantartása, javítása, dokumentálása
Gyakorlati  CNC ismeretek, felépítés, programozás, CNC típusok, programnyelvek, vezérlések, szimulációs programok. Hibakódok, gépek karbantartása, beüzemelése, javítása, dokumentációk készítése, szabványok, előírások, tűz- munka- baleset- és környezetvédelem az iparban, felhasználási területek, ESD védelem.

 

1157-06 CAM ismeretek (CNC programozás, CNC gépek) gyártási eljárások, marketing tevékenység, kiadványszerkesztés, multimédiás rendszerek – 2 hónap - külsős szakmai gyakorlat (160 óra)
Multimédiás rendszerek betekintése, CNC gépek történelme, típusai, felépítése, programozási alapfogások, egyszerűbb algoritmusok, paraméter beállítások (szakmai gyakorlattal párhuzamosan) önálló feladatmegoldás, hibakeresés. Marketing- jogi- és vállalkozási ismeretek, gyártási eljárások ismertetése, kiadványok szerkesztése, vektorgrafika, pixelgrafika, kiadványszerkesztő szoftverek, alkalmazások.

 

0557-06 CAD ismeretek – 2 hónap -+ szakmai gyakorlat  + házi dolgozatok
Minden a CAD programokról, fejlesztés, típusok. CAD programok az ipari gyártásban, felkészülés a szakmai vizsgára, házi dolgozatok készítése, tételkidolgozás, konzultációk, szakmai gyakorlat befejezése, asszisztensi tevékenységek.

A CAD-CAM informatikus – CNC-programozó tanfolyam során felhasznált szoftverek: EDGE-CAM, SOLIDCAM, MASTERCAM, OpenCAD (a teljesség igénye nélkül), SolidWorks


Menj biztosra: ülj be egy órára, nézz meg minket, addig ne fizess semmit!

 

Az iskola felnőttképzési nyilvántartási száma: 01-0626-04
 

Oszd meg másokkal:

.